Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-15-14, 10:34 PM   #26
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
佢好似鐘意睇RUNNING MAN
翼B........
鐘意得RUNNING MAN,咁泡菜劇都應該冇走雞了!

先去這裡http://www.gaforum.org/showthread.php?t=227415惡補RUNNING MAN先啦!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-14, 10:35 PM   #27
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
你要睇晒咁多集啦
雖然2013年之後d集數我覺得唔好睇
我諗我要搵番星仔個集先

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-14, 06:08 PM   #28
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
25做起點的話, 我係LV4佢係LV14UP
好打0既就唔會係高級魔法師

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-14, 06:16 PM   #29
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: sugihara 查看文章
好打0既就唔會係高級魔法師
原來唔係計年齡既咩!?

公式

紅字為重點

舊 09-16-14, 06:31 PM   #30
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
原來唔係計年齡既咩!?
我意思係,做得咁高級0既魔法師,即係好打極有限,俾d咁0既對手黎簡直totally no mood啦
自己去馬就得,理得佢

舊 09-16-14, 06:45 PM   #31
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
原來唔係計年齡既咩!?
根本唔洗理
14年資歷,佢都應該近4張
後生女又點會揀個中坑
除非佢好有錢架啫....

舊 09-16-14, 07:16 PM   #32
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
[認真] 你唔比人地係大叔控 重要係純情大叔
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-14, 07:58 PM   #33
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: クラウド 查看文章
根本唔洗理
14年資歷,佢都應該近4張
後生女又點會揀個中坑
除非佢好有錢架啫....
戶口有錢+人魚線

引用:
我意思係,做得咁高級0既魔法師,即係好打極有限,俾d咁0既對手黎簡直totally no mood啦
自己去馬就得,理得佢
所以如何應付附近兩隻狗公先係問題所在

公式

紅字為重點

舊 09-16-14, 08:18 PM   #34
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
戶口有錢+人魚線

所以如何應付附近兩隻狗公先係問題所在
又唔好講得咁難聽
你又未得米, 大家咁高咁大而且你個ID.....

LV14 果位人兄係咪多才多藝先?
係O既話可能有幾范會中架~

我組O既經理5張野都剛剛娶左旁邊組O既26歲姐仔啦

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-14, 08:50 PM   #35
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: D.K. 查看文章
又唔好講得咁難聽
你又未得米, 大家咁高咁大而且你個ID.....

LV14 果位人兄係咪多才多藝先?
係O既話可能有幾范會中架~

我組O既經理5張野都剛剛娶左旁邊組O既26歲姐仔啦
咁高咁大? 有女友WOR...
再加上我都唔多妥佢工作態度所以其實處於一個面和心不和既狀態

ID? 懶既關係幾年都冇郁過
叫犬夜叉都係因為當年都鐘意睇高橋阿姨嘅漫畫嘅關係
相就算啦

LV14個位......鐵人+簿仔有閃光
不過仲未自住, 同你個位經理點比

公式

紅字為重點

此篇文章於 09-17-14 12:45 AM 被 犬夜叉 編輯。
舊 09-17-14, 10:16 AM   #36
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

Bad end, file closed

公式

紅字為重點

舊 09-17-14, 11:53 AM   #37
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
感快,結案
點解
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-14, 01:43 PM   #38
Avelcain
Game Master

多數有仔啦
舊 09-17-14, 01:47 PM   #39
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
ntr!
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-14, 03:04 PM   #40
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
無賽後檢討啦??衰咩都講來研究下

正常一點既女仔,同時有仔加幾個人追都好正常架,跟本不用理會對手
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-14, 03:47 PM   #41
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

死因太多啦……

1. 有仔
2. 我應付異性嘅能力實在怕生的要死,平常人認為好平常嘅野我都會做得好閃縮
3. 唔排除被打毒針

公式

紅字為重點

舊 09-17-14, 05:09 PM   #42
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
死因太多啦……

1. 有仔
2. 我應付異性嘅能力實在怕生的要死,平常人認為好平常嘅野我都會做得好閃縮
3. 唔排除被打毒針

1.有仔唔係預料中事咩??
2.咁快d認識多d女性,好容易克服
3.咩叫打毒針??
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-14, 05:14 PM   #43
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: sonic 查看文章
3.咩叫打毒針??
3.俾人講閒話(印象中應該係呢個意思)

舊 09-17-14, 05:31 PM   #44
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: sonic 查看文章
3.咩叫打毒針??
2先至係最棘手但又無從入手嘅問題
社交圈子太窄,到而家都仲未諗得到可以點解決
所以而家對親戚介紹,speed dating呢啲野都已經變得冇咁抗拒

公式

紅字為重點

舊 09-17-14, 06:06 PM   #45
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
死因太多啦……

1. 有仔
3. 唔排除被打毒針
其實以你LEVEL,有仔其實已經收得工.....你咁快俾人知想追佢?

舊 09-17-14, 06:19 PM   #46
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
我都係同樓主同類人
不論男女,要熟左先傾倒計
上網/交友app識下女?
志在練下膽量,得罪人都nothing to lose
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-14, 06:28 PM   #47
Avelcain
Game Master

引用:
作者: 尼路 查看文章
3.俾人講閒話(印象中應該係呢個意思)
尼樣野就算係熟既同事都會被出賣架啦,睇開d吧
舊 09-17-14, 06:35 PM   #48
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: 真!DC 查看文章
我都係同樓主同類人
不論男女,要熟左先傾倒計
上網/交友app識下女?
志在練下膽量,得罪人都nothing to lose
由手機版發出
男的話我會比較易快熟D.....女嘛........
上網我都唔算太介意, 但交友APP就......
(我認我算係一個保守的人)

公式

紅字為重點

舊 09-17-14, 10:48 PM   #49
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
2先至係最棘手但又無從入手嘅問題
社交圈子太窄,到而家都仲未諗得到可以點解決
所以而家對親戚介紹,speed dating呢啲野都已經變得冇咁抗拒
返工無女咪試下返學,或者出多d gathering,總有d朋友圈有女仔既

舊 09-17-14, 10:53 PM   #50
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
返工無女咪試下返學,或者出多d gathering,總有d朋友圈有女仔既
連gathering都少先出事
返學就........雖然識左個腐, 關係亦算唔錯, 上唔到戀人關係, 但還keep住友達.........

公式

紅字為重點

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:19 AM

手機版 | APP版