Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-28-17, 01:41 AM   #476
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
今次真心好唔得下....主要係D技唔夠實用~

獅子王果招真心SOSAD.....分分鐘因為打人扣血引致正常攻防下無LALA出意外~~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 02:36 PM   #477
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
老老實實,我尋日走去搵返聖戰玩真係仲開心......

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-17, 08:34 PM   #478
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

就玩完?
http://feheroes.blog.fc2.com/blog-entry-1009.html

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 03-03-17 08:37 PM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-17, 10:01 PM   #479
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
周街都10突仲有乜玩
垃圾營運仲要扮無事
等睇護主豚千字文

舊 03-06-17, 03:40 PM   #480
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
3996分終於唔係圈外,排82005,定好多人棄左?
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-17, 03:51 PM   #481
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: ShinDou 查看文章
3996分終於唔係圈外,排82005,定好多人棄左?
我今次遇敵好彩d拎到4420, 不過都排到16273....
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-17, 03:57 PM   #482
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
無開1星期,我堅係煲緊聖戰
十幾廿連斬太爽皮

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-17, 01:43 AM   #483
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
聽聞今日殺左好多上層開黑科技既
所以排位上左D
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-17, 03:15 PM   #484
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
有新活動....投票大戰

今次PVP PICK係上期新角~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-17, 03:49 PM   #485
ShinDou

唔明咩叫投票大戰,即係買馬?8揀1?揀中有獎唔駛打?咁無聊?
舊 03-07-17, 03:56 PM   #486
SilverShadow
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2012
引用:
唔明咩叫投票大戰,即係買馬?8揀1?揀中有獎唔駛打?咁無聊?
揀一個角色
要入場打,3v3,自己一隻,FD一隻,加一隻唔知咩,打贏有分

第一round完左,你揀的角色輸左(唔夠人高分),可以再揀過另一個角色

詳情點打法唔知,我自己未打
不過獎品好似無乜用,係叫做有活動 (同畀埋fans去爭下)

詳情睇巴哈
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...nA=3845&tnum=2
SilverShadow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-17, 04:16 PM   #487
大破人間

首戰已經失利輸了...

選了妹妹陣營, 因為相同角色會加分就派妹妹出戰

結果
我方: 兩隻妹妹, 殺戮本能(藍色騎兵)

敵方: 馬老師, 風神弓, リョウマ

實力差太遠了
舊 03-07-17, 05:01 PM   #488
ShinDou

即係要揀岩多人揀既陣形仲要個陣形d人夠勁先有獎?
舊 03-07-17, 05:06 PM   #489
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
等睇外掛佬打一億分,之後人人派補償好過

有咩可能0甘勁我對邊個陣,開場一個鐘都無打左7千萬分

舊 03-07-17, 10:08 PM   #490
ShinDou

第1個活動好似好流下,淨係派下D毛同石,人又唔派,冇乜動力打
舊 03-10-17, 04:01 PM   #491
HakiK
Crazy Gamer
秋月

大英雄戰終於醒水送4星
起碼有d動力想要先真係
由手機版發出
舊 03-10-17, 04:37 PM   #492
ShinDou

lunatic風神弓打重甲扣0,綠法扣17,成60幾hp40幾防,即刻降參 XD

不過送果隻3星睇技冇乜用喎,4星應該都係果d技?
舊 03-10-17, 04:57 PM   #493
HakiK
Crazy Gamer
秋月

引用:
lunatic風神弓打重甲扣0,綠法扣17,成60幾hp40幾防,即刻降參 XD

始終騎馬法係稀少價值
移速+射程可以打5格內,半個地圖
而且有鬼神一擊都唔差
打多隻拎去繼承招鬼神都有用

最高難度仲試緊
果2隻步兵特攻既小忍先最煩xp

此篇文章於 03-10-17 05:02 PM 被 HakiK 編輯。
舊 03-10-17, 05:14 PM   #494
大破人間

引用:
作者: HakiK 查看文章
始終騎馬法係稀少價值
移速+射程可以打5格內,半個地圖
而且有鬼神一擊都唔差
打多隻拎去繼承招鬼神都有用

最高難度仲試緊
果2隻步兵特攻既小忍先最煩xp
係呢個一隻都唔死得既關卡, 同埋一開始個戰場咁逼, 隻忍者既範圍扣7血都幾傷下...

引用:

都係個堆
你有3星個隻, 就可以長按3星個隻, 再按SKILL一覽睇哂佢4, 5星有咩技.

此篇文章於 03-10-17 05:16 PM 被 大破人間 編輯。
舊 03-11-17, 12:52 PM   #495
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007

本體

小號

-

係咪練番小號比較有前途

舊 03-12-17, 02:04 AM   #496
HakiK
Crazy Gamer
秋月

終於搞掂最高難度大英雄祭
重點係有隻31攻既軍師女
岩岩好一個反擊秒到對面隻法就易打好多
舊 03-13-17, 02:05 PM   #497
HakiK
Crazy Gamer
秋月

投票每日打6,7場,拎齊旗仔

最後總合1萬3名
2次陣營勝利
1 2 回戰排6萬,決戰排1萬2

計計埋埋差唔多5000條毛,好賺過鬥技場
由手機版發出
舊 03-13-17, 02:23 PM   #498
ShinDou

我好懶打,雖然1開波已經揀岩露肌娜,但每回戰都淨係打1兩場執最少果條毛算

d5星太難抽,感覺上冇佢寫到咁高

d版又少,主線又唔係點開,活動又hea,獎品又廢,雖然早幾日中第4隻5星綠法,不過都冇乜動力升

升人上5星好似唔止毛,仲要個唔知咩石,唔見有得打,再咁落去d人真係會走晒
舊 03-13-17, 03:39 PM   #499
大破人間

引用:
升人上5星好似唔止毛,仲要個唔知咩石,唔見有得打,再咁落去d人真係會走晒
你指個好似徽章咁既野?
去修煉場會有, 或者做MISSION
舊 03-13-17, 03:46 PM   #500
ShinDou

我見mission拎果d係要抽到pickup人打活動,抽唔到就冇

修練塔要打頂樓先有?我d人唔係好夠lunatic lv40打

標籤
櫻井孝宏, 火焰之紋章 英雄, 野獣先輩

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
樹林伸.コザキユースケ「ファイアーエムブレム Fire Emblem」漫画化決定!2015年秋から連載開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 0 07-24-15 09:04 PM
[ETC] Fire Emblem Akaneia Chronicle Memorial Book neo2046 電視遊戲討論版 0 10-11-10 01:49 AM
[Wii] Fire Emblem 曉の女神 neo2046 電視遊戲討論版 370 11-13-07 12:26 PM
fire emblem or Saga.... LEDIV 電視遊戲討論版 11 04-25-05 05:52 PM
[GBA]Fire Emblem問題 小寶 手提遊戲機討論版 1 03-31-05 03:36 AM

現在的時間是 08:05 PM

手機版 | APP版