Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69  ... 最後
攻略及心得交流區>Xenoblade 2『異度神劍2』|攻略及心得交流︱**劇透請spoiler**
Gundam MK-2 07:59 PM 12-07-17
終於到貨
好在無變sad貨

Tannhauser Gate 10:15 PM 12-07-17
強烈懷疑超頻係打個幾隻百幾lv
捲毛老爺 10:40 PM 12-07-17
原來 光 係傲驕
X&Y 11:03 PM 12-07-17
tiger! tiger!
原來下潛時可以按A攻擊
我一直都係no kill, 所以去到第3關已經覺得好難玩
lunn 11:17 PM 12-07-17
作者: 野良猫:
件加EXP我又唔覺有用

有去瞓覺嘅話LV應該夠過主線
我依家LV都高過啲BOSS兩三個
作者: fortel:
完全無用,唔好晒錢

BTW我仲未夠滅打,我想用神拉呀 無倒地點打
竟然係咁?!?!??!
我仲以為會有著數添!!
咁留返D錢換裝買汽樽算喇
lunn 11:18 PM 12-07-17
作者: X&Y:
原來下潛時可以按A攻擊
依個Mini game玩玩吓其實真係幾好玩…
Tdot 11:51 PM 12-07-17
作者: stephen1980:
家下有得update,緊係收左錢先慢慢來
FF15 update都up 到一週年....
Tannhauser Gate 11:57 PM 12-07-17
支線入手 blade
凜音 水 乙太炮 古拉 雜貨店 五十萬

結 雷 彈彈球 古拉 商店街

水分 水 長槍 古拉 情報商買核心獵人情報 奧貝拉街

星織 冰刀 水分第四層牽絆

重音 暗 大槌 斯培爾比亞 情報商買大胃王情報 下層大門漢札克荒野 打撈

天威 雷 乙太炮 盧克斯利亞神殿遺跡 封印祭壇

凜音買完番去間舖 可以回水
一百萬升完牽絆 解左個牽絆任 又可以回水

Gundam MK-2 12:30 AM 12-08-17
補多張真·開箱

由外至內完全無損
等足七日睇黎有價值

唔講住,玩陣先
fortel 12:41 AM 12-08-17
開始發現呢隻game 道中d 怪係完全可以無視扭過晒佢地都無問題...打boss 只要記住破防倒地浮空猛攻,再間中出到劍combo 就唔會輸,D boss 既血好似倒水咁去...

另外終於明點解有師兄話主角後期屈機,真係屈到喊

Sent from my iPhone using Gaforum
aquarius 12:54 AM 12-08-17
作者: X&Y:
原來下潛時可以按A攻擊
我都係睇片先知有得攻擊..
不過你好厲害竟然咁都去到第三關..
Tannhauser Gate 01:11 AM 12-08-17
錯post
Tannhauser Gate 01:11 AM 12-08-17
四星雜魚仲難抽過五星 用左十幾粒史詩抽
aquarius 02:32 AM 12-08-17
想用尼亞抽5星
但抽極都係得1, 2星..
jimmysinn91 02:36 AM 12-08-17
作者: lodoss:
我覺得呢個問題細好多,
最多比D優惠券
本身我都唔覺好大問題
但係個盒咁靚, 越諗越不爽

同埋我開盒發現佢裡面都有皺到, 應該都受到幾大撞擊
而我開 Amazon 個盒果陣裡面 d 野又好求其咁放, 一 d protection 都冇
最少都要反映下, 費事佢地越做越求其
鈴蘭 02:42 AM 12-08-17
想問下common蛋係咪都一樣抽得出rare角?a
Tannhauser Gate 02:43 AM 12-08-17
作者: 鈴蘭:

史詩石都可以抽2星
1pi 02:53 AM 12-08-17
作者: Gundam MK-2:
終於到貨
好在無變sad貨
[IM]http://photo.gaforum.org/files/2/7/1/4/dsc_0096-648x1152.jpg[/IMG]

作者: Gundam MK-2:
補多張真·開箱
[IM]http://photo.gaforum.org/files/2/7/1/4/dsc_0097-3456x1944-864x486.jpg[/IMG]

由外至內完全無損
等足七日睇黎有價值

唔講住,玩陣先
恭喜晒

你嗰盒限定版, 係米用細盒運輸箱, 啱啱好裝住?

同埋, 係米只有用膠袋套住? 無再有一層膠套封住

作者: jimmysinn91:
本身我都唔覺好大問題
但係個盒咁靚, 越諗越不爽

同埋我開盒發現佢裡面都有皺到, 應該都受到幾大撞擊
而我開 Amazon 個盒果陣裡面 d 野又好求其咁放, 一 d protection 都冇
最少都要反映下, 費事佢地越做越求其

細路翔 09:16 AM 12-08-17
作者: 鈴蘭:
我用普通蛋出既5星仲多過堆rare(眼神死
lunn 11:05 AM 12-08-17
作者: 細路翔:
我用普通蛋出既5星仲多過堆rare(眼神死
係…仲要係咩都唔加,真係諗住就咁抽就出到5星
反而其他果D乜乜核心就乜都未出過…
PatrickNo42 11:23 AM 12-08-17
最初幾驚d有樣神劍全部都要靠抽
依家知道有幾隻做支線就會加入都放心d
Rance 12:44 PM 12-08-17
我件esms重未有
Gundam MK-2 12:49 PM 12-08-17
作者: 1pi:
恭喜晒

全對
所以我估係DHL臨近聖誕新年太多速遞件先搞到有sad貨

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
maskrider 01:32 PM 12-08-17
作者: Rance:
我件esms重未有
我都係,差不多到香港一個星期都無變過status。搵緊客服又話排第9,等咗3個字都仲係第9。下星期二都未出就同amazon投訴。

edit: 排到咗原来QQ個客服只係俾大陸嘅件,要再contact香港個客服
aquarius 04:17 PM 12-08-17
用common+一個正義抽中咗kos-mos Re: ..
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69  ... 最後

返回主題版面