Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-10-07, 12:57 AM   #2
月牙火介
God of Gamer
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
同隻豬組成黃金拍檔?
再為找精靈而戰鬥之類?a

舊 05-10-07, 12:46 PM   #3
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
和那隻豬「合體」得到特殊能力也不錯呢(電王?)

說說表情不錯,不過分鏡可以再豐富些
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-07, 06:43 PM   #4
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
正統了無新意向,逃走、被追至絕景、女主角(精靈)亂入、擊退、傳說勇者(?)待續。
現實快速收工版,逃走、運動不足逃走敗、傳說之五十連擊龍「豬」亂舞、死亡、完。
估你唔到版
都話估你唔到又點會俾你睇到,自己面mon思過吧。

以上

舊 05-10-07, 08:35 PM   #5
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097
同妄想戰士截然不同o既故事
加油~期待完成
如果之後JoeII大都未confirm應該走咩方向,會唔會開個漫畫接龍

【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-07, 07:26 PM   #6
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
引用:
作者: 月牙火介 查看文章
同隻豬組成黃金拍檔?
再為找精靈而戰鬥之類?a
隻豬唔靚仔,已經冇佢嘅戲
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
和那隻豬「合體」得到特殊能力也不錯呢(電王?)

說說表情不錯,不過分鏡可以再豐富些
謝意見,會努力改善
引用:
作者: 尼路 查看文章
正統了無新意向,逃走、被追至絕景、女主角(精靈)亂入、擊退、傳說勇者(?)待續。
現實快速收工版,逃走、運動不足逃走敗、傳說之五十連擊龍「豬」亂舞、死亡、完。
估你唔到版
都話估你唔到又點會俾你睇到,自己面mon思過吧。

以上
我驚畫畫下隨時變左妄想戰士個結局咁亂嚟XD
引用:
作者: 【子夜】 查看文章
同妄想戰士截然不同o既故事
加油~期待完成
如果之後JoeII大都未confirm應該走咩方向,會唔會開個漫畫接龍
如果有人想接無任歡迎啦!或者走另一條route咁玩法都幾過癮~

JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-07, 11:38 PM   #7
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
我個人比較希望亂來,反正走向就是kuso系,越亂越kuso越好。

舊 05-16-07, 11:50 AM   #8
6eo
美波様!

汁....

唔知點解我想起伊蘇6....
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-07, 12:12 AM   #9
聰一(沖一)
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2007
....
跟住有個麻甩佬走入黎
二女:老公,我地救左個受傷男仔....
麻甩佬:噢~~佢無事麻...
邊說邊將"男汁"倒入男主角咀裡面....
聰一(沖一) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-07, 10:28 PM   #10
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
引用:
作者: 尼路 查看文章
我個人比較希望亂來,反正走向就是kuso系,越亂越kuso越好。
已經行緊呢個方向,不過加左毒島淫十郎嘅色情妄想XD(我的壞手勢,畫畫下一定有D 野)
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
汁....

唔知點解我想起伊蘇6....
沒玩過YS,不過我想YS是很正經的…
引用:
作者: 聰一(沖一) 查看文章
....
跟住有個麻甩佬走入黎
二女:老公,我地救左個受傷男仔....
麻甩佬:噢~~佢無事麻...
邊說邊將"男汁"倒入男主角咀裡面....
飲完之後兩女再同主人公講︰這是我們老公的家傳秘方白濁,飲完可解毒,但主人公聞言立即石化
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-07, 12:17 PM   #11
邪教教主
Ultimate Gamer
bunchies

註冊日期: Jan 2002

我鍾意睇lee 類小小咸ga 野

His might upholds the weak
His word speaks only truth
His wrath undoes the wicked
邪教教主 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具