Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-14-08, 12:30 AM   #151
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 麥C 查看文章
睇下d囡囡
d maid 以前有見過, 好玩得的
由其小藍藍...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 01:01 AM   #152
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
如果有人唔中意動物可以其他~~~就大家~
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 01:11 AM   #153
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
大家不知幾就妳

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 02:10 AM   #154
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
貓cafe!!!!好哦!!!!!!!!!!!
但你的頭像那隻不是貓
引用:
咁如果我鐘意目及女既話有咩地方可以介紹下
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我冇意見
(最怕今日爆左咁大隻鑊, 有人會對我既出現有意見)
容我直接說一句.
...
我認為你這鑊真係自己拿來煩

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
唔食野、只飲野既就應該OK吧~
唔食唔飲淨吹水

此篇文章於 11-14-08 02:15 AM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 03:02 AM   #155
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
我諗住聽晚出去私訪下邊度有好cafe
藍妹,有間洗手間裝式既CAFE 好似幾好
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 07:51 AM   #156
Kami
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
舉手 /
我想加入飯局得唔得啊?_?

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 08:30 AM   #157
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: POKA 查看文章
比你係洗手間裝式......食得落飯?\

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 11-14-08, 09:14 AM   #158
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
引用:
作者: POKA 查看文章
係咪 便所?
朗豪對面嗎?

用廁所做座椅
食物以屎做主題
裝野飲的是用...尿X來裝的!?

舊 11-14-08, 10:22 AM   #159
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
唔食野、只飲野既就應該OK吧~
咪又係放 d 野入口跟住吞落肚!?
no difference~

引用:
作者: PTX-003C
d maid 以前有見過, 好玩得的
由其小藍藍...
第一眼立落去以為你講緊我們偉大的版主.

唔知我地o既 又玩唔玩得呢?

引用:
作者: Deviantnip
唔食唔飲淨吹水
做乜要咁辛苦自己?

引用:
作者: 戀戀芭比
你地玩得開心 d 啦, 唔使就我.

雖然我好想見小藍藍同小芭比......

引用:
作者: POKA
引用:
作者: 亞飛
係咪 便所?
朗豪對面嗎?

用廁所做座椅
食物以屎做主題
裝野飲的是用...尿X來裝的!?
咁一定要 order 咖哩飯.

此篇文章於 11-14-08 10:38 AM 被 loser 編輯。
loser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 10:32 AM   #160
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
唔會去瞄cafe 喇,下次先喇
便所唔知坐唔坐得耐,所以......

引用:
作者: Kami 查看文章
舉手 /
我想加入飯局得唔得啊?_?
你pm 我聯絡方法先喇,入住後補名單好無?

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 05:20 PM   #161
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
便所D chair無得托著背脊,坐得耐好累
加上食物我個人就麻麻地
Mood都一般

大家有興趣我可以貼下便所間野D相既,好早排影底左
但15個人既位印像中係長台(要拍埋D細台
傾計應該唔方便

雖然我都諗唔到15人傾計方便

舊 11-14-08, 06:29 PM   #162
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
雷太:我絕對唔想見到你

所以我唔黎

舊 11-14-08, 07:16 PM   #163
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
今次唔會去貓狗cafe住啦 搵日先去貓狗啦
因為今次已經好多人報左名

本來我想今晚出去實地視察的 但似乎應該拿拿聲上網搵間好的book定位先
依家先research實在太遲
今次meeting一搞完我會立即物色一間好cafe的

便所...........我暫時未接受到

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 07:24 PM   #164
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
貓cafe!!!!好哦!!!!!!!!!!!
貓~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我暈了

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-08, 11:34 PM   #165
c_fu
Game Master
3陪達人

今次無緣和大家碰面了
突然被公司流放到內地幾星期

下次有緣再會

謝Middle大和藍板主的安排
希望大家當日玩得開心d啦~

舊 11-15-08, 12:22 AM   #166
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: loser 查看文章
咁一定要 order 咖哩飯.
你要玩不如叫埋朱古力雪糕\

舊 11-15-08, 12:31 AM   #167
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: c_fu 查看文章
今次無緣和大家碰面了
突然被公司流放到內地幾星期

下次有緣再會

謝Middle大和藍板主的安排
希望大家當日玩得開心d啦~
唔......
咁惟有下次喇,約定喇

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-08, 02:09 AM   #168
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
今次唔會去貓狗cafe住啦 搵日先去貓狗啦
因為今次已經好多人報左名

本來我想今晚出去實地視察的 但似乎應該拿拿聲上網搵間好的book定位先
依家先research實在太遲
今次meeting一搞完我會立即物色一間好cafe的

便所...........我暫時未接受到
Maiderland 覆左你未?

舊 11-15-08, 02:22 AM   #169
Diana

我想問果原來有廚師ga?????
舊 11-15-08, 02:43 AM   #170
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
講起朗豪坊對面果間便所呢,我都去過一次

食後感:
1. 食物選擇少
2. 所有食物按各種盛載食物容器的形狀,分類成各種系列;由於我既意識形態完全唔容許我order馬桶&踎廁系列,所以得番浴缸系列可以揀 (結論:食物選擇更加少)
3. 都係意識形態既問題,我完全接受唔到一杯尿兜形狀既凍飲......
4. 我無記錯果度既格局的話,果度如果人多的話,要坐埋一齊都幾有難度

不過如果大家有興趣的話,可以試下去一次既

p.s. 保齡取消左呀?
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-08, 12:06 PM   #171
Kami
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
19個人咁多

阿飛
22果晚帶你部相機出黎丫

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-08, 12:46 PM   #172
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
引用:
作者: Kami 查看文章
19個人咁多

阿飛
22果晚帶你部相機出黎丫
當然
不過你一次見曬我兩個老婆
有咩目的先
對邊個有目的先

舊 11-15-08, 01:43 PM   #173
Diana

甘多人,玩遊戲咪好好玩?
舊 11-15-08, 02:06 PM   #174
PTX-003C
天下第一盲鬼

咁重要唔要本鬼去問maiderland?

舊 11-15-08, 02:09 PM   #175
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
咁重要唔要本鬼去問maiderland?
問啦~ メードメードメードビールビールビール~

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:04 AM

手機版 | APP版