Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-19-16, 12:10 PM   #226
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: Kain 查看文章
真?
車錢都蝕俾你喎

rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 05:51 PM   #227
mr123
Junior Member

註冊日期: May 2010
真係改黎改去. 尋日睇FIGMA 仲寄HK. 今日忽然間好多FIGMA 都改左唔寄HK
mr123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 12:28 AM   #228
lkw2005
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
掙扎緊好唔好係amazon訂日版人中之龍好
而家通常版用express運送都未出5字頭

但係有樣野好奇怪,用economy有到達予定日: 2016年12月14日 - 2016年12月18日
如果用express就冇,淨係得發送予定: 2016年12月8日
咁真係訂既話用邊個好,第一次用amazon預訂野
之前用都係即買即發送
lkw2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 02:34 AM   #229
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: lkw2005 查看文章
掙扎緊好唔好係amazon訂日版人中之龍好
而家通常版用express運送都未出5字頭

但係有樣野好奇怪,用economy有到達予定日: 2016年12月14日 - 2016年12月18日
如果用express就冇,淨係得發送予定: 2016年12月8日
咁真係訂既話用邊個好,第一次用amazon預訂野
之前用都係即買即發送
後者較好,用DHL
8號星期四快就星期五慢就星期六到

舊 11-23-16, 02:37 AM   #230
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: mr123 查看文章
真係改黎改去. 尋日睇FIGMA 仲寄HK. 今日忽然間好多FIGMA 都改左唔寄HK
會唔會你睇唔寄嘅都唔係amazon直銷而係其他商店寄賣?

舊 11-23-16, 10:54 AM   #231
mr123
Junior Member

註冊日期: May 2010
引用:
作者: 北条加蓮 查看文章
會唔會你睇唔寄嘅都唔係amazon直銷而係其他商店寄賣?
Ships from and sold by Amazon.co.jp. Gift-wrap available. <---- 我都有留意.
mr123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 12:35 PM   #232
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: mr123 查看文章
現在直送figma得返幾隻, 好彩之前想買都訂左

https://www.amazon.co.jp/s/ref=sr_nr...nid=2321255051
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 12:39 PM   #233
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
之前我買張電話MON貼,隔左幾日想再買都變左唔送
係咪會控制件野如果多海外訂單會自動CUT海外架

舊 11-23-16, 12:56 PM   #234
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: lodoss 查看文章
現在直送figma得返幾隻, 好彩之前想買都訂左

https://www.amazon.co.jp/s/ref=sr_nr...nid=2321255051
以下條link好D多返幾隻

現在直送figma得返十幾隻, 除左隻BEAR外, 其他都係預約品,

P.S. 剛訂埋隻figma 憑物語 斧乃木余接

https://www.amazon.co.jp/s/ref=sr_in...nid=2131857051
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-16, 02:54 PM   #235
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: Rance 查看文章
之前我買張電話MON貼,隔左幾日想再買都變左唔送
係咪會控制件野如果多海外訂單會自動CUT海外架
Amazon就多個物流中心,我估唔係個個都能夠寄海外。
另外仲有可能供應商有協議批貨可唔可以出口。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-16, 08:57 AM   #236
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
想問吓平d果間星期日會唔會派貨…
Amazon寫住話預計星期日派送
(我落單果陣都無為意揀錯咗)

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-16, 09:00 AM   #237
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: Reishin 查看文章
想問吓平d果間星期日會唔會派貨…
Amazon寫住話預計星期日派送
(我落單果陣都無為意揀錯咗)
剩係知貴嘅勞工假期唔派。
舊 12-06-16, 10:45 AM   #238
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
想問下如果上Amazon訂日版Bio7會唔會比香港托game舖訂貴?

Thanks!!

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-16, 11:01 AM   #239
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
想問下如果上Amazon訂日版Bio7會唔會比香港托game舖訂貴?

Thanks!!
而家有中文版好少鋪會入純日版了, 除非有order
自己訂啦~ 而且近CNY 好明顯會大大力咁炒起

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-16, 11:02 AM   #240
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:

Thanks!!
你只係計amazon唔會偷跑呢點已經蝕左啦

舊 12-06-16, 11:37 AM   #241
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:

Thanks!!
香港炒唔起既,的確有可能貴些少。
印象中_線訂野個價算唔錯,而且一般有早D到…(雖然近期好少早過電_)
當然,佢未必有做,最好親身去睇/問。

舊 12-06-16, 11:56 AM   #242
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 草薙さん 查看文章
驚熱唔知有冇...

但連運費真係平過舖訂?
引用:
作者: ゆり 查看文章
你只係計amazon唔會偷跑呢點已經蝕左啦
日水我儲多...玩就玩行中....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 12-06-16, 12:00 PM   #243
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
驚熱唔知有冇...
但連運費真係平過舖訂?

執多幾樣野至運攤分運費啦

我問如龍6佢都話無乜點返日水, 咁我又好似你咁至在儲既
就過一輪先買啦...反正又唔會拆

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-16, 12:06 PM   #244
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
驚熱唔知有冇...

但連運費真係平過舖訂?

我試過貴過/平手/平過

只係訂定冇死.....點知香港班友會唔會炒.....冇那那都可以炒上天花版
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-16, 12:10 PM   #245
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
驚熱唔知有冇...

但連運費真係平過舖訂?

儲既話你不如等插水好過

反正插硬

舊 12-06-16, 12:10 PM   #246
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
志在玩 BIO7 呢D香港賣得ge game 相對會多貨唔點炒
而且港行因為血腥過日版一路都大把人追行

反而日版只係得日配同"bio"優勢 要訂請早
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-16, 02:11 PM   #247
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
執多幾樣野至運攤分運費啦

我問如龍6佢都話無乜點返日水, 咁我又好似你咁至在儲既
就過一輪先買啦...反正又唔會拆
你又o岩

我其實想買埋 Bio hazard Origins

舊 12-07-16, 04:07 PM   #248
DevilElvis
The One
還我香港!!

唉,噚日問GameHit,連佢都唔代訂Bio7水日....

去旺角問下算...

PS想問下荃灣有冇game舖代訂到水日game

Sorry...OT 埋E次

舊 12-07-16, 04:15 PM   #249
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
唉,噚日問GameHit,連佢都唔代訂Bio7水日....

去旺角問下算...

PS想問下荃灣有冇game舖代訂到水日game

Sorry...OT 埋E次
訂野真係冇去過荃灣訂
反而葵涌廣場既聽聞都訂得下,不過如果信和咁多三頭六臂都冇人做,你應該向AMAZON低頭

舊 12-16-16, 04:07 PM   #250
高級嘍囉
Crazy Gamer

睇黎年尾Amazon Japan啲海外訂單多都做唔切,除咗書和影音媒體外,其他嘢已經唔可以寄出海外。睇下過咗旺季會唔會回復正常啦。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:36 AM

手機版 | APP版