Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-02-17, 10:01 PM   #6976
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
咁其實7萬5張SSR直頭係叫好運
不過去到最後先出凛之嘛

總共中左蘭子,ゆかり、歌鈴X2、凛
蘭子我從隻game出玩到依家終於抽到

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 10:02 PM   #6977
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
OH sorry....
我平時係5萬先1張
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 10:07 PM   #6978
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
沒人品, 重課金輾過去就好 \/
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 10:40 PM   #6979
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章
[路過]而家先翻?
ML強國領先好多喎[/路過]

7萬其實又唔算多....你地太歐洲 根本唔知咩叫抽唔中
最抵死係我見過有篇個人故事翻譯,
個台仔仲要加兩句,
話我唔係中意呢個角色,
不過見未有人翻譯先翻譯佢,
好似好委屈咁
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 11:07 PM   #6980
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: yorkyork 查看文章
最抵死係我見過有篇個人故事翻譯,
個台仔仲要加兩句,
話我唔係中意呢個角色,
不過見未有人翻譯先翻譯佢,
好似好委屈咁
咁熟咁既
其實ptt係有人翻譯既 不過都係強國早dd
是但啦 有乜好爭
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-17, 07:43 AM   #6981
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
埋單3pack (113抽) 7 SSR
3% 有感

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 06-03-17, 01:14 PM   #6982
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
咁其實7萬5張SSR直頭係叫好運
不過去到最後先出凛之嘛

總共中左蘭子,ゆかり、歌鈴X2、凛
蘭子我從隻game出玩到依家終於抽到
其實現在3%之下, 1PACK一張SSR先係正常值, 你個數已經係低過正常值(不過仲未到非洲)
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-17, 01:19 PM   #6983
axe1292
Game Master
AXE

問個意見
本身用開FES77/FES家姐/FES奏/恆常小日向(4秒)/恆常VO (11高或13高)
現在中左歌鈴
用佢換走恆常VO會唔會好D?
歌鈴唔係VO但佢7中可以夾小日向個4秒技組最完美組合
舊 06-03-17, 01:55 PM   #6984
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
壓線終於中凜
仲有幾分鐘轉pool,唔好嚇我吖

3.0之軍勢....

舊 06-03-17, 01:58 PM   #6985
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 6078 查看文章
壓線終於中凜

仲有幾分鐘轉pool,唔好嚇我吖

3.0之軍勢....

師兄恭喜晒

舊 06-03-17, 02:01 PM   #6986
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
多謝蛋撻

原來無轉pool,只係2倍完sosad

舊 06-03-17, 02:02 PM   #6987
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 6078 查看文章
多謝蛋撻

原來無轉pool,只係2倍完sosad
頭先你嚇到我即刻入game睇

舊 06-03-17, 02:05 PM   #6988
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

引用:
作者: axe1292 查看文章
問個意見
本身用開FES77/FES家姐/FES奏/恆常小日向(4秒)/恆常VO (11高或13高)
現在中左歌鈴
用佢換走恆常VO會唔會好D?
歌鈴唔係VO但佢7中可以夾小日向個4秒技組最完美組合
我估就算數值唔夾
OL都應該勁過恒常

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 06-03-17, 02:07 PM   #6989
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
要打高分一定要入OL
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-17, 02:09 PM   #6990
axe1292
Game Master
AXE

雖然無轉POOL不過都可以抽多次60石
舊 06-03-17, 06:33 PM   #6991
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

個個都係咁搵しぶりん同僚
好似1話武内P咁

舊 06-04-17, 12:25 PM   #6992
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
今日係流行曲又刷下ev歌...不過M+ 都係舞唔掂d波浪....

應銀杯冇問題啦掛
打唔掂m+唔駛諗金杯

由手機版發出

此篇文章於 06-04-17 12:29 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 07:12 PM   #6993
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: J+1 查看文章
今日係流行曲又刷下ev歌...不過M+ 都係舞唔掂d波浪....

應銀杯冇問題啦掛
打唔掂m+唔駛諗金杯

由手機版發出
10000名

10000名E+先90萬左右, 點都入到啦
我92.2萬就難講
舊 06-04-17, 07:13 PM   #6994
axe1292
Game Master
AXE

今次EX最後一關放棄,
2歌夾埋53星仲要得3BAD/MISS,
我27星無一首P到, 皮已收
舊 06-04-17, 07:27 PM   #6995
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

Radio Happy應該算易

舊 06-04-17, 07:42 PM   #6996
蛋撻王子
功德完滿

打左幾舖終於fc到
我用常規隊打得78萬

9x萬...!!!

研究下自己有冇高分d既配置先

用100% vo 既fes菜菜都係84萬左右
無乜練技真係抵自己死.....
更新左之後變左30309位

不過我最大既敵人係唔可以好穩定fc到

此篇文章於 06-04-17 08:10 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 07:57 PM   #6997
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
打到第一張巨人已經冇動力

我從使用 Tapatalk 的 HTC 10 發送
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 08:11 PM   #6998
蛋撻王子
功德完滿

我計劃都係拎左第一張巨人就開始養生了..
呢d高手向event太難玩

直接儲12187/15000pt拎一張番黎就算

上方既新エリア好難儲....

舊 06-04-17, 08:38 PM   #6999
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我計劃都係拎左第一張巨人就開始養生了..
呢d高手向event太難玩

直接儲12187/15000pt拎一張番黎就算

上方既新エリア好難儲....
打3首歌那個CLEAR的話應有18XXX分, 打多幾場就得
舊 06-04-17, 08:42 PM   #7000
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19

個人覺得最難果次係第二次開...
呢個條件下OL唔用得, 又未有奏果種技
果次打到我隻手勁痛, 臨完EVENT前1~2個鐘先過到, 一生都記得

Sent from my iPhone using Gaforum

此篇文章於 06-04-17 08:45 PM 被 lineage19 編輯。
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 10:49 PM

手機版 | APP版