Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-02-09, 11:52 PM   #326
地場衛
God of Gamer
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
係動漫節買有海報送
海報
我正是係動漫節買,淨買一本都有得送

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 11:53 PM   #327
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
孔明之罠呀-.-

完全冇講過話會送海報.....可惡

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 01:32 PM   #328
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
貌似漫畫被砍了aaa
川上双葉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 01:37 PM   #329
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
岩岩先話好睇

舊 08-26-09, 01:52 PM   #330
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 08-26-09, 01:53 PM   #331
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
始終都係要結束了...
全162話

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 02:00 PM   #332
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
作者: 森原里美 查看文章
始終都係要結束了...
全162話
END左
睇黎主角都唔做選擇,爛尾...
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 02:01 PM   #333
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
好震撼
點解咁突然既 ??
Qe1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 02:10 PM   #334
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
點解會咁架
係咪太過火而被砍? (我覺得佢D蘿莉清涼場面係越來越踩界......)
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 02:16 PM   #335
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
太萌所以就cut

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生
不再探究知識,但願安享天年
是好事還是壞事?
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 02:19 PM   #336
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

註冊日期: Jul 2004
一套萌作既沒落就會有新既一套出現
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 02:53 PM   #337
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
睇完爆漫某人既一句話, 先學識享受呢套漫畫既方法

一邊追緊個oad, 一邊買番d單行本

點解個天要咁玩我

唔想爛尾呀

在連載會議中被殺?

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已

此篇文章於 08-26-09 03:01 PM 被 jamsquare 編輯。
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 03:05 PM   #338
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 08-26-09, 03:28 PM   #339
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
哦 原來個個都唔選 光明正大玩後宮 真係超爛尾feel

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 03:34 PM   #340
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: GN00508771 查看文章
哦 原來個個都唔選 光明正大玩後宮 真係超爛尾feel
人地原本就係全攻略芒果聖手帝皇(?)

開後宮先係最正路嘅endbbbbbb

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 04:50 PM   #341
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
竟然完左 我仲未睇夠呀
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 06:02 PM   #342
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
雖然沒有追但也算有留意,不是真的人氣排名低就斬吧?說到尾只是大家不好意思投票而己啦(爆漫提到的)
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 06:28 PM   #343
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
乜唔係因為緋聞咩?
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 06:29 PM   #344
ゆり

註冊日期: Nov 2004
出包超有趣 以後看不到出包怎麼辦

終於實現了

舊 08-26-09, 06:30 PM   #345
windart
Moderator
海產類

3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
引用:
作者: 新月 查看文章
乜唔係因為緋聞咩?
我buy呢個講法,可能D編輯驚濕吹亂黎,要佢早早停左佢畫第二套

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 06:31 PM   #346
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
其實佢出得恭子同黑貓已經知佢唔掂.......
不過估唔到完得咁突然........

舊 08-26-09, 06:35 PM   #347
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
可能之後轉去young jump之類d青年誌搞激d再繼續呢...

舊 08-26-09, 06:37 PM   #348
windart
Moderator
海產類

3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
引用:
作者: Rance 查看文章
可能之後轉去young jump之類d青年誌搞激d再繼續呢...
出包Z,梨子做主角

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 06:47 PM   #349
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
老師不如加入快樂天啦

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 06:50 PM   #350
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: windart 查看文章
出包Z,梨子做主角
真係咁搞我每期買三本又點話

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
6/7 angela Live Tour 2015 in 香港 開催決定 money 日本動漫畫討論版 160 06-08-15 09:38 PM
[PSV] ToLOVEる ダークネス バトルエクスタシー | 昇天必至の「3Dアクション」発売日は2014年5月22日が予定 ( ゚ω゚)? 手提遊戲機討論版 11 05-21-14 12:59 PM
CLAMP「GATE7」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 15 04-01-13 02:54 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM

現在的時間是 06:52 PM

手機版 | APP版