Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
電影版>Transformers: The Last Knight (上映中)
信長 06:27 PM 05-29-16
http://www.imdb.com/title/tt3371366/
Director: Michael Bay
Writers: Matt Holloway, Art Marcum
Stars: Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Isabela Moner

A Morse code sequence beeps as the video plays, spelling out the message:
E I’M COMING FOR YOU MAY 31

都係Mark Wahlberg 主角. 舊角Lt. Colonel William Lennox 回歸
31 號有新料
信長 01:47 PM 06-01-16

It's starting. This week production. Megatron is back.
信長 01:36 PM 06-23-16

My talented young co-star of Transformers, Isabela Moner. And and introducing a new character, Squeeks..
信長 04:20 AM 08-12-16

信長 11:16 AM 12-06-16

文哥做咩打大黃蜂
咩年代都可以開前傳.. 中世紀, 二戰
大破人間 11:32 AM 12-06-16
作者: 信長:

文哥做咩打大黃蜂
咩年代都可以開前傳.. 中世紀,二戰
見呢集WIKI有條咁既博派....

作者: :
齒輪長老Cogman

電影原創角色,與恐龍金剛一樣是古老的博派金剛。擁有時空穿梭的能力,帶領博派至亞瑟王時期。載具型態是一台Astin Martin。

亞瑟王
sgouki 01:10 PM 12-06-16
打埋METAL GEAR?
Rance 01:37 PM 12-06-16
今次又有D咩中國特色原素同中國品牌植入式廣告呀?
中央政府一定會全力支持時空平衝?
鐵之侍 01:47 PM 12-06-16
獨角獸會出場?

文哥應是被控制了吧
大情大性武大帝 03:58 PM 12-06-16
變型金鋼,個頭開到衰晒…

頭幾集就美軍都打埋一份,狂派最好睇既部份,就係星星叫成日想做大佬,結果星星叫乜都無做過。

二三集,跟本成個故事無推進過,仲要狂派原來已「經營」了地球上萬年…都贏唔到文哥最後亂舞…

第四集算醒D,去左香港打,唔洗無喇喇走左推美軍出來…

而家仲要回到從前…唉…
Rance 03:59 PM 12-06-16
係呀無無啦啦走D美軍出黎呀,不過走左D解放軍出來囉
david 04:23 PM 12-06-16
作者: Rance:
係呀無無啦啦走D美軍出黎呀,不過走左D解放軍出來囉
自睇完第一集差就無再睇,原來上集又玩支那元素...

講玩香港TDKR同DS就玩得好好,唔會無啦啦彈O的支那元素出O黎,DS仲要將差O的被拆O既歷史建築完美保留。
肉羊哩咖 04:27 PM 12-06-16
DS?

Pacific Rim 玩香港都唔錯
david 04:28 PM 12-06-16
作者: 肉羊哩咖:
DS?

Pacific Rim 玩香港都唔錯
DOCTOR STRANGE
信長 04:35 PM 12-06-16
其實Michael Bay 係愛國者/宣揚大美國主義... 套套戲都美軍+國旗
果D咁少支那元素都係打支那市場技倆.. 係香港人睇到就會好礙眼
另外講開文哥好似集集都係死左/半死. ending 復活無雙,完
肉羊哩咖 04:47 PM 12-06-16
其實Michael Bay 係愛國者/宣揚大美國主義... 套套戲都美軍+國旗
果D咁少支那元素都係打支那市場技倆.. 係香港人睇到就會好礙眼
另外講開文哥好似集集都係死左/半死. ending 復活無雙,完
仲有美少女,而有越開越細嘅跡象~~~ 
Rance 04:53 PM 12-06-16
你要打自己剪套支那版打飽佢啦,好嘔心呀
無啦啦飲大頭奶,用大陸銀行ATM,重要提醒下你中央全力支持香港還不快點感恩
信長 05:37 PM 12-06-16
應該都係被洗腦, 前幾集都係藍眼
wing 06:12 PM 12-06-16
應該唔敢真係整死佢的.

如果唔係, 要好似當年TV版G2咁成日叫佢復活, 咁仲肉酸喇.
HAKAIDER 08:51 PM 12-06-16
文哥做咩打大黃蜂
咩年代都可以開前傳.. 中世紀, 二戰
果隻係Nemesis Prime.............

玩具就係黑色版文哥.............

http://tfwiki.net/wiki/Nemesis_Prime_(G1)
信長 12:14 AM 02-04-17

信長 08:46 PM 03-12-17

david 07:39 AM 03-14-17
作者: 肉羊哩咖:
仲有美少女,而有越開越細嘅跡象~~~ 
這是針對日本市場吧...
細路翔 09:16 AM 03-14-17
因為轉左人寫劇本

有機人、大叔,自然就要有埋蘿莉係常識(?
大情大性武大帝 11:25 AM 03-14-17
好可惜…始終都係搞到亂晒大龍…

原本「變形」就係玩「大隱隱於市」兩派暗鬥,而家搞到世界大戰…
1 2 3 4 

返回主題版面