Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52  ... 最後
攻略及心得交流區>格ゲー綜合討論區Round 8 【侍魂2019年早夏 GBFVS2019】
鈴蘭 04:23 PM 12-22-15
無追一排,姬竟然反彈上A?
新技好勁?a
真十人€ 04:48 PM 12-22-15
作者: 鈴蘭:
無追一排,姬竟然反彈上A?
新技好勁?a
新技平時立回無用,但係被人發現版邊接リリー再吹8D風可以扣好多。 b

鈴蘭 10:00 AM 12-23-15
これはクソだわ、うん
由手機版發出
ヨコ男 02:19 PM 12-23-15
咁我覺得版邊大力都好過中間下下比個南瓜搞到去左版邊既

これはクソだわ、うん
由手機版發出
講呢D, N+啦
newb 04:25 PM 12-24-15
http://www.nicovideo.jp/watch/so27845327

「BLAZBLUE CENTRALFICTION」Act2予告映像
鈴蘭 11:42 PM 12-29-15
開始習慣到打到人就cancel法王結界
係仲未習慣個assist 成日其實求其 can左駁combo就嬴
ヨコ男 02:11 AM 12-30-15
開始習慣到打到人就cancel法王結界
係仲未習慣個assist 成日其實求其 can左駁combo就嬴
仲有打剩人少少放DRAGON啦
包有運行

我覺得對策係拿拿臨跳起4D晒佢
真十人€ 04:07 PM 12-30-15
去amazon.co.jp 睇嘢時見到Hori 又有新stick出,睇個外表以為無咩分別,再search多啲發覺用緊個支 RAPV隼 ps3/ps4兩用都幾sad,由其ps3 mode係ps3度用。
不過對我來講1-2frames差別都無咩關係,一樣反應唔切。

http://www.teyah.net/sticklag/results.html
Dyhalt Rushifar 05:20 PM 12-30-15
Mって…
ヨコ男 05:38 PM 12-30-15
1 frame 16ms
其實接受到既
newb 05:40 PM 12-30-15
用Dualshock3 蘑菇有幾多ms delay?
ZOMA 06:35 PM 12-30-15
DS3應該同DS4差唔多啦?
Mad Catz TE2 +6.67

M tier 都係Delay 1 frame je
Dyhalt Rushifar 10:34 AM 12-31-15
RAP 4好過5真係睇完先知。
鈴蘭 10:41 AM 12-31-15
問定先
星期六帶N+上太子打有無人玩
ヨコ男 10:44 AM 12-31-15
問定先
星期六帶N+上太子打有無人玩
我, 帶埋BB, UNI, P4U, 電擊都得架我, 雖然唔係好記得
鈴蘭 10:46 AM 12-31-15
作者: ヨコ男:
我, 帶埋BB, UNI, P4U, 電擊都得架我, 雖然唔係好記得
UNIもってけよもってけよ
ヨコ男 11:04 AM 12-31-15
UNIもってけよもってけよ
基本コンしかできないかも
鈴蘭 11:10 AM 12-31-15
安心しろ、俺もできん
ZOMA 03:48 PM 12-31-15
上面有P4U2同UNI
真十人€ 04:24 PM 01-08-16
http://gematsu.com/2016/01/blazblue-...ng-trilogy-ps4

http://www.gamerating.org.tw/download_rating.php
產品名稱 廠商名稱 遊戲平台 級別 情節 上市日期
Blazblue Centralfiction H2 Interactive PS4 輔12 暴力,不當言語 29/7/2016
Blazblue Centralfiction H2 Interactive PS3 輔12 暴力,不當言語 29/7/2016
Blazblue Centralfiction H2 Interactive XboxOne 輔12 暴力,不當言語 29/7/2016

BBCF家用應該七月尾。
鈴蘭 04:29 PM 01-08-16
7月尾....Xrd應該再早多三個月左右
ヨコ男 04:43 PM 01-08-16
7月既GAME仲有PS3版, 証明PS3仲可以再戰幾年
Dyhalt Rushifar 04:48 PM 01-08-16
7月尾....Xrd應該再早多三個月左右
係睇佢個2016春有幾春架啫
鈴蘭 04:52 PM 01-08-16
7月既GAME仲有PS3版, 証明PS3仲可以再戰幾年
你唔好又買PS3版啦 我唔想大家又要係咁reconnect :o)
newb 05:01 PM 01-08-16
7月點等
不過cf出左之後都睇黎真係要買ps4...
標籤:BlazBlue, GGXrd, KOF, P4U, UNI
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52  ... 最後

返回主題版面