Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-10-03, 09:38 PM   #1
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
首都高Online[Update資料]

Download
申請Account

用XP要用IME登入!

<必要環境>

OS Windows 98/98SE/Me/2000/XP (日本語版)
CPU Intel Pentium(R)III 800MHz以上
 実装128MB以上
 NVIDIA GeForce2搭載(AGP対応)
VRAM 32MB以上
※NVIDIA GeForce必須。
※DirectX 8.1100%互換性最新必要。
 DirectX 8.1100%互換性備
 空容量 1GB以上
通信環境 常時接続可能環境
他 、、DirectX 8.1

<快適環境>

CPU Intel Pentium(R)42.0GHz以上
 実装512MB以上
 実装512MB以上
 GeForce4 Ti搭載(AGP対応)
VRAM 64MB以上
 DirectX 8.1100%互換性備
 空容量 1GB以上
通信環境 常時接続可能環境
他 付

<注意事項>

上記β版、変更可能性

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。

此篇文章於 01-14-03 08:03 PM 被 Blur 編輯。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-03, 09:44 PM   #2
大雄
God of Gamer
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
free of charge?

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-03, 01:48 AM   #3
Hikari

註冊日期: Jun 2002
部腦既要求係咪好高?

有人說,愛情就如等巴士..
有人等一世也等不到巴士,有人等一會便有巴士到站...
Hikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-03, 11:25 AM   #4
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
我用中文98裝唔到.....

雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-03, 12:19 PM   #5
大雄
卡啦騷

中文XP裝唔到TOO...

講多無謂,一步到位
舊 01-11-03, 01:56 PM   #6
majicman
~珠海護法~

註冊日期: Dec 2001
中文XP都裝唔到???
吾係呀!!
我d/l左wo........
majicman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-03, 11:11 PM   #7
Hikari

裝唔到...

舊 01-13-03, 01:35 PM   #8
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
CWIN XP INSTALLED BUT CANNOT TYPE INFO. TO THE GAME >_<

舊 01-13-03, 01:44 PM   #9
18號
潛艇基地™
愛上關心妍

要裝jwin?

部腦要咩config?
18號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-03, 07:55 AM   #10
火爆綿羊仔
Junior Member
Wiiiiiiiii

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagTUNG360
引用:
Originally posted by AKAKI :
CWIN XP INSTALLED BUT CANNOT TYPE INFO. TO THE GAME >_<
將預設輸入法設定為"日文 - Mircosoft IME Standard 2002 ver.8.1"就可以
不過我係用日文windows,唔知有冇唔同

我覺得隻game麻麻地......冇乜特別
火爆綿羊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-03, 09:17 AM   #11
bryant
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2002
我用中文me都裝唔到...
有冇辨法解決
bryant 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-03, 09:22 AM   #12
Blur
The One
⊃貧⊂

XBox Live GamertagPAD 191276502
引用:
Originally posted by 18號 :
要裝jwin?

部腦要咩config?
xp also can work

at least 800mhz

舊 01-14-03, 09:36 AM   #13
18號
潛艇基地™
愛上關心妍

引用:
Originally posted by 藍仔 :

要行得順呢?
舊 01-14-03, 09:38 AM   #14
Blur
The One
⊃貧⊂

引用:
Originally posted by 18號 :
要行得順呢?
don`t know
我部2G好順

舊 01-14-03, 09:56 AM   #15
18號
潛艇基地™
愛上關心妍

引用:

don`t know
我部2G好順
hi details?
舊 01-14-03, 05:24 PM   #16
Hikari

引用:

咁我即係唔駛玩....

舊 01-14-03, 08:04 PM   #17
Blur
The One
⊃貧⊂

Update

舊 01-14-03, 10:31 PM   #18
大雄
卡啦騷

CWIN XP裝唔到呀...

講多無謂,一步到位
舊 01-14-03, 10:51 PM   #19
Blur
The One
⊃貧⊂

引用:
Originally posted by GC迷 :
CWIN XP裝唔到呀...
我都係用CWin XP

舊 01-14-03, 10:52 PM   #20
大雄
卡啦騷

引用:

我都係用CWin XP
你係真正中文版定英文裝中文PATCH呀?

講多無謂,一步到位
舊 01-14-03, 10:55 PM   #21
Blur
The One
⊃貧⊂

引用:
Originally posted by GC迷 :

你係真正中文版定英文裝中文PATCH呀?
正版中文XP Home Edition
XP Pro冇可能用唔到

舊 01-14-03, 11:26 PM   #22
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
dl左之後~
我裝果陣佢話1125:
c:$window$temp$_isE101首高都xxx
x一時xxxxx解x中xxxxx發生xxxx

*ps: x=日文
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-03, 10:27 AM   #23
bryant
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by ↗◤豆腐仔◢↙ :
dl左之後~
我裝果陣佢話1125:
c:$window$temp$_isE101首高都xxx
x一時xxxxx解x中xxxxx發生xxxx

*ps: x=日文
me2........
bryant 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:01 AM

手機版 | APP版