Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 11-02-02, 04:30 PM   #1
Q頭
Banned

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
GTA:Vice City討論區

i play a mission called snakedown
i have 5 mins in this mission

how can i play this mission

此篇文章於 11-02-02 08:35 PM 被 Q 編輯。
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-02, 07:12 PM   #2
Bac
Senior Gamer
LV 1

註冊日期: Jul 2002
Sorry~我未玩到咁遠>.<
我而家玩到打爛o的車,開始o個時我只係殺人同煉車!!!

我用古老的咒語重溫 吟唱靈魂序曲尋根
Bac 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-02, 07:27 PM   #3
Q頭
Banned

引用:
Originally posted by Bac :
Sorry~我未玩到咁遠>.<
我而家玩到打爛o的車,開始o個時我只係殺人同煉車!!!
爛o的車
舊 11-02-02, 07:32 PM   #4
Bac
LV 1

引用:
Originally posted by fbi88 :

爛o的車
有一part o係office門口有得執搥仔,然後去不同兩個地方打爛o的車!!!

p.s:不如將呢topic改做"GTA:Vice City討論區"好唔好呀?

舊 11-02-02, 08:35 PM   #5
Q頭
Banned

引用:

有一part o係office門口有得執搥仔,然後去不同兩個地方打爛o的車!!!

p.s:不如將呢topic改做"GTA:Vice City討論區"好唔好呀?
i c
舊 11-02-02, 09:34 PM   #6
Bac
LV 1

我覺得今容易比o的警察通緝,唔小心殺死一兩差佬就已經3粒星,操控車好o左,
好有80年代feel,o的音樂勁好聽!!!

舊 11-02-02, 10:51 PM   #7
dondon
Game Master
XBOX360必玩

註冊日期: Aug 2002
XBox Live GamertagDONNOLO
正版where & how much ??

舊 11-02-02, 11:16 PM   #8
Bac
LV 1

引用:
Originally posted by dondon :
正版where & how much ??
唔知呀~我只係知好似要訂,因為玩呢隻game要改機(除o左美版機),改得機時,
o的人會玩老翻多,所以番貨唔多!!!

舊 11-02-02, 11:19 PM   #9
dondon
Game Master
XBOX360必玩

引用:

唔知呀~我只係知好似要訂,因為玩呢隻game要改機(除o左美版機),改得機時,
o的人會玩老翻多,所以番貨唔多!!!
我訂左個website賣晒, 之後仲加價, 現在唔知點.............
dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-02, 11:24 PM   #10
Bac
LV 1

引用:

我訂左個website賣晒, 之後仲加價, 現在唔知點.............
玩住老翻先囉,到時再買翻正版囉,個save可以繼續用,我都有咁既打算!!!

舊 11-02-02, 11:26 PM   #11
Bac
LV 1

今集原來可以買屋由$2400-$14000不等!!!

舊 11-02-02, 11:34 PM   #12
dondon
Game Master
XBOX360必玩

引用:
今集原來可以買屋由$2400-$14000不等!!!
一開始有幾錢 ?
dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-02, 12:34 AM   #13
Bac
LV 1

引用:

一開始有幾錢 ?
$00000,要靠殺人、飛車或mission先有錢!!!:@_@":

舊 11-03-02, 09:38 AM   #14
Q頭
Banned

Re: GTA:Vice City討論區

引用:
Originally posted by fbi88 :
i play a mission called snakedown
i have 5 mins in this mission

how can i play this mission
help
舊 11-03-02, 07:53 PM   #15
Q頭
Banned

i finish the cop land mission

what can i do now?

i can't pass the mission called messing with thw man

helpplease
舊 11-03-02, 09:29 PM   #16
Legends
黑林首領

我今日幫個friend過左snake down.
Legends 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-02, 08:08 AM   #17
Q頭
Banned

引用:
Originally posted by Legends :
我今日幫個friend過左snake down.
i can't pass the mission called messing with the man

help please

i finish snake down
舊 11-04-02, 04:19 PM   #18
Bac
LV 1

有冇人過到直昇機mission呀?好難打呀>.<

舊 11-04-02, 06:05 PM   #19
柯南
Crazy Gamer

玩左一陣,覺得都幾好。。。如果係要來發涉的話。

舊 11-04-02, 06:26 PM   #20
Bac
LV 1

今集都可以叫"雞",但係唔知邊到可以叫,有冇人知呀?

舊 11-05-02, 03:44 PM   #21
柯南
Crazy Gamer

上集係點叫架?乜可以同路人講野咩?

舊 11-05-02, 08:41 PM   #22
子貓物語hihi
~潛艇基地茶水部~
電眼.東尼

註冊日期: Jan 2002
引用:

沙田好運中心有得買
子貓物語hihi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-02, 10:19 PM   #23
Legends
黑林首領

今期GAME NEXT有所謂的完全攻略.

另外我今日見到個FRIEND,佢話可以用戰鬥機喎.
Legends 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-02, 08:43 AM   #24
Q頭
Banned

引用:
Originally posted by Legends :
今期GAME NEXT有所謂的完全攻略.

另外我今日見到個FRIEND,佢話可以用戰鬥機喎.
所謂的完全攻略

all or continue page?
舊 11-06-02, 08:54 AM   #25
Zaku
The One

Gamenext 本野今期 d missions 就講到尾
但封面就寫住 vol.1
即係下期仲可以臨時加野
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉