Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-23-16, 06:20 PM   #226
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
應該要等聽日打曜日升埋D LV先夠打,我隊人成日都係得50零LV,因為成日抽到另1把野又要升過D人
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-16, 05:51 PM   #227
ShinDou

原來好少人開左凸破3,GILGAMESH都冇,好彩雪糕佬有
舊 07-29-16, 07:43 PM   #228
ShinDou

手痕去左抽深淵,唔中TINA6星,中4把5星

有3把BURST,主角本傳記,應該疊到其他降野﹖另外HOPE聖纏,好似幾勁,BURST又有聖+冇屬,仲有決意短劍

超必就係YUNA老豆W召炎翼
舊 08-01-16, 03:31 PM   #229
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
YUNA同主角本傳記都唔錯,傳記係可以疊

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 08:21 PM   #230
GP03D

SE呢排收入少左? D EVENT密到咁既....仲要加埋MULTI PLAYER個D真係打唔切....
我深淵仲有5,6個未打.....
去到星期一,入去抽野有成8,9個BANNER

舊 08-05-16, 10:40 PM   #231
ShinDou

呢排太多GAME搞活動,我都冇LOGIN幾日 XD

聽日入去執下石仔先

不過FFRK同FFBE而家都係不斷唔停出活動,SE另外隻女神之前都有幾個月不停活動
舊 08-08-16, 01:17 PM   #232
GP03D

我見FFRK,FFBE同機戰你都有玩,呢排D EVENT多到,一定玩唔切....
隻女神我放棄了,真係玩唔切.....我仲有隻白貓玩緊....
POKEMON出街又會玩下,仲有隻line gundam又hea玩下,一日48小時都唔掂...

舊 08-08-16, 02:07 PM   #233
ShinDou

我打緊srw x omega, ffbe, ffrk, cc, valkyrie anatomia

暫時得ffrk追唔到活動

不過ogmd真係冇時間打,仲係1周34話

此篇文章於 08-08-16 02:10 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-11-16, 01:03 PM   #234
GP03D

FFRK連我呢D老玩家都開始追唔到活動了,真係太多太密..
打高LVL個D EVENT又要切好個陣再S/L唔知幾多次...FFV個200難道我諗我打左至少個幾2個鐘, 250都未過....
multi player個d高level又係未過,好多街客都唔識打....可能真係要去巴哈招集隊友,呢到又咁小人玩....

ogmd我買都冇買,真係分唔到身....

舊 08-11-16, 01:54 PM   #235
ShinDou

乜而家已經出到200幾難度?我好似仲未過到過百難,舊save就去到兇加
舊 08-11-16, 02:41 PM   #236
okabe

註冊日期: Aug 2002
multi player 160 街場撞到大腿都唔算難
其實同FFBE比佢係比較有多變化,派石都多
只係要花好多時間
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 01:31 AM   #237
GP03D

街場D街客用主角打200有超必都唔出鐵壁出O絕就知正,即刻比大佬秒.....

今次FF9個EVENT又係煩,凶+都S/L到我傻

舊 08-12-16, 06:36 PM   #238
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
想抽yuna新b專中老竇

次次唔想中果d 先中唔知勁唔勁

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-16, 02:42 AM   #239
GP03D

其實我睇D新既O專把把都差唔多,係ZIDANE同基加有D分別(不過出嚟既DMG都係差唔多)....反而B專多D野玩....
個新既召喚反而唔明.....

舊 08-13-16, 06:02 AM   #240
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: GP03D 查看文章
其實我睇D新既O專把把都差唔多,係ZIDANE同基加有D分別(不過出嚟既DMG都係差唔多)....反而B專多D野玩....
個新既召喚反而唔明.....
召喚B專睇官方wiki已經被人插到係把垃圾
要晒一turn召喚,回血量又唔多,晒一turn已經唔可能帶去打multi
話yuna B專係咪貼左垃圾label出左兩把都廢

老竇O專,儲3條必殺bar同1條打出黎差唔多
咁都係唔會儲3條先出啦...

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-16, 10:54 AM   #241
ShinDou

我都抽左次11連,唔中老豆6星,中YUNA件BURST衫,SEYMOUR件暗纏衫,AURON隻手

YUNA件野D網真係講到好廢 XD
舊 08-13-16, 05:34 PM   #242
GP03D

我冇抽,留番D石,反正YUNA有招全補加2000仲正....

終於搞掂哂D EVENT, FF9最尾個2關S/L到傻....FF5 250個關又係打左勁耐,不過搵到個方法ABILITY唔夠精煉都打得嬴....已家爭深淵重開打番MISS左個6關就搞點哂(之前太懶冇心機打深淵)

舊 08-30-16, 04:17 PM   #243
GP03D

個深淵已家係咪會長開? 仲未有動力去清...又驚會冇左....

舊 08-30-16, 07:18 PM   #244
ShinDou

呢排真係唔得閒打,打緊幾隻GAME成日有活動,而家都冇日日入去拎石,1星期可能拎得1兩日
舊 08-30-16, 09:27 PM   #245
ShinDou

原來呢邊D活動換野易過FFBE果邊咁多﹖

性劍2活動打到兇已經換晒D野

不過唔夠兇打,好似難過以前D兇好多,雖然我未有FULL BREAK,但1開波都未郁已經全體扣左3千,郁得果陣又未打到隻神獸,要等佢飛番過黎,佢飛過黎果陣又撞多下全體,隻補血死左,其他都就死,唔駛打 XD

呢邊雷神好似又係全GAME最屈,打弱點就咁出冇加攻都扣到8萬幾 (兇以下),仲有開埋雷神MODE之後郁超快,我隻雪糕佬有冰強化OVERFLOW都係扣得5萬度

此篇文章於 08-30-16 09:31 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-31-16, 12:25 PM   #246
GP03D

今次算易打,你有全補應該過到.....

雷神係超勁,又有3個job可以上6星....我剩係抽中佢b專都升爆佢....

舊 08-31-16, 02:27 PM   #247
ShinDou

我有80aerith有全大回,但未郁到已經死左XD
舊 08-31-16, 02:53 PM   #248
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
重試到出得切 XD

而家深淵係長開呀, 清曬之後中間有個水晶似乎之後有野打咁.
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 11:00 AM   #249
GP03D

已家D EVENT密到,今日又有FF1 EVENT, 一個星期有2個EVENT....

舊 09-06-16, 03:14 PM   #250
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
2周年嘛~ 留下石
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Zoo Keeper 3D (日版 2012/1/26) enishi 手提遊戲機討論版 11 11-22-11 08:47 AM
[Wii] お掃除戰隊 くりーんきーぱー (Clean Keeper) neo 電視遊戲討論版 21 04-16-08 07:43 PM
New record! House ~清談館~ 2 01-17-08 04:24 PM
[NDS]Zoo Keeper (動物方塊) 將移植 NDS neo2046 手提遊戲機討論版 32 12-24-04 11:51 AM
sound record Q頭 手機資訊/電腦軟硬討論 1 07-30-04 01:48 AM

現在的時間是 12:29 PM

手機版 | APP版