Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
日本動漫畫討論版>「戦国BASARA Judge End」7月5日放送開始丨オリジナルキャラクター・酒井忠次の声優:西川貴教 全12話
HAKAIDER 11:25 PM 05-07-09
本多高達噤就死亡...............

今集濃姫大活躍..............

松永久秀先係最後Boss ?...............
chow263 11:37 PM 05-07-09
總覺得制作群對明智+德川好偏心
ben wai 01:12 AM 05-08-09
作者: HAKAIDER:
本多高達噤就死亡...............

今集濃姫大活躍..............

松永久秀先係最後Boss ?...............
廣志都係中波士
最後應該都係沙漠狼+阿斯蘭Tag
御社神 03:01 AM 05-08-09
普通火槍都擋唔到,濃姬d槍咪屈晒
♀宮野真守♀ 03:44 AM 05-08-09
其實套野除左作畫,劇情目前都幾得,冇追錯
不過本多同長政真係太早退場,冇機會睇佢地D絕技
其實濃姬係GAME識用係好屈下
不過招香漁同GAME個威力差好遠
另外松永都出,睇來魔王只係初期BOSS
唔同預想END1有望 火燒本能寺>蒼紅共舞>阿市執雞?
暗黑流星cal 12:31 PM 05-08-09
戰國最強本多gundam咁就玩完....我不能接受.....

松永咁早出場.......中boss??

PS...今集兩首插入歌都唔錯...有一首仲係石川智晶
fortel 01:06 PM 05-08-09
忠勝

家康未死我估忠勝應該仲未死掛

我仲要睇忠勝 vs 義弘既
野良猫 01:09 PM 05-08-09
作者: 暗黑流星cal:
戰國最強本多gundam咁就玩完....我不能接受.....

松永咁早出場.......中boss??

PS...今集兩首插入歌都唔錯...有一首仲係石川智晶
又話魔王驚GUNDAM嘅能力,但又事實證明只要幾個人屈佢機就會爆

今集真落本,加咗兩首插入歌又冇乜點走樣
係一開波又見番阿市個近鏡有啲想嘔啫
暗黑流星cal 01:47 PM 05-08-09
作者: 如月刃:
又話魔王驚GUNDAM嘅能力,但又事實證明只要幾個人屈佢機就會爆

今集真落本,加咗兩首插入歌又冇乜點走樣
係一開波又見番阿市個近鏡有啲想嘔啫
可能信長想無員無傷過關...所以要借刀殺高達....

如果唔係幸村插壞左高達個噴射器.....其實本多都唔會有事...
BTW.........本多mk2希望....你既鑽頭係可以鑽出天日ga!!!!
♀宮野真守♀ 04:28 PM 05-08-09
作者: fortel:
忠勝

家康未死我估忠勝應該仲未死掛

我仲要睇忠勝 vs 義弘既
又係PO,今集出得松永,其他冇設定既人應該仲出得
真係有義弘就應該有忠勝
可能個黑盒冇事執返D令件叫家康砌過
fortel 05:55 PM 05-08-09
作者: mudhole金剛鑽:
真係有義弘就應該有忠勝
我怕佢主在乎主線色角...完全唔so其他角色咋...

好似小太郎呢D自己鐘意既角色一出就比人秒左

話唔埋一刀必殺既義弘都唔知又會唔會比人地一話秒殺....

明明元親同忠勝、家康果果故事應該幾正....而家忠勝就咁死左

仲有...我真係覺得...幸村 + 佐肋 + 信玄 + 濃姬都應該係唔夠忠勝打既...

忠勝有盾既麻
kimtch 09:27 PM 05-08-09
其實忠勝純粹靜係o係d小戰事度無傷
所以先叫做戰國最強
最後好似係因為比把生秀既刀hi一hi就香左..
野良猫 09:32 PM 05-08-09
作者: kimtch:
所以先叫做戰國最強
作者: :
慶長八年(1603年)二月十二日,家康正式成為征夷大將軍,翌年,忠勝以有眼疾及身體不安為由,要求回桑名養老,但仍與家康有書信的來往,慶長十四年(1609年),忠勝正式隱居,把家督之位讓予嫡男忠政,把大多喜的五萬石留予次男忠朝。他在隱居後鍾情木雕,這位在五十六場戰役未曾受傷的猛將卻因一次不小心被雕刻刀割傷而使傷口被細菌感染引起併發症,於慶長十五年(1610年)十月十八日於桑名城病死,結束其勇猛果敢的人生,享年六十三歲。
幾勁嘅人都敵唔過啲菌
fortel 10:41 PM 05-08-09
所以先叫做戰國最強
佢頂住信玄同埋挑釁秀吉咁都死唔去已經好勁既啦

講番basara,點解幸村把槍會自己回復既 估唔到佢都咁有帶定"事啤"
GN00508771 11:12 PM 05-08-09
這是什麼

fortel 11:19 PM 05-08-09
作者: GN00508771:
這是什麼

應該係tbs同cbc係真既,其他都係改圖黎

我見到杜門呀
mario0606 12:05 AM 05-09-09
作者: GN00508771:
這是什麼

DVD畫質點解會咁低
張圖越睇越想笑
吳政常 01:23 PM 05-09-09
所以先叫做戰國最強
你就小戰役= ="關原唔夠大咩?(雖然比起中國既戰爭的確唔大)
chunmanx 08:28 PM 05-09-09
作者: mario0606:
DVD畫質點解會咁低
張圖越睇越想笑
其實係咪真係有咁多分別?
表情都唔同埋
vhs都勁靚
leotam3 08:36 PM 05-09-09
作者: chunmanx:
表情都唔同埋
vhs都勁靚
DVD都好似未出................a
亍 ◣ 08:48 PM 05-09-09
表情都唔同埋
vhs都勁靚
我當vhs仲有....LD我一定唔信仲有
HAKAIDER 12:42 AM 05-10-09
表情都唔同埋
vhs都勁靚
vhs 果位我以為係 亞基拉 既 金田..............
mikemike 12:48 AM 05-10-09
好明顯張圖是玩野啦
唔好太認真
驚天地且泣鬼神 07:17 PM 05-10-09
作者: mudhole金剛鑽:
真係有義弘就應該有忠勝
咁忠勝咪得返個盔甲
HAKAIDER 03:32 PM 05-14-09
有得打 三好三人衆.............某字幕釋做 "三個好人" 真係無得頂

武田又打仔
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面