Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-06-15, 03:37 PM   #726
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
又係勢力EVENT既時間
http://chroniclev.sega-net.com/info/detail/009409.html

本來打算褲都之後去精靈,不過今次都多數會乾晒。
賢者タイム

高防刀一野打晒四箱,不過點卡畫面HANG機…
好彩把刀都照樣到手

此篇文章於 02-06-15 04:23 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-15, 08:18 PM   #727
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
上一回勢力event順位
精0賭>腎塔>副刀>性都>糊刀>老鼠窿>九0

有選擇恐懼症了
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-15, 02:43 PM   #728
digiharuka

PSN  IDdigi_haruka
pickup 麻麻

吸血武器
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-15, 05:21 PM   #729
izumo

掉左6抽落海 88
由手機版發出
舊 02-10-15, 05:27 PM   #730
lovesong
Senior Gamer
ここが、イリオン

註冊日期: Oct 2008
琴日開始玩 首抽中左盲目神官,因為幾靚女就set左leader
點知1日之內係新手區比20個人add...
拖住半打40~60級屈機直升好爽
lovesong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-15, 09:36 PM   #731
izumo

引用:
作者: lovesong 查看文章
琴日開始玩 首抽中左盲目神官,因為幾靚女就set左leader
點知1日之內係新手區比20個人add...
拖住半打40~60級屈機直升好爽
入勢力CHAT 可以ADD壕
舊 02-11-15, 12:05 AM   #732
Harpuia
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
前一晚我還烏鴉嘴說這次可能又要像抽王女和傳弓一樣2單(約2w羊)抽才抽1張
結果我抽了30劵,幾張sr加2萬象…
抽了7次10連,2萬象,2白大腿
第7次10連的第一張才抽中了巧克力劍…
不算30劵,真的是2單的量…
我還以為我是在抽萬象的pu…
Harpuia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-15, 12:07 AM   #733
izumo

引用:
作者: Harpuia 查看文章
前一晚我還烏鴉嘴說這次可能又要像抽王女和傳弓一樣2單(約2w羊)抽才抽1張
結果我抽了30劵,幾張sr加2萬象…
抽了7次10連,2萬象,2白大腿
第7次10連的第一張才抽中了巧克力劍…
不算30劵,真的是2單的量…
我還以為我是在抽萬象的pu…
2ch果邊都話今次唔係單pick 隻 朱古力
死傷慘重
舊 02-11-15, 12:45 AM   #734
Harpuia
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
引用:
作者: izumo 查看文章
2ch果邊都話今次唔係單pick 隻 朱古力
死傷慘重
你這一說
我才發現公告沒說過這次的新卡出率比其他ssr高x倍的紅字…
結果真的是掛巧克力賣萬象嗎…segay我丟你螺母
還好我加的壕爺爺,有幾個都80了…
一刀暴擊9k多,爽…
可是我很不爽
Harpuia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-15, 06:48 PM   #735
digiharuka

今回又入錯勢力了
舊 02-11-15, 07:26 PM   #736
神人ではない!新人だ

賢者收皮中

勢力堅冇興趣煲,本身睇一兩排位就知道各勢差距。
實際根本係完全冇得追,自己打夠6萬就算。
15WAVE戰鬥又長又悶,事故外根本唔會死。
佢再唔開魔神真係會俾佢悶死…

舊 02-12-15, 01:14 PM   #737
lovesong
ここが、イリオン

有成條街距離既九領唔打,全世界走去打第5既幅都...真難理解
舊 02-12-15, 01:20 PM   #738
神人ではない!新人だ

引用:
有成條街距離既九領唔打,全世界走去打第5既幅都...真難理解
在下長LOCK九嶺,不過其實九嶺好多課長…
雖然唔到上次精靈島咁誇,不過佢地一爆真係追好多。

舊 02-12-15, 01:21 PM   #739
digiharuka

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
在下長LOCK九嶺,不過其實九嶺好多課長…
雖然唔到上次精靈島咁誇,不過佢地一爆真係追好多。
我要拿齊各都的A武要走來走去..

差聖都未去 (今期賢者收皮中...)

====
牢獄太好用了 XD

此篇文章於 02-12-15 01:37 PM 被 digiharuka 編輯。
舊 02-14-15, 01:17 PM   #740
digiharuka

復刻 ニーナ 了, ring唔夠呀....
舊 02-14-15, 01:59 PM   #741
神人ではない!新人だ

好明顯佢知道在下D戒指已經多到可以掟人又冇得換券異常不滿
不過佢依家咁真係有D驚佢D魔神放晒去黑洞唔再來襲…

舊 02-14-15, 10:23 PM   #742
lovesong
ここが、イリオン

新手問題,旅之秘訣個SKILL放2張會唔會有機會發動2次回AP?
舊 02-14-15, 11:36 PM   #743
神人ではない!新人だ

引用:
新手問題,旅之秘訣個SKILL放2張會唔會有機會發動2次回AP?
唔會
至少在下未試過

舊 02-15-15, 12:34 AM   #744
izumo

引用:
好明顯佢知道在下D戒指已經多到可以掟人又冇得換券異常不滿
不過佢依家咁真係有D驚佢D魔神放晒去黑洞唔再來襲…
無魔神打ge CC 還剩下甚麼?
舊 02-15-15, 01:50 PM   #745
神人ではない!新人だ

引用:
無魔神打ge CC 還剩下甚麼?
話個勢力戰係超作業式玩法,黑洞限制QUEST唔係唔好,不過結果淨玩低DROP死磨又係悶。
又死人都唔升2.0,故事長停…真係博人棄坑咁…

舊 02-15-15, 05:43 PM   #746
izumo

引用:
話個勢力戰係超作業式玩法,黑洞限制QUEST唔係唔好,不過結果淨玩低DROP死磨又係悶。
又死人都唔升2.0,故事長停…真係博人棄坑咁…
2.0應該完埋20萬會升掛
手機2.0前拖任都出得7788
反而佢miss左d角色唔知佢想點補
由手機版發出
舊 02-15-15, 10:57 PM   #747
神人ではない!新人だ

引用:
2.0應該完埋20萬會升掛
手機2.0前拖任都出得7788
反而佢miss左d角色唔知佢想點補
由手機版發出
唔補/送晒去黑洞

話實,點計都魔神EVENT易搵錢D,都唔知佢早排狂搞PICK UP酒場想點…

舊 02-16-15, 12:19 AM   #748
izumo

引用:
唔補/送晒去黑洞

話實,點計都魔神EVENT易搵錢D,都唔知佢早排狂搞PICK UP酒場想點…
財仔 極彩 鬼神 太夫 狗女果班全部鬼隱晒
舊 02-16-15, 10:48 PM   #749
lovesong
ここが、イリオン

成20張斬等緊coin抽B劍,先致來報酬出錯不派,真係呢...
舊 02-16-15, 10:56 PM   #750
lovesong
ここが、イリオン

20萬初 1500藍
20萬中 >>>> 轉蛋卷 <<<<
20萬上 A弓 13攻 6爆 12防 沒技

主題工具
顯示模式