Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-22-14, 06:41 PM   #726
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 平山深雪 查看文章
因為加速而跳入黎,加速問題唔係中二自high, 係劇情鬼打牆,我睇到13忍唔住cut書,春雪個性有成長,但班女角無。尤其黑雪我越睇越火,劇情打左十幾本仲係感覺唔到入戲,反而越拋越多坑,anyway. 我對春雪幾有好感,係反感黑雪唔知做緊乜,佢近期路人化都係好事,睇春雪同拓武都夠

另外我喜歡的楓子都路人化了orz
由手機版發出
買不到限版哭哭(拉仇恨)

大天使篇後一口氣衝劇情了

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 05-22-14 06:45 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-14, 06:49 PM   #727
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: pet3 查看文章
買不到限版哭哭(拉仇恨)

大天使篇後一口氣衝劇情了
開始離題....要講返SAO到講啦
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-14, 12:26 AM   #728
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 05-25-14, 10:25 AM   #729
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
舞空術都修得埋
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-14, 11:38 AM   #730
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
唔知點解一見到伏部就想笑

舊 05-25-14, 11:40 AM   #731
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
神說可以飛,所以就飛起了

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-14, 12:06 PM   #732
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
這套的設定都是用來給神推翻的吧……

舊 05-25-14, 12:07 PM   #733
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
識飛只係一個廚既開始
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-14, 12:12 PM   #734
ouki
戸松控

引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
唔知點解一見到伏部就想笑
我都係XD

引用:
作者: 尼路 查看文章
這套的設定都是用來給神推翻的吧……
比書好了。。。書好似用左5-6頁講完個所謂設定。。。之後2野就俾上帝KO。。。

好似動畫組畫錯。。。深書入去那段上帝好似一直都飛緊。。。點解會最初坐係張等到?

第3隻眼又俾動畫透左。。。
舊 05-25-14, 12:43 PM   #735
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
睇佢兩兄妹嘅劇情真係想作嘔

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-14, 01:28 PM   #736
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
深雪有幾個樣激發了從前的記憶

くりいむレモン裡面的亞美
(未滿18歲的好孩子不要去search)

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-14, 01:38 PM   #737
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
依家就頂唔順

後面你會覺得睇落去根本係侮辱緊自己既智商

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-14, 02:16 PM   #738
尼路
The One

引用:
作者: 細路翔 查看文章
依家就頂唔順

依家都已經係下放好多腦袋空空咁睇,重有得更嚴重?

舊 05-25-14, 03:12 PM   #739
細路翔
The One

引用:
依家都已經係下放好多腦袋空空咁睇,重有得更嚴重?
九校戰依段已經算係相對無咁違背邏輯(?

雖然都只係0邏輯,後面根本係負數

後面係飲茶搵神龍吹下水就打贏魔人布歐既等級(?

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-25-14 03:14 PM 被 細路翔 編輯。
舊 05-25-14, 03:24 PM   #740
lbiceman
Game Master

註冊日期: Mar 2002
九校戰後,反華內容滿點,寫到除日本外其他國家落後又邪惡。
睇完來訪者篇,CUT!
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-14, 03:25 PM   #741
細路翔
The One

美國:可以收做小弟

支那:垃圾劣等種

日本:宇宙最強

作者思維(?

英國說大家抱團死
舊 05-25-14, 04:00 PM   #742
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
日本yy小說思維
大陸yy小說係滅日屠美
咁日本yy小說就係滅中屠美
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-14, 04:14 PM   #743
ouki
戸松控

引用:
作者: mikemike 查看文章
睇佢兩兄妹嘅劇情真係想作嘔
如果搞個E本書最黑人O選舉。。。妹一定第一

引用:
作者: lbiceman 查看文章
九校戰後,反華內容滿點,寫到除日本外其他國家落後又邪惡。
睇完來訪者篇,CUT!
你覺得有反華內容?。。。我覺得只係是但講下。。。

引用:
作者: 細路翔 查看文章
依家就頂唔順

你用智商去睇一套無雙產品已係一個問題。。。正如你不會覺得你係無雙殺左成千人係一個問題
舊 05-25-14, 04:21 PM   #744
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
我覺得唔單單反華反美, 日本都有反

舊 05-25-14, 05:01 PM   #745
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
反華部分因為好奇睇左原作選段

只能講,一定有辦法唔用中國去寫
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-14, 05:06 PM   #746
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
點解無人講雷歐最痛??=_=
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-14, 07:14 PM   #747
phil077

註冊日期: Jan 2002
當學生們懷疑神的整備能力時, 軍方已經一早找神去做軍武整備。
當學生們看在新聞談論一些天外研究時,神就在自家將那個天外研究研發成功。
可見作者真係好單純

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-14, 07:25 PM   #748
尼路
The One

基本上神去讀書給我的感覺就係……封頂神技玩家著新手裝去新手村裝新手……

舊 05-25-14, 07:33 PM   #749
細路翔
The One

引用:
基本上神去讀書給我的感覺就係……封頂神技玩家著新手裝去新手村裝新手……
no

係gm落場秒王

同某神聖劍(笑)有異曲同功之妙

英國說大家抱團死
舊 05-25-14, 07:47 PM   #750
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
香港犯罪集團成員的國際犯罪集團…
真係睇得起香港
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「.hack//」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 157 11-18-22 07:04 PM
[PSV] 魔法科高校の劣等生 Out of Order 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 30 12-16-14 08:22 PM
出售日文輕小說(魔法科高校の劣等生/変態王子と笑わない猫),同人誌 sam55699 買賣專區 3 08-27-14 05:55 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
[動畫] Lass「11eyes」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 239 12-20-12 11:23 PM

現在的時間是 07:20 AM

手機版 | APP版