Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-29-17, 04:45 PM   #1
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 赤武神 查看文章
問題係副武好似唔係太有用。。。
暫時練緊,好少用副武但長距離可殺敵
副武好用架
一來索敵用
二來就算直接對住敵人丟,標記咗佢起碼可以壓下佢嘅攻勢
如果佢唔理照衝嘅話咪打到佢番屋企囉
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-17, 07:05 PM   #2
ROCAS
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
引用:
作者: 野良猫 查看文章
副武好用架
一來索敵用
認同
不過感覺係油地戰上較實用
試過一次過標曬敵方4人..即時有種敵明我暗的感覺
而節奏快的ranking戰基本都係正面撕殺多
就算想睇個位有冇敵人...我諗射幾下都總好過用半支墨水量去試探...

舊 07-30-17, 03:04 AM   #3
八仙果
God of Gamer
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: 野良猫 查看文章
副武好用架
一來索敵用
正解!
不過第二集呢隻雷達副武,
一個中,不是對方全 team 都可被看到,
有點失色。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Splatoon 2 (發售中) 信長 電視遊戲討論版 1026 08-01-19 05:54 AM
[WiiU] Splatoon | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 515 10-25-16 06:39 PM
[多機種] [攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區 鐵之侍 攻略及心得交流區 1394 03-17-16 12:24 PM

現在的時間是 02:02 AM

手機版 | APP版