Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-30-17, 07:00 PM   #7201
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
咁耐先出...?

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 08:12 PM   #7202
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: J+1 查看文章
差好遠喎...

由手機版發出
堅唔錯

但係IPHONE推唔到高畫質XDD
要用IPAD
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 09:03 PM   #7203
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
真係好正ML唔出都唔拎出黎

IP6打歌行唔到,換機確定

舊 06-30-17, 09:12 PM   #7204
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
好彩我部用了2年的SAMSUNG舊機仲勉強頂得到リッチMODE
係一部份場景有些微lag

此篇文章於 06-30-17 09:21 PM 被 Bahamut 編輯。
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 09:49 PM   #7205
J+1
望過黎呀!!!!!!

竟然10仔都唔夠力推60fps最高畫汁....

發覺落blur仲順過唔落....?
紙吹雪都係好大影響...

由手機版發出
舊 06-30-17, 11:10 PM   #7206
sd03021
Crazy Gamer

引用:
作者: 6078 查看文章
真係好正ML唔出都唔拎出黎

IP6打歌行唔到,換機確定
換iPad基本上不用解釋

呢隻遊戲真係不太適合用手機玩
按鍵干擾問題比較嚴重

今次個新模式對An機恐怕係惡夢 本身開2D都易熱 再開埋呢個真係唔駛諗
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 12:15 AM   #7207
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
嘩,真係好似各位所講,為咗留住玩家唔比Theater Days搶走,今次Fes嘅SSR抽中機率係高咗。

仲諗住出糧就已經要犧牲人工一大半先抽到,點知一抽就抽中今次嘅SSR未来喵。順便抽埋普通SSR小薰薰。

閃光

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 12:37 AM   #7208
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
補1單出埋隻貓, 63抽6SSR

舊 07-01-17, 01:33 AM   #7209
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
83抽得2隻SSR搖神你都係去
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 01:43 AM   #7210
lineage19
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID8108-0773-7021
引用:
作者: kimtch 查看文章
83抽得2隻SSR搖神你都係去
你有同伴,
我300抽得9隻 (雖然有2隻貓
舊 07-01-17, 11:07 AM   #7211
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: lineage19 查看文章
你有同伴,
我300抽得9隻 (雖然有2隻貓
你300抽得都唔係為其他SSR的啦
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 12:29 PM   #7212
lineage19
Crazy Gamer

[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)

引用:
作者: axe1292 查看文章
你300抽得都唔係為其他SSR的啦

我係想駁一直中唔到果3隻, 諗住升左上6%300抽起馬都中1隻啦

點知一隻都唔中

讀心晶片全開

此篇文章於 07-01-17 12:31 PM 被 lineage19 編輯。
舊 07-01-17, 01:06 PM   #7213
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
有冇咁好抽
10抽0ssr已經停手

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 03:23 PM   #7214
kimtch

303抽19隻, 換左兔星人
舊 07-01-17, 03:27 PM   #7215
J+1
望過黎呀!!!!!!

乜個個好似放血咁...
由手機版發出
舊 07-01-17, 03:33 PM   #7216
Crazy Gamer
馬弓手

證明吸血大法有效
但上GAF真係好危險

舊 07-01-17, 03:34 PM   #7217
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: kimtch 查看文章
303抽19隻, 換左兔星人
kim 爺也出手
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 03:36 PM   #7218
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
6%真係好誘人

舊 07-01-17, 03:38 PM   #7219
kimtch

引用:
作者: Chitose1987 查看文章
kim 爺也出手
由手機版發出
成日都出手
舊 07-01-17, 03:41 PM   #7220
lineage19
Crazy Gamer

點解得我唔夠3%
舊 07-01-17, 03:43 PM   #7221
kimtch

引用:
作者: lineage19 查看文章
點解得我唔夠3%
天井系統, 這我懂
舊 07-01-17, 04:04 PM   #7222
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
70抽2ssr
石已清

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 10:22 PM   #7223
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
呢度真係好多歐人, 不能直視
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-17, 11:31 PM   #7224
Crazy Gamer
馬弓手

30抽3SSR
1NEW菜菜都總算3type隊長齊

舊 07-01-17, 11:54 PM   #7225
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
21 抽芳乃,乃乃
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 11:18 PM

手機版 | APP版