Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-14-05, 10:08 PM   #1
變態假面
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
Memories Off 出5,希望有pc中文板......

Memories Off 出5,希望有pc中文板......
http://www.kid-game.co.jp/memo5/index2.html
變態假面 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-05, 10:47 PM   #2
妖精的禮物

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: 變態假面
http://www.kid-game.co.jp/memo5/index2.html
pc定ps2都唔緊要
有中文版就得
已經完全迷上mo了
睇完個日文網
人物入面冇信既...?
唔係冇左呀嘛...

此篇文章於 07-14-05 10:49 PM 被 妖精的禮物 編輯。
妖精的禮物 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-05, 11:02 PM   #3
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: 妖精的禮物
pc定ps2都唔緊要
有中文版就得
已經完全迷上mo了
睇完個日文網
人物入面冇信既...?
唔係冇左呀嘛...
中曬毒la?
想不到TTIME不代理的理由
如果kid有出pc版的話

一定有信
個樣和then相同XD

舊 07-15-05, 01:51 AM   #4
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
信唔會冇掛
應該係未公報only...

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-05, 09:05 AM   #5
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
引用:
作者: Led Mirage
信唔會冇掛
應該係未公報only...
好像開始已經說係有的了

舊 07-15-05, 09:39 AM   #6
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
mo5都唔系mo黎
系OO生 ...|||

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-05, 09:52 AM   #7
h.c.
Crazy Gamer
GF尋找中

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 怪人
好像開始已經說係有的了
信係系列既裏主角
所以唔使擔心無佢份

舊 07-15-05, 09:59 AM   #8
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:
作者: h.c.
信係系列既裏主角
所以唔使擔心無佢份
只不過出場率越來越少...
搞來搞玩主角..

舊 07-15-05, 11:16 AM   #9
妖精的禮物

咁信隻狗個名係咪一蹴
舊 07-15-05, 12:24 PM   #10
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:
咁信隻狗個名係咪一蹴
有99%係
不過佢本人係叫佢TOMOYA的

舊 07-17-05, 11:47 PM   #11
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
有99%係
不過佢本人係叫佢TOMOYA的
佢對'TOMOYA'真係好

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-05, 02:06 PM   #12
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:
作者: Led Mirage
佢對'TOMOYA'真係好
看死佢今次又要點搞主角笨XD

舊 07-20-05, 08:51 PM   #13
變態假面

註冊日期: May 2005
終於有個年幾大D的女角
變態假面 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-05, 11:27 PM   #14
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:
作者: 變態假面
終於有個年幾大D的女角
MO2都有兩個比主角大的.....只不過個樣沒有這個成熟....

好想看一集歷代主角聚在一起知道自己個名成為了狗名而追信來打XD

舊 07-20-05, 11:43 PM   #15
Carlsberg

註冊日期: Aug 2003
我反而希望kid搞掂r11 pc版先.....反正mo then我都未開始玩 / \
今作人設係邊個? 咁多集之中我覺得未出呢集最好

"Kanon"
Carlsberg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-05, 11:52 PM   #16
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:
作者: Carlsberg
我反而希望kid搞掂r11 pc版先.....反正mo then我都未開始玩 / \
今作人設係邊個? 咁多集之中我覺得未出呢集最好
又係想君和then那兩位/\

舊 07-21-05, 07:57 AM   #17
妖精的禮物

引用:
MO2都有兩個比主角大的.....只不過個樣沒有這個成熟....

好想看一集歷代主角聚在一起知道自己個名成為了狗名而追信來打XD
mo2我玩燕篇玩完good ending
之後真係經過幾次掙扎先玩埋佢個bad ending
對住佢bad ending我玩唔落手
舊 07-21-05, 07:59 AM   #18
妖精的禮物

引用:
又係想君和then那兩位/\
mo2即係人設方面與想君同then不同
舊 07-21-05, 08:03 AM   #19
MAN
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: h.c.
信係系列既裏主角
所以唔使擔心無佢份
應該係永遠既配角
MAN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-05, 09:44 AM   #20
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:
mo2即係人設方面與想君同then不同

MO1和MO2是

舊 07-21-05, 05:22 PM   #21
kinkinpun
Insane Gamer
唉呀~又過一天了

引用:

MO1和MO2是
其實點解MO2之後會換左人?
仲有,
點解冇歷代男主角做下配角呢...
千羽谷大學有好多MO舊人耶
kinkinpun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-05, 05:30 PM   #22
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
其實點解MO2之後會換左人? <<<
佐佐木跳左糟

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-05, 07:42 PM   #23
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:
作者: 河野貴明
佐佐木跳左糟
去左邊?

引用:
作者: kinkinpun
點解冇歷代男主角做下配角呢...
千羽谷大學有好多MO舊人耶
kid想應該無人會為男主角而買這game
同時又不用出錢來請配音...
不過這次男主角有CV...

舊 07-21-05, 11:16 PM   #24
kinkinpun
Insane Gamer
唉呀~又過一天了

引用:
kid想應該無人會為男主角而買這game
同時又不用出錢來請配音...
不過這次男主角有CV...
但係今次個男主角都係住日暮莊
想見唔到一蹴都幾難XD~
今次NARAZUYA應該仲有機會出
即係又睇到靜流姐

PS.OVA都有男主角把聲啦
雪螢又有
唔係怕要錢掛~?

PPS.去OK睇完PS2通(唔記得)
話有估唔到O既人出~(唔知係唔係啦)

此篇文章於 07-21-05 11:19 PM 被 kinkinpun 編輯。
kinkinpun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-05, 08:19 AM   #25
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

引用:
作者: kinkinpun
但係今次個男主角都係住日暮莊
想見唔到一蹴都幾難XD~
今次NARAZUYA應該仲有機會出
即係又睇到靜流姐

PS.OVA都有男主角把聲啦
雪螢又有
唔係怕要錢掛~?

PPS.去OK睇完PS2通(唔記得)
話有估唔到O既人出~(唔知係唔係啦)
唔係話得兩個舊人出現咩?

雖然只是差一個月(不過不知道是和祈和好之前還是之後)
當然我都好希望有靜流姐

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] 游戲 Soundtracks 情報 6402oen 電視遊戲討論版 961 昨天 07:18 AM
[PS2]Silent Hill 3 討論區 天空 攻略及心得交流區 612 04-15-08 12:12 AM
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM
[PS2]Taito Memories上卷預定7/28發售(25隻街機的最後名單公佈) 神祕人1號 電視遊戲討論版 25 07-31-05 01:44 PM

現在的時間是 05:36 PM

手機版 | APP版