Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-25-06, 10:20 AM   #476
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 【麥斯】
祖記球星流失, 決定抓回小志強歸隊,
小志強幫祖記打番上甲組
老婦人的前鋒暫時未走呀

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-06, 01:50 AM   #477
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: chow263
書展第1日已經有...
冇去,唔知

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-06, 01:18 AM   #478
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
有冇人睇左最新回
健威接應源三長傳倒掛入網'

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-06, 02:09 AM   #479
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: Ricky-S
有冇人睇左最新回
源三還返多年來令健威做次選的人情俾佢

其實健威應該扮入烏龍波落源三面,仲要禁區外喎

或者彈龍門柱來作反方向射入(詳情……高橋諗得掂o既)
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-06, 04:30 AM   #480
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

引用:
作者: BRA武藏
源三還返多年來令健威做次選的人情俾佢

其實健威應該扮入烏龍波落源三面,仲要禁區外喎

或者彈龍門柱來作反方向射入(詳情……高橋諗得掂o既)
次選,無計la,
源三無敵龍門黎,前幾回睇佢救pk之前我就知唔會失波
世青拿度尼之後都未失過禁區外波,可能得志偉先破到佢

舊 08-30-06, 10:44 PM   #481
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Ricky-S
有冇人睇左最新回
射波前仲要擺pose,個名仲要鬼死咁長
不過咪又係倒掛……

舊 08-31-06, 12:06 AM   #482
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
原來成隊尼日利亞同埋阿jj哥係出黎俾林源三屈機用0既

新田個正選凍過水

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 09:25 AM   #483
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

E+真係出到爛哂......好失望
仲有冇人有睇......泰來做緊主角

舊 12-13-06, 09:32 AM   #484
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 蒲公英 查看文章
講小志強射波省死人要坐監好過啦
番外編~監獄足球
其實唔明,
雷獸射球連樹都劈開一半,
點解世青篇果陣個巴西龍門接住仲無事既?

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 09:36 AM   #485
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
其實唔明,
利雲殺人射球,源三咪又救到

舊 12-13-06, 09:37 AM   #486
hidetoshi981
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagmisugi1024
仲追緊。。。其實呢次好過上次road to 2002。。。
都唔知高橋想點。。。早知自己鍾意拖就早D畫啦。。。
road to 2002係超廢。。。不過呢篇都唔好睇。。
唔明點解自己仲會買
hidetoshi981 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 07:37 PM   #487
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: nerv173 查看文章
拿度尼都輸左兩次, 我有興趣今集作d咩新敵人出黎
都未同利華爾對戰過~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 08:30 PM   #488
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

引用:
作者: 蔡康永 查看文章
都未同利華爾對戰過~
我諗佢唔作到歐聯志偉對源三,係唔會完

舊 12-13-06, 10:09 PM   #489
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

打完拿度尼
打辛坦拿喇

舊 12-13-06, 11:46 PM   #490
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
可唔可以大致講下今輯的劇情?? 已經無心追,但都想知下足小的野 ... 我只係見有人講過話健威轉左打前鋒,咁源三有無轉去拜仁 ?? 係咪有排都唔會講歐冠 ??

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 01:08 AM   #491
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

踢完兩場友賽之後...
吉良教練:我地唔會召集海外組,就用呢隊日本爭取亞洲預賽出線!
大家:好!
樑仔:咦?咁源三你0係球會0個邊點呀?
源三: (黑面)

舊 12-14-06, 01:35 AM   #492
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
其實唔明,
佢有鋼鐵既身體
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 01:39 AM   #493
hidetoshi981
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagmisugi1024
成日畫埋晒D無關痛痒既比賽﹐打完西班牙又打尼日利亞。。。
無聊
hidetoshi981 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 10:40 AM   #494
square-enix

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
引用:
作者: SANG2003 查看文章
佢有鋼鐵既身體

仲有平時用來劈樹/斬柴既一對手
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 10:44 AM   #495
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
我想睇 翼 單挑 謝拉特.. 來吧! 翼 快帶隊來 晏菲路 吧 (但高橋可能未去過晏菲路取材... 免了 )

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 11:27 AM   #496
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
引用:
作者: t-cup 查看文章
我想睇 翼 單挑 謝拉特.. 來吧! 翼 快帶隊來 晏菲路 吧 (但高橋可能未去過晏菲路取材... 免了 )
高橋無踢過波都畫o左一大半足球小將啦
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 01:01 PM   #497
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: 司馬言 查看文章
高橋無踢過波都畫o左一大半足球小將啦
佢真係利害,不過佢筆下的必殺射球的確好吸引,但之後就越黎越過火 ... 已經變左人類版的疾風無敵銀堡壘

wii friend code: 3580 5742 2557 1699
舊 12-14-06, 02:01 PM   #498
ALEX CHOW
AUDI SPORT

PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
可唔可以大致講下今輯的劇情?? 已經無心追,但都想知下足小的野 ... 我只係見有人講過話健威轉左打前鋒,咁源三有無轉去拜仁 ?? 係咪有排都唔會講歐冠 ??
健威轉做正前鋒???

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 02:03 PM   #499
ALEX CHOW
AUDI SPORT

PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: t-cup 查看文章
巴塞 VS 利物浦

站(2024/05/11,05/12)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 02:24 PM   #500
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: HONDA 查看文章
健威轉做正前鋒???
唔係咩? 我係某度見過人講吉良搵佢打前鋒 ...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鄭秀文~ La La La (CD+VCD) 第一版, 第二版: 已推出(合併topic" Sammi LaLaLa(正常版),未滿18歲唔買得!?" ) JACKY Neo Music UNIVERSE 25 04-21-04 12:03 AM
S.I.C. 討論區 死 (四)...就完la...新開始就到la... 愚零鬥武多 收藏品討論版 1007 03-31-04 09:07 PM
Sha la la la la 應該屬那類型咩歌?? macross7ra Neo Entertainment TREND 1 02-29-04 05:58 PM
點解呢個玩具site無la la唔work既?? Henry409 收藏品討論版 1 05-17-03 07:18 AM

現在的時間是 11:26 PM

手機版 | APP版