Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-08-06, 07:03 PM   #26
Hunter
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
唔知香港幾時先有第2部dvd出呢?

另外, 點解唔多見有字幕組做第2部?
隻碟都出左2個星期啦

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-06, 07:37 PM   #27
ianbbhoho
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDiancat
引用:
作者: Hunter

隻碟都出左2個星期啦
我都想知
官方本File

入手預定
有第三部曲大量cut 圖
可以頂住隱先~~
ianbbhoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-06, 08:20 PM   #28
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
方墨有人post左哈曼到底點
有興趣的話可以去睇下
佢話哈曼率眾離開地球圈
咁....可能真係有新版馬反 (唔會搞到好似機戰alpha2的劇情掛)

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-06, 09:26 PM   #29
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: Hunter

隻碟都出左2個星期啦
等香港上映後幾個月應該會出
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-06, 09:34 PM   #30
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: jason_kasim
方墨有人post左哈曼到底點
有興趣的話可以去睇下
佢話哈曼率眾離開地球圈
咁....可能真係有新版馬反 (唔會搞到好似機戰alpha2的劇情掛)
新版馬反?
咁敗家仔可能都會成為黑歷史....
畢竟閃光之夏沙威 基本上係馬反後轉
布拉度唔使大義滅親
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-06, 02:52 AM   #31
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
我最後知捷度係唔係繼續留起佢個香格里拉度汁佢GE垃圾

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-06, 02:58 AM   #32
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
引用:
作者: 蛋卷王
我最後知捷度係唔係繼續留起佢個香格里拉度汁佢GE垃圾
TV版ZZ:加入左連邦軍

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-06, 03:15 AM   #33
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: DQGUNDAM
我意思係唔係會無左zz,咁佢咪繼續汁佢Ge垃圾

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 03-11-06, 03:18 AM   #34
DQGUNDAM

Nintendo Switch ID4752 8991 7789
引用:
我意思係唔係會無左zz,咁佢咪繼續汁佢Ge垃圾
我覺得佢唔存在既可能性仲大

舊 03-11-06, 03:23 AM   #35
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
我覺得佢唔存在既可能性仲大
十分好,佢繼續汁佢e垃圾好啦,你唔洗打仗o架

舊 03-11-06, 03:25 AM   #36
DQGUNDAM

引用:
十分好,佢繼續汁佢e垃圾好啦,你唔洗打仗o架
睇黎真係好多人唔LIKE佢喎

我想知其實有冇人LIKE捷度呢

舊 03-11-06, 08:53 AM   #37
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
睇黎真係好多人唔LIKE佢喎

我想知其實有冇人LIKE捷度呢
其實相比起seed個班死小孩,捷度都唔錯架la~
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-06, 12:29 PM   #38
izumo

引用:
冇記錯佢係TV版結局 好似係去左木星
0088年 佢好似十幾歲
U.C. 133年
木星帝國戰爭開始
果陣佢未死應該都成六十幾歲
冇佢份 真可惜~

但如果佢有份參戰(仲要用zz)的話...
捷度:這台zz高達和我一樣是身經百戰的戰士,讓你見識它和十字先鋒匆忙製成的機動戰士並不一樣吧...

幻想完畢
舊 03-11-06, 12:56 PM   #39
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: izumo
冇記錯佢係TV版結局 好似係去左木星
0088年 佢好似十幾歲
U.C. 133年
木星帝國戰爭開始
果陣佢未死應該都成六十幾歲
冇佢份 真可惜~

但如果佢有份參戰(仲要用zz)的話...
捷度:這台zz高達和我一樣是身經百戰的戰士,讓你見識它和十字先鋒匆忙製成的機動戰士並不一樣吧...

幻想完畢
死之旋風隊:老野死開啦,唔好起度阻住哂
之後捷度慘死

舊 03-11-06, 01:02 PM   #40
jason_kasim
我愛港女

多人憎捷度其中一個原因可能因為佢對波蕾的態度
係佢眼中妹妹先係最重要
當波蕾完全透明
就算哈曼睇上左捷度,捷度都係理都唔理佢(人家俾三倍速男飛前都好靚ka)
雖然捷度對自己個妹妹好好,不過佢始終都係一名人粉
就算佢最後同呂嘉一齊去左火星,佢地都未必有發展空間

舊 03-11-06, 01:04 PM   #41
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
係佢眼中妹妹先係最重要
當波蕾完全透明
就算哈曼睇上左捷度,捷度都係理都唔理佢(人家俾三倍速男飛前都好靚ka)
哈曼果時都好靚丫,佢換下個髮型ge話

舊 03-11-06, 01:35 PM   #42
izumo

引用:
係佢眼中妹妹先係最重要
當波蕾完全透明
唔係木星咩!?
火星好似有自護餘黨+RF版自護MS
(機戰版的話 仲有異星人軍團 巴蘭修尼路 駐紮 )
舊 03-11-06, 01:45 PM   #43
草薙さん
The One

劇場版II DVD終於入手

menu

title

最尾幾分鐘,哈曼同古華多羅相遇

next story

今次既新作畫比劇場版I多好多,同舊畫都ok match

メモリはプライスレス
My Trophy Road

此篇文章於 03-11-06 01:51 PM 被 草薙さん 編輯。
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-06, 01:50 PM   #44
jason_kasim
我愛港女

引用:
唔係木星咩!?
火星好似有自護餘黨+RF版自護MS
(機戰版的話 仲有異星人軍團 巴蘭修尼路 駐紮 )
剛剛睇番zz
係我記錯
應該係去木星

舊 03-11-06, 04:56 PM   #45
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
死之旋風隊:老野死開啦,唔好起度阻住哂
之後捷度慘死
其實佢好似係Crossbone Skullheart同v外傳都有出現
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-06, 05:21 PM   #46
izumo

引用:
作者: Eternal Wind
其實佢好似係Crossbone Skullheart同v外傳都有出現
V外傳
咁長命
舊 03-11-06, 06:06 PM   #47
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
香港幾時上第2集??

舊 03-11-06, 08:27 PM   #48
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
V外傳
咁長命
講佢帶一大班冬眠人出太陽系搵新天地
仲有隻偽v女主角

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-06, 09:41 PM   #49
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 計劃犯罪者
講佢帶一大班冬眠人出太陽系搵新天地
仲有隻偽v女主角
係唔係呀寶馬沙大戰傳說巨神大吉姆個本漫畫??
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-06, 09:43 PM   #50
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: ↗◤豆腐仔◢↙
係唔係呀寶馬沙大戰傳說巨神大吉姆個本漫畫??
係吖
好似叫v高達外傳吖

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三浦建太郎 劇場版「ベルセルク(烙印戰士) 黄金時代篇Ⅲ 降臨」 2013年正月公開決定 Vol.2 elmond 日本動漫畫討論版 505 10-03-23 05:01 PM
[動畫] 「魔法少女まどか★マギカ」総合THREAD丨虚淵玄:「今、必死にシャフトと一緒に続きを考えている最中。」 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1142 12-14-21 09:57 AM
[動畫] P.A.Works10周年記念作品「劇場版 花咲くいろは HOME SWEET HOME」BD&DVD 発売中 vol.2 supermanlady 日本動漫畫討論版 694 05-14-21 10:26 PM
[動畫] 「Fate/stay night [Unlimited Blade Works]」第22話「冬の日、遠い家路」丨ufotable制作 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 2017 05-25-18 12:17 AM
收 魔法少女小圓 劇場版 淨戲飛 一張 YALIU 買賣專區 2 11-03-13 10:56 AM

現在的時間是 03:20 PM

手機版 | APP版