Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-14-15, 07:26 PM   #1526
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Kain 查看文章
又要話佢勁,實際又打唔死人又要有副作用

不如變番以前主角無敵論最後爆氣打贏算啦
呢段要俾薩波出黎威下…
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-15, 07:44 PM   #1527
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
咁一早好走出黎啦,又要用半話加一堆名都唔知O既二打六出黎拖十分鐘,頂十秒都唔得啦

舊 05-14-15, 07:46 PM   #1528
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
一陣班2打6俾明哥控制埋就好笑

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-15, 09:20 PM   #1529
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
打極都唔死其實好事黎,明哥都40幾歲出黎行咗咁多,點會比個廿歲仔ko到,頂盡重傷

舊 05-14-15, 09:35 PM   #1530
宇智波佐助
寫輪眼

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: Kain 查看文章
又要話佢勁,實際又打唔死人又要有副作用

不如變番以前主角無敵論最後爆氣打贏算啦
無錯
最好 一開波 變身 一拳打死佢 咁就好

那無可替代的鋼鐵之心也將如期而至
宇智波佐助 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-15, 10:29 PM   #1531
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
引用:
作者: 宇智波佐助 查看文章
無錯
最好 一開波 變身 一拳打死佢 咁就好
我都係咁話
呢本書應該第一期就搵到ONE PIECE,拖足八十幾期真係離譜!

舊 05-14-15, 10:59 PM   #1532
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: SunSunny 查看文章
打極都唔死其實好事黎,明哥都40幾歲出黎行咗咁多,點會比個廿歲������仔ko到,頂盡重傷
咁應該俾佢55波,而唔係俾人打鑊金之後因為對手自己跪低而執番條命
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-15, 10:48 AM   #1533
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
話時話..山冶去左邊

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-15, 11:09 AM   #1534
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
我都係咁話
呢本書應該第一期就搵到ONE PIECE,拖足八十幾期真係離譜!
咁呢部作品應該改名叫ONE BOOK
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-15, 11:14 AM   #1535
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
話時話..山冶去左邊
山冶佢地唔係去緊下一個島咩? (如果無記錯
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-15, 11:56 AM   #1536
stcdavidhk

山治唔係同BIG MON d手下打緊咩?

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 05-15-15, 11:58 AM   #1537
宇智波佐助
寫輪眼

山治 同邊個一齊 挑戰 big mon 手下

舊 05-15-15, 12:04 PM   #1538
stcdavidhk

引用:
作者: 宇智波佐助 查看文章
山治 同邊個一齊 挑戰 big mon 手下
我最後印象係big mon d手下要捉凱撒開炮打太陽號(好似話佢'落格')
之後山治問路飛可以還擊就冇左下文

舊 05-15-15, 12:08 PM   #1539
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

明哥篇都無乜野可以講~2-3話重唔完~感覺會太長~
等睇山冶線~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-15, 10:41 PM   #1540
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
無啦啦又攝個路人甲自我介紹...
10分鐘唔用得霸氣,諗起拿美星,又可以拖多幾期

此篇文章於 05-15-15 10:47 PM 被 MS331 編輯。
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-15, 11:45 AM   #1541
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
話時話..山冶去左邊
明哥同羅交換凱撇時發現千陽號果段,
山冶,娜美,喬巴等逃脫時去了下一個島...

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-15, 11:50 AM   #1542
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: kog 查看文章
明哥同羅交換凱撇時發現千陽號果段,
山冶,娜美,喬巴等逃脫時去了下一個島...
佢地遇到 BIG MOM 艦隊....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-15, 12:02 PM   #1543
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
山治等人已闊別大家幾多年?

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-15, 12:20 PM   #1544
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 魚伕 查看文章
佢地遇到 BIG MOM 艦隊....
我睇果到是海軍艦隊....
724,725....

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-15, 07:16 PM   #1545
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: LR猫 查看文章
山治等人已闊別大家幾多年?
之前某幾個故事不斷分開小段散講....被好多人投訴話 故事鬆散...拖期.....
所以可能係咁....尾田都係想專注返一邊先呱...

況且.....BIG MON....唔係小人物....
再回到山治0個邊時....應該係講佢地全部被捉....
都係等救....
引用:
作者: kog 查看文章
我睇果到是海軍艦隊....
724,725....
快睇啦...正呀喂....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-15, 10:50 AM   #1546
宇智波佐助
寫輪眼

原來 山治 娜美 烈陽號 去左下個島

舊 05-28-15, 02:21 PM   #1547
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
雖然今集全體大回復+一齊推係幾熱血,但太多bug啦,因為有其他解決方法,例如集中回復路飛去打明哥,或者回復羅用room送d人出去
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-15, 04:02 PM   #1548
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
不如話明明係明哥既能力點解唔加快速度,或者立即整個細鳥籠KO路飛
明知唔夠路飛打家陣仲慢條斯理
最後又整D全民參與EVENT出黎以為讀者好受落

OUT到死

此篇文章於 05-28-15 04:04 PM 被 Kain 編輯。
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-15, 06:45 PM   #1549
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
樓上其實睇得咁辛苦為乜?
純出於關心

舊 05-28-15, 06:53 PM   #1550
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
因為唔駛錢睇啊

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.14 money 日本動漫畫討論版 1000 11-24-11 04:01 PM
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM

現在的時間是 06:27 PM

手機版 | APP版