Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-03-07, 07:48 PM   #51
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
行貨早到~
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-07, 11:28 PM   #52
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
GOOD,星期一lunch去買
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-07, 08:55 PM   #53
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
有冇版友買左? 感覺如何?

如果得自己一個玩會否超無聊呢?
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-07, 08:57 PM   #54
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: kin~kin 查看文章
有冇版友買左? 感覺如何?

如果得自己一個玩會否超無聊呢?
照慣例,一個人玩MP會訓著的
NDS自機戰W後,已經封塵到依家,終於可以解封了

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-07, 12:40 AM   #55
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: fourleaves112 查看文章
GOOD,星期一lunch去買
我都係
嚫天地堂出去先

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-07, 01:01 PM   #56
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: ELT 查看文章
mario party 1個人玩, 會訓著ga喎
可以無視mario party 了

舊 11-05-07, 01:14 PM   #57
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
禽日先達見到260
貴嗎?

舊 11-05-07, 05:00 PM   #58
白高達
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDcody128
XBox Live Gamertagcody128
今日 Lunch, 大埔$260 入手

舊 11-05-07, 06:23 PM   #59
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: IamO 查看文章
可以無視mario party 了
你冇朋友???

我一定買啦

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-07, 08:47 PM   #60
fcvictor
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code0748 2635 0486
六點半放工,七點去到旺角,信和話未有貨,好景就話賣曬..........
買唔到..............無新game玩.....

Diablo3
fcvictor#3450
fcvictor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-07, 08:53 PM   #61
coollala
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: fcvictor 查看文章
六點半放工,七點去到旺角,信和話未有貨,好景就話賣曬..........
買唔到..............無新game玩.....
行落少少去先達嘛
coollala 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-07, 10:35 PM   #62
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
買左的版友感覺如何? mini game質素ok嗎?
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-07, 11:03 PM   #63
fcvictor

3DS Friend Code0748 2635 0486
引用:
作者: coollala 查看文章
行落少少去先達嘛
居然係咁............orz

Diablo3
fcvictor#3450
fcvictor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-07, 09:58 AM   #64
白高達
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDcody128
XBox Live Gamertagcody128
引用:
作者: kin~kin 查看文章
買左的版友感覺如何? mini game質素ok嗎?
唔錯
感覺上方便過 Wii 版, 加上一隻 Game 可以多個人玩 (其實屋企都係得兩個人 XD), 抵買!

舊 11-06-07, 04:16 PM   #65
NIKAIDO
◇嘍囉二號◇

XBox Live GamertagNikaidoElton
冇wfc真係咁緊要?
講真,我真係好怕玩玩吓果陣是但一邊斷線/熄機,呢隻game買返黎約埋一齊玩我覺得絕不為過吧
今日出去睇吓有冇得買先
如果around260既話完全可以接受,但係唔知1帶4p會唔會好似孖車咁有d game會開唔到

舊 11-06-07, 11:41 PM   #66
NIKAIDO
◇嘍囉二號◇

XBox Live GamertagNikaidoElton
今晚o係旺角信和入手
普遍個價錢都係$260/$270(我梗係$260入啦xd)
我有fd就$250入到,不過好似唔係o係旺角
日版個封面係好似以前閃卡咁既封面,我覺得幾靚(雖然唔係第一隻)
玩後感聽日發佈

舊 11-07-07, 01:30 AM   #67
getter173
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
美板日板可唔可以連機打呢...
我等緊美板...

舊 11-07-07, 08:25 AM   #68
御緣
一字記之曰"黑"

註冊日期: May 2002
引用:
作者: getter173 查看文章
美板日板可唔可以連機打呢...
我等緊美板...
應該可以,因為當時孖寶賽車都可以

舊 11-07-07, 08:51 AM   #69
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: NIKAIDO 查看文章
今晚o係旺角信和入手
普遍個價錢都係$260/$270(我梗係$260入啦xd)
我有fd就$250入到,不過好似唔係o係旺角
日版個封面係好似以前閃卡咁既封面,我覺得幾靚(雖然唔係第一隻)
玩後感聽日發佈
信和basement本身有間250
不過斷了, 唔會再入

舊 11-07-07, 11:39 AM   #70
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: 御緣 查看文章
應該可以,因為當時孖寶賽車都可以
好難講
孖車之後仲有冇邊隻得??
隻new super mario bros都唔得啦

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-07, 11:52 AM   #71
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
\
隻new super mario bros都唔得啦
得呀
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-07, 12:23 PM   #72
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: (hugh)RED 查看文章
得呀
有d咁既事???
我好記得試過一次試左好耐都唔得

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-07, 01:13 PM   #73
getter173
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
我有朋友用RRRR...
好似話得 download play lol...

舊 11-07-07, 01:22 PM   #74
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
美日連線tetris都得呀

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-07, 05:03 PM   #75
NIKAIDO
◇嘍囉二號◇

story mode努力中,而家去到第二個map
版圖上似乎冇wii版咁大變化,不過道具變化多左,執時用過最惡既道具就係-2星
同埋有個金色既水管用左會o係粒星下面果格標出黎
星星相比於wii會冇咁難執到,可能頭兩個map比較細既關係
遊戲流程會比wii版快(冇咁多野load吧 )
mini game依舊抵死
今晚會約FD試埋LINK PLAY
整體黎講,都係冇後悔入左隻GAME,至於WFC....其實真係唔覺有咁既需要

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
sUpeR MaRio GalAxY 馬大叔帶大家~《向銀河出發》探索未知惑星~ W!LL 攻略及心得交流區 726 02-05-11 09:00 PM
[ETC] 超強MOD 筆記本觸摸屏玩任天堂DS 神祕人1號 手提遊戲機討論版 24 09-18-07 09:26 AM
[NDS] Winning Eleven DS [已售] jojo007 手提遊戲機討論版 447 11-09-06 05:03 PM

現在的時間是 11:51 AM

手機版 | APP版