Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-26-17, 02:32 AM   #36251
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
QP唔多就唔駛咁急住升既
其實要升係夠ge不過成日都想升一隻單體寶具上Lv100,雖然講火力黑貞係首選,但太多人有又唔想跟風
黑茶雖然好硬淨但又好似唔夠大力(寶1技30打劍7萬幾,黑貞寶1技30都係七萬幾,但黑貞唔驚剋職)同埋本身有隻技30 Lv100紅茶唔想撞
而家三公都考慮緊,不過唔係太識用狂(雖然佢本身生存力都OK,不過狂職不時有發生意外o既可能)

舊 05-26-17, 02:40 AM   #36252
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: the fool 查看文章
同埋想問下,CCC event係咪黑茶殺左ガウェイン好似無明顯話佢係兇手,定係殺生院?無留意有無講
冇講明,但果個情況只可能係キアラ
ガウェイン如果比黑茶叫出黎,冇可能唔警戒,但佢好明顯係死於出其不意
トリスタン冇理由殺ガウェイン
2隻アルターエゴo係教會外面

引用:
而家三公都考慮緊,不過唔係太識用狂(雖然佢本身生存力都OK,不過狂職不時有發生意外o既可能)
三公唔係硬唔硬既問題,而係佢2張A實在太廢,唔組A隊根本儲唔到NP

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-17, 06:35 AM   #36253
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
三公唔係硬唔硬既問題,而係佢2張A實在太廢,唔組A隊根本儲唔到NP
我反而覺得而家三公唔駛放寶具唔駛特登夾藍卡隊, 5CD 3回合30%攻防加埋狂化EX和狂職1.1加成, 剩係三公自己單獨一隻用紅卡平砍都夠實用
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-17, 07:58 PM   #36254
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-17, 10:06 PM   #36255
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
ap用晒,無聊到走去用老豆部pad玩台版當玩多次主線任

d翻譯好謎

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-17, 10:20 PM   #36256
Hextor

註冊日期: Feb 2008
唔係剩係大陸版轉左繁體咩
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-17, 10:25 PM   #36257
細路翔
The One

引用:
作者: Hextor 查看文章
唔係剩係大陸版轉左繁體咩
我無玩過大陸版嘛

首抽居然係紅A同槍狗依對基情組合

英國說大家抱團死
舊 05-26-17, 10:56 PM   #36258
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
今日同朋友食飯搶左佢部機十抽 點知出左rin 跟住我自已試左2pack 連一隻4星都冇 嬲到我想死

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-17, 11:07 PM   #36259
細路翔
The One

四星都無又真係灰底D

但今次個池真係望到都覺得頹到喊

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-26-17 11:10 PM 被 細路翔 編輯。
舊 05-26-17, 11:07 PM   #36260
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
新關性價比超低
惡魔出金箱以為係心臟,點知係魔石
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-17, 11:09 PM   #36261
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

今日其實係打牙

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 05-26-17, 11:11 PM   #36262
細路翔
The One

引用:
今日其實係打牙

我隻沖田同龍娘都要食

英國說大家抱團死
舊 05-26-17, 11:14 PM   #36263
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
最缺龍牙心臟,特登揀Sat俾人刷運營GJ
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-17, 11:14 PM   #36264
Hextor

註冊日期: Feb 2008
2 round good
當打牙,肥都OK
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-17, 11:25 PM   #36265
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
打牙is good

舊 05-26-17, 11:34 PM   #36266
Crazy Gamer

暫時最佳紀錄系1心3牙,真系有衝動通頂刷爆佢
舊 05-26-17, 11:45 PM   #36267
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
少1 ROUND代表飛龍少左=牙同肥少左
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-17, 11:48 PM   #36268
若天
Game Master
水樹奈々死忠系

註冊日期: Jan 2004
今次刷得較快,而且比較簡單,後面插三張絆禮裝都可以

此篇文章於 05-26-17 11:51 PM 被 若天 編輯。
若天 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-17, 01:41 AM   #36269
蒼穹的天空

註冊日期: Dec 2006
心臟龍牙, 全力開刷...
好彩呢2件開係星期六, 唔係都沒時間刷

舊 05-27-17, 01:47 AM   #36270
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
冇講明,但果個情況只可能係キアラ
ガウェイン如果比黑茶叫出黎,冇可能唔警戒,但佢好明顯係死於出其不意
トリスタン冇理由殺ガウェイン
2隻アルターエゴo係教會外面

其實我有懷疑過トリスタン,果陣好似o岩o岩救返Lip返o黎,見ガウェイン帶兩個敵人返o黎以為佢痴左線先下殺手

其實三公我吸血技10左,唔用NP禮裝淨用孔明要出寶具都唔係問題(始終狂有孔明加防會安全好多)
不過今日試用技2 Lv6+孔明技3 Lv10打惡魔,LV80寶1都係得5萬8...
有D猶豫升唔升上去好...不過紅卡就真係大力(廢話)

話時話,今日Hunting Quest騎+術,都唔知係咪有心玩你,你用殺又打唔到後面,用騎前面又唔夠快,用狂又有D危,咁アルターエゴ係咪最好選擇?
同埋個掉率好似嘛嘛地,打7-8場先得4-5隻牙

舊 05-27-17, 02:25 AM   #36271
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

wave1用ステラ清場
wave2...我有寶具4太陽王同寶具3フラン

舊 05-27-17, 02:45 AM   #36272
若天
Game Master
水樹奈々死忠系

註冊日期: Jan 2004
引用:
其實我有懷疑過トリスタン,果陣好似o岩o岩救返Lip返o黎,見ガウェイン帶兩個敵人返o黎以為佢痴左線先下殺手

其實三公我吸血技10左,唔用NP禮裝淨用孔明要出寶具都唔係問題(始終狂有孔明加防會安全好多)
不過今日試用技2 Lv6+孔明技3 Lv10打惡魔,LV80寶1都係得5萬8...
有D猶豫升唔升上去好...不過紅卡就真係大力(廢話)

話時話,今日Hunting Quest騎+術,都唔知係咪有心玩你,你用殺又打唔到後面,用騎前面又唔夠快,用狂又有D危,咁アルターエゴ係咪最好選擇?
同埋個掉率好似嘛嘛地,打7-8場先得4-5隻牙
最簡單組法係:大英雄,聖誕黑傻,騎金時,借隻孔梅就得

舊 05-27-17, 03:06 AM   #36273
Crazy Gamer

小弟覺得drop率算ok,20石123牙35心
用緊殺師匠征服王騎金時,絆10自爆弓終於有得抖
舊 05-27-17, 08:12 AM   #36274
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
掉落率太差,隨便打算了(其實前兩天也是這樣打就是了)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-17, 09:06 AM   #36275
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
2rd 完場算係咁仲升埋絆

此篇文章於 05-27-17 09:08 AM 被 hell & heaven 編輯。
hell & heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:54 AM

手機版 | APP版