Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 54 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 74 114 164 564 1064  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鈴蘭 10:26 PM 08-12-15
作者: stcdavidhk:
有冇人可以俾下建議我要開定幾多個AC刷至安全
15個炒晒既我建議你真係要30
我開頭都諗著30 結果有晚唔得閒先15算
stcdavidhk 10:27 PM 08-12-15
作者: 鈴蘭:
15個炒晒既我建議你真係要30
我開頭都諗著30 結果有晚唔得閒先15算
THX,我而家刷緊第28個
朔望~ 11:11 PM 08-12-15
THX,我而家刷緊第28個
格離壇d人刷夠100個
T.K. 11:14 PM 08-12-15
ios 削完app再重新dl有err?
stcdavidhk 11:23 PM 08-12-15
作者: T.K.:
ios 削完app再重新dl有err?
應該係GAME本身有問題

話說AND機個AC單抽又中多張吾王...寶具升LV3食左我16萬
蛋撻王子 11:28 PM 08-12-15

話說AND機個AC單抽又中多張吾王...寶具升LV3食左我16萬
有冇咁...易...中...呀

呢16萬有得比我比我會比得好鋸囉
rfdingo 11:29 PM 08-12-15
.....真係玩緊同一隻GAME?...
Cowlex 11:33 PM 08-12-15
作者: 朔望~:
格離壇d人刷夠100個
岩岩刷左5個
今次拼5龍娘起手先
stcdavidhk 11:34 PM 08-12-15
但我冇其他5星,4星得鐵處女
而家除吾王外主力都係3星而已

話說過左11點後我再開唔到新ac刷
話user未作成,廢話,我刪左app重裝梗係冇user data la
小嘉 11:36 PM 08-12-15
T.K. 11:39 PM 08-12-15
但我冇其他5星,4星得鐵處女
而家除吾王外主力都係3星而已

話說過左11點後我再開唔到新ac刷
話user未作成,廢話,我刪左app重裝梗係冇user data la
而家可以洗
T.K. 11:41 PM 08-12-15

升得一下寶具lv,堅唔捨得食
digiharuka 11:44 PM 08-12-15
..... 真係玩緊同一隻GAME? .....
T.K. 11:46 PM 08-12-15
ios點樣終了?
Eclair 12:05 AM 08-13-15
係唔係又全世界連續Login Reset?
Cowlex 12:07 AM 08-13-15
唔怪得我頭先login居然變返第一日
Eclair 12:11 AM 08-13-15
果然係要全世界一齊等林檎...連Login都要Reset...
一齊回到第一日
朔望~ 12:12 AM 08-13-15
朔望~ 12:13 AM 08-13-15
發現用j得真係會無朋友

想抽下友抽都唔得
MoegenNagi 12:21 AM 08-13-15
1下10連

我要換acc了ww 有間尺了www
人品大爆發wwww
Cowlex 12:23 AM 08-13-15
作者: MoegenNagi:
1下10連

人品大爆發wwww
最強之劍同最強之盾都比你抽到了
蛋撻王子 12:25 AM 08-13-15
作者: MoegenNagi:
1下10連

人品大爆發wwww
哇..二代呢個咩抽黎www
痴線...www
誇左少少喎

恭喜晒~
T.K. 12:26 AM 08-13-15
你好勁:0)
Eclair 12:29 AM 08-13-15
.....我地真係玩緊同一隻GAME?...+1

神抽
小嘉 12:33 AM 08-13-15
咁你玩晒啦
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 14 54 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 74 114 164 564 1064  ... 最後

返回主題版面