Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 02-16-09, 09:44 AM   #201
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 斯羅少尉 查看文章
下年既年初一如果仲係冇女朋友,就可一如既往咁避年, PERFECT
唔係ar
係被迫硬食先岩ar
因為...要出去逗利是XDDDDDD

舊 02-16-09, 10:26 AM   #202
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Seppie 查看文章
唔係ar
係被迫硬食先岩ar
因為...要出去逗利是XDDDDDD
大年初一又會有幾多情侶四圍拍拖唔去逗利是丫?

往好果方面諗啦, 施主.

舊 02-16-09, 10:38 AM   #203
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: loser 查看文章
大年初一又會有幾多情侶四圍拍拖唔去逗利是丫?

往好果方面諗啦, 施主.
我冇咩好唔好方面架wor
就算我出年有拖拍, 我都係一定俾家人迫去拜大半年日架啦
年年都一定要出去拜年

舊 02-17-09, 03:06 AM   #204
teamkiller
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: Seppie 查看文章
我冇咩好唔好方面架wor
就算我出年有拖拍, 我都係一定俾家人迫去拜大半年日架啦
年年都一定要出去拜年
好事黎....初一係屋企好鬼悶的
近年初一都要返工.....忙碌中渡過...

舊 02-17-09, 09:25 AM   #205
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: teamkiller 查看文章
好事黎....初一係屋企好鬼悶的
近年初一都要返工.....忙碌中渡過...
最難頂o係上網又冇人, tv又冇咩好野睇
只好睇碟/

論壇跳轉

現在的時間是 06:30 AM

手機版 | APP版