Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-20-09, 05:54 PM   #201
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
加洛瑪, 有冇得幫佢去除埋手指的毒?
有辦法=\=佢願意

舊 09-20-09, 05:55 PM   #202
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
加洛瑪, 有冇得幫佢去除埋手指的毒?
病入膏肓
我好順手咁click o左
連機都hang埋...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線  
舊 09-20-09, 05:57 PM   #203
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: lauchai 查看文章
有辦法=\=佢願意
劉叔咁睇我
o係我絕頂明白事理o既媽媽搞到我發火之前我多數都好易話為o既...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
加瑪 目前離線  
舊 09-20-09, 06:01 PM   #204
The One
業餘歌手

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
劉叔咁睇我
o係我絕頂明白事理o既媽媽搞到我發火之前我多數都好易話為o既...
你係憤怒青年嘛

舊 09-20-09, 06:03 PM   #205
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
你係憤怒青年嘛
真係好難唔咁...
次次一嘈就一定係我錯
又唔諗下係邊個撩交嗌...
無一次係我挑起火頭ga囉

加瑪 目前離線  
舊 09-20-09, 10:59 PM   #206
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
第一次唔做版主, 係因為我對d野太上心
有時自己想幫某d人, 但基於立場黎講又唔可以, 於是請辭了

後來情版被關了一段時間, 版主又冇人做, 我以為要摺, 所以大為緊張
點知入返去先知原來middle已經準備上任
當時我想既然有人治理, 咁我都係出返去先....
不過又有少少擔心, 所以都係想睇多陣

我覺得middle好好, 咁我終於可以做返自己
支持你所做決定
感謝你一直以來努力

舊 09-20-09, 11:59 PM   #207
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:

我覺得middle好好, 咁我終於可以做返自己
我覺得加多個人會好D

舊 09-20-09, 11:59 PM   #208
The One
業餘歌手

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
我覺得加多個人會好D
加你OK?

舊 09-21-09, 12:05 AM   #209
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
加你OK?
我反對,加我遲早會令Middle走人

舊 09-21-09, 12:09 AM   #210
The One
業餘歌手

引用:
我反對,加我遲早會令Middle走人
咁加乜人至得架

舊 09-21-09, 12:11 AM   #211
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
咁加乜人至得架
要問返藍莓先得,我D二打六講出來都無用

舊 09-21-09, 12:18 AM   #212
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
有需要加人咩? 要揀都由middle黎揀, 再唔係公投。

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 09-21-09, 12:26 AM   #213
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
公投無意義喎,我都唔係第一次講,因為係睇當選人有幾多朋友,多朋友就可以做Mod,變成又多一個小圈子誕生

舊 09-21-09, 01:24 AM   #214
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

有道理, 不過個人覺得版主最主要係負責維持秩序同版的風氣, 呢點我覺得佢做得唔錯
而解答感情問題的, 人人有份討論。

藍莓咖啡 目前離線  
舊 09-21-09, 01:29 AM   #215
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
公咩投呀,俺覺得最好的女班長就係你了

舊 09-21-09, 02:57 AM   #216
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
公咩投呀,俺覺得最好的女班長就係你了
一半同意
無論男班長定女班長,我都覺得藍妹都做得好好
下雪邊界 目前離線  
舊 09-21-09, 08:49 AM   #217
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
其實我覺得middle大大一個都夠照

舊 09-21-09, 09:44 AM   #218
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: Seppie 查看文章
其實我覺得middle大大一個都夠照
無話夠唔夠照既~
係藍莓做得好好
我地想留住佢

不過佢做得唔開心既~ 我地會順佢意~~~
佢又唔係以後唔來gaf

舊 09-21-09, 10:04 AM   #219
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 管家婆 查看文章
無話夠唔夠照既~
係藍莓做得好好
我地想留住佢

不過佢做得唔開心既~ 我地會順佢意~~~
佢又唔係以後唔來gaf
沒錯
即係我地要尊重藍莓既決定, 亦希望middle日後繼續做成功既版主!

好老實
出沒開呢度, 都想o係度吹得開心

舊 09-21-09, 11:32 AM   #220
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
有道理, 不過個人覺得版主最主要係負責維持秩序同版的風氣, 呢點我覺得佢做得唔錯
而解答感情問題的, 人人有份討論。
其實做版主係唔容易...
唔留意又唔得,成日會比人插...
太上心又會搞到自己神經緊張...
藍莓大大,你已經做得好好,好叻叻的了

(off一下)
藍莓大大...你隻草泥馬好可愛>w<~~~在那裡找的!?!?
(off一下)
Diana 目前離線  
舊 09-21-09, 02:08 PM   #221
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

多謝, 一個版主要有的快狠準........我3樣都冇
一直以黎我都希望情版討論可以輕鬆愉快, 所以我主張制度寬鬆
希望可以唔ban人, 即使犯本版版規, 都只係想警告下(除非犯gaf公用版規), 盡可能唔鎖帖
我諗middle的想法應該同我相近......
但有時我會覺得是我一廂情願, 只係我以為咁樣好好.......

呢隻草泥馬在facebook的草泥馬group找的

(魚大上過線, 但仲未得閒幫我搣甩d星星......?)

此篇文章於 09-21-09 02:12 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線  
舊 09-21-09, 02:41 PM   #222
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
多謝, 一個版主要有的快狠準........我3樣都冇
一直以黎我都希望情版討論可以輕鬆愉快, 所以我主張制度寬鬆
希望可以唔ban人, 即使犯本版版規, 都只係想警告下(除非犯gaf公用版規), 盡可能唔鎖帖
我諗middle的想法應該同我相近......
但有時我會覺得是我一廂情願, 只係我以為咁樣好好.......
你要先知道唔可能有人做到快狠準,所以唔洗咁在意呢D野,其他事都係

舊 09-21-09, 07:10 PM   #223
The One
業餘歌手

引用:
你要先知道唔可能有人做到快狠準,所以唔洗咁在意呢D野,其他事都係
咁就唔一定喇
不過好多人多數只係快
唔狠準

舊 09-21-09, 11:13 PM   #224
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

藍莓終於被KO了~恭喜哂

舊 09-21-09, 11:22 PM   #225
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

YEAH~~~~~~~自由~~~~~~~~~~
賀下自己先