Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-08-10, 10:19 PM   #376
小黑
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
第三部一定有啦,起碼打完大坂冬之戰先完啦
但到時唔知有冇角色係已經死左呢
定係共諧連理呢
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-10, 11:32 PM   #377
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
game第三集雖然多npc角色
不過呢...
多番d壓場角色會好d
真田如無意外都照史實拿便當,睇下capcom點寫

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 10:26 AM   #378
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
成熟體家康亂入
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 10:34 AM   #379
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
個驚喜可能係大個版德川亂入秒殺左秀吉

舊 09-13-10, 11:11 AM   #380
jason_kasim
我愛港女

成人版家康都出埋
如無意外都係跟game了

舊 09-13-10, 12:45 PM   #381
kyo353
Game Master

睇完
三成同家康都出左場

舊 09-13-10, 09:44 PM   #382
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 如月刃 查看文章
成熟體家康亂入
咁本多gundam點算....之前講佢成部野比信長一爆打到爆左屍都無....想睇下佢點嘔便當...
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 10:04 PM   #383
jason_kasim
我愛港女

引用:
作者: fortel 查看文章
咁本多gundam點算....之前講佢成部野比信長一爆打到爆左屍都無....想睇下佢點嘔便當...
整過部gundam咪得law

舊 09-13-10, 11:50 PM   #384
cccc
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagsteplcy
引用:
作者: kyo353 查看文章
睇完
三成同家康都出左場
家康 竟然唔係去整返部 本多gundam 出o黎.............

風魔 唔係 第一季 俾人打到飛左 痴住 外牆的??
乜解究又可以 吐便當的.............

「對於不喜歡的人,我沒有必要去討好他,不了解我的人,我也不必非要他了解我不可。」
「如果有標準答案的範本,請給我看看好嗎?我想先了解一下各位心目中期待的答案是甚麼。」

G KERO~~~~
專用 + 角 = 三倍速 !!!
cccc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 11:51 PM   #385
cccc
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagsteplcy
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
整過部gundam咪得law
咪就係, 整本 本多gundam mk2 !!!

「對於不喜歡的人,我沒有必要去討好他,不了解我的人,我也不必非要他了解我不可。」
「如果有標準答案的範本,請給我看看好嗎?我想先了解一下各位心目中期待的答案是甚麼。」

G KERO~~~~
專用 + 角 = 三倍速 !!!
cccc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-10, 11:57 PM   #386
雪代緣
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDyukishi
引用:
作者: kyo353 查看文章
睇完
三成同家康都出左場
三成把刀仲上下調轉左來拎
雪代緣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-10, 12:02 AM   #387
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: cccc 查看文章
家康 竟然唔係去整返部 本多gundam 出o黎.............

風魔 唔係 第一季 俾人打到飛左 痴住 外牆的??
乜解究又可以 吐便當的.............
轉過頭再影已經唔見左風魔

舊 09-14-10, 02:57 AM   #388
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
風魔唔係扮輸架咩
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-10, 02:45 AM   #389
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

第十一集,小十郎終於回到政宗身邊
毛豆隻日輪超惡…好彩戰B遊戲入面無呢隻嘢
另外,今集清楚地見到三成同家康
一個追擊軍神,一個帶埋本多去搵鬼島津同宮本
希望有得睇

舊 09-20-10, 05:31 AM   #390
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
風魔好屈機,但原來只係為把刀....
石田三成呢個真係大茄,而家先蒲頭
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-10, 09:22 PM   #391
kyo353
Game Master

果然本多又若無其事咁走返出黎
呢班友吐便當能力真係一流

舊 09-20-10, 11:15 PM   #392
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
家康你吐便當都算..仲要樣都變埋

毛利個要塞有solar system..
咁夜晚係唔係無用

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-10, 11:29 PM   #393
leotam3

好期待伊達同隻猩猩打打下,
猩猩俾坐住高達番來既德川ko,
之後電影版basara3\/

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 09:55 PM   #394
jason_kasim
我愛港女

慶次好廢
家康要坐部高達先趕到去小田原wow,唔想睇到秀吉俾d死飛仔ko左
我仲想聽三成大叫ka

舊 09-21-10, 11:37 PM   #395
Squall-Lucifer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
話說如果動畫要接遊戲的BASARA3的話,我想我應該想到結局~~
不過動畫會出第三季嗎XD

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 04:57 PM   #396
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
劇場版制作決定
2011年公開

此篇文章於 09-26-10 05:26 PM 被 supermanlady 編輯。
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-10, 07:26 PM   #397
leotam3

上半集好熱血, 下半集好虛

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-10, 12:39 AM   #398
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
第二季完左喇
一班基情令我好感動
Fean 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-10, 02:43 AM   #399
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
咁搞法三成未無得叫「家康」?

定三成會點錯相?

btw,睇完明白,1把刀勁過6把刀;半把力勁過一把刀
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-10, 03:52 AM   #400
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: fortel 查看文章
btw,睇完明白,1把刀勁過6把刀;半把力勁過一把刀
睇戰B唔可以用常理去睇

小十郎嗰把擺明係古惑的劍
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Rumor] 假關閉狀態 武藤遊戲 電視遊戲討論版 586 07-24-14 01:10 PM
---- The End ------ 泰利 買賣專區 0 05-30-14 05:14 PM
放 行版 戦国BASARA 4 kutsu 買賣專區 0 02-02-14 02:12 PM
放黏土人no.369 日本 男歌手 西川貴教 izumichan 買賣專區 0 01-27-14 05:34 AM
STAR OCEAN 3 Till The End Of Time ~Till The End Of Game 攻略區 VOL.2 真田御名方 攻略及心得交流區 671 07-02-07 02:21 AM

現在的時間是 07:27 AM

手機版 | APP版