Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-23-08, 02:19 AM   #351
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: lauchai 查看文章
唔係邊個都俾
係要版主俾
呢d叫做"酌情處理"嘛
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:19 AM   #352
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: smalltung 查看文章
乜原來俾walk-in架?
想見下虛無同大尉...
Walk-in可以咩?

我都想同你吹下水,你好鬼過隱~XD

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
本鬼係有warn過佢係大部份係ACG人
大佬~ACG人都分好多類別既
佢都問我"你係咪成日佢地打機架?"
搞到我都唔知點答好

點都好啦,帶得人黎就預左要照顧下人,不論男女,尤其新人黎到唔知頭唔知路

舊 11-23-08, 02:19 AM   #353
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
乜原來俾walk-in架?
想見下虛無同大尉...
我初時都以為唔得

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:19 AM   #354
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我而家先知你對我原來咁有潛藏慾望

我有必要澄稱我唔算係acg人

咁講法iris即係傲驕女啦....叔叔突然對佢有興趣喎
下次唔該著少D, 俾我發洩一下

舊 11-23-08, 02:21 AM   #355
綾小路雷太

引用:
下次唔該著少D, 俾我發洩一下
可惜我對你冇興趣
鬼.....我等你既引薦
舊 11-23-08, 02:21 AM   #356
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 虛無 查看文章
你錯啦,影相果刻係爆左出黎啦
>即唔識人咁出左黎已經怯
>>見到班人一開頭已經自high再驚D
>>>比人群影相又唔知班人影完將D相放去邊
>>>>>再玩真係唔知會有咩事,走先好過

我就覺得係咁啦a
你中point中得仲應

引用:
詳情希望

鬼: iris係咪名校生 / 女校生黎?
係...仲係名校生x女校生

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:23 AM   #357
The One
業餘歌手

引用:
可惜我對你冇興趣
鬼.....我等你既引薦
你係被虐者, 唔使理你有冇興趣

舊 11-23-08, 02:24 AM   #358
綾小路雷太

引用:
咁已經解釋到咩事...........好明顯似係恃材傲物的小妹妹
又係時候等叔叔教佢做人既道理啦.....

引用:
你係被虐者, 唔使理你有冇興趣
sorry, 你認係s但我冇認係m囉
舊 11-23-08, 02:24 AM   #359
The One
業餘歌手

引用:
你中point中得仲應

可能冇乜見過世面

舊 11-23-08, 02:24 AM   #360
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
引用:
我都有D FEEL到她是名校生來,估唔到真係
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:25 AM   #361
The One
業餘歌手

引用:
咁已經解釋到咩事...........好明顯似係恃材傲物的小妹妹

又係時候等叔叔教佢做人既道理啦.....
純潔嗎?

舊 11-23-08, 02:25 AM   #362
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:

大佬~ACG人都分好多類別既
佢都問我"你係咪成日佢地打機架?"
搞到我都唔知點答好

點都好啦,帶得人黎就預左要照顧下人,不論男女,尤其新人黎到唔知頭唔知路

係本鬼錯....

而middle版大的問題嘛....你真的想知道?
Final Answer?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 11-23-08, 02:26 AM   #363
咩Feel
Game Master
脫線一族

XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
我都有D FEEL到她是名校生來,估唔到真係
a 下,我真係唔識睇........
我覺得同我學校果D差唔多

舊 11-23-08, 02:26 AM   #364
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
[/B]
係本鬼錯....

來吧

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:26 AM   #365
smalltung
Ultimate Gamer

引用:
Walk-in可以咩?
我都想同你吹下水,你好鬼過隱~XD
而家先知話可以

舊 11-23-08, 02:26 AM   #366
The One
業餘歌手

引用:
[/B]
係本鬼錯....

唔好吊癮
爆啦

舊 11-23-08, 02:27 AM   #367
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
[/B]
係本鬼錯....

你講得出黎預左大家大寫文章囉喎,雖然我想知
但作為都叫認識你既朋友,勸你諗下先

舊 11-23-08, 02:27 AM   #368
The One
業餘歌手

引用:
而家先知話可以
純粹意外啫
下次未急得啦

舊 11-23-08, 02:27 AM   #369
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
今日個版聚真係呢...............
除左雷太俾人爆褲之外
某版友甲都俾某版友乙響"時鐘五十、過夜百五"招牌外面兜搭

仲有:我好掛住你
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:28 AM   #370
綾小路雷太

引用:
a 下,我真係唔識睇........
我覺得同我學校果D差唔多
有氣質可以感覺到架

可能你同人相處好take it easy, 所以冇乜察覺到
不過有d人散發個種氣質係點樣遮都遮不住的
舊 11-23-08, 02:28 AM   #371
The One
業餘歌手

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
今日個版聚真係呢...............
除左雷太俾人爆褲之外
某版友甲都俾某版友乙響"時鐘五十、過夜百五"招牌外面兜搭

仲有:我好掛住你
佢唔夠5分鐘打左俾你啦

舊 11-23-08, 02:28 AM   #372
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
而家先知話可以
a 其實邊個walk-in我都唔知...........
下次你以身試法啦

舊 11-23-08, 02:30 AM   #373
The One
業餘歌手

引用:
有氣質可以感覺到架

可能你同人相處好take it easy, 所以冇乜察覺到
不過有d人散發個種氣質係點樣遮都遮不住的
咁你頭先有冇FEEL到D氣?

舊 11-23-08, 02:31 AM   #374
The One
業餘歌手

引用:
a 其實邊個walk-in我都唔知...........
下次你以身試法啦
係我/

舊 11-23-08, 02:32 AM   #375
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
可能冇乜見過世面
引用:

冇女仔啦喎................自動波開機?

順帶一提...本鬼今次帶來的人是個又傻又天真的大小姐..
重唔係ACG 人...

希望大家唔好太介意佢嘅言行
本鬼神早講左

此篇文章於 11-23-08 02:34 AM 被 PTX-003C 編輯。

論壇跳轉

現在的時間是 03:16 PM

手機版 | APP版