Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-25-08, 03:30 PM   #51
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: POKA 查看文章
但佢實九成好似差佬vs小偷咁問..
應該要好好語氣
HEY 寶貝 昨晚為甚麼你熄電話呢
我很擔心你的啊
怕得要飛的過來找妳
那個男人是誰人呀?
他是壞人嗎

舊 08-25-08, 03:31 PM   #52
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
但佢實九成好似差佬vs小偷咁問..
引用:
c主
你再追問追殺落去只會更壞..
你連人地買奶都要管
你D REPLY都唔得幫到人
本身都唔想出聲
但見到咁多POST圍插樓主真係睇唔過眼
佢最多只可以話係過度緊張女友
咁都要俾人狂入罪, 仲要未問女友已經俾人覺得佢會審犯
樓主就係唔想做錯先入呢版開POST JE
咁就要俾人插﹖

舊 08-25-08, 03:32 PM   #53
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Middle 查看文章

同埋真係比較少男仔會驚女友出事而願意即刻飛車去搵對方
這正正是樓主所想
我特地找你,而你原本去見其他男仔

而且當天是每月紀念日
樓主由其重視

舊 08-25-08, 03:34 PM   #54
管家婆
Game Master
wow

拍拖有下呢d事發生都好正常既姐
處理得好
你同佢既感情仲會好d TIM~~
唔好發生一件事就將呢段感情置於死地

舊 08-25-08, 03:36 PM   #55
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: IamO 查看文章
這正正是樓主所想

而且當天是每月紀念日
樓主由其重視
過左架啦~佢落街果時係12點半..
點解12點半先見,我覺得就係個女仔突登避左個紀念日~

舊 08-25-08, 03:37 PM   #56
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: luciferdark 查看文章
你D REPLY都唔得幫到人
本身都唔想出聲
但見到咁多POST圍插樓主真係睇唔過眼
佢最多只可以話係過度緊張女友
咁都要俾人狂入罪, 仲要未問女友已經俾人覺得佢會審犯
樓主就係唔想做錯先入呢版開POST JE
咁就要俾人插﹖
嗯,希望大家都能夠嘗試企係樓主情況去諗

引用:
作者: IamO 查看文章
這正正是樓主所想

而且當天是每月紀念日
樓主由其重視
係呀,通常做戲發展到咁時,
個天都會喊晒雷落大雨、然後就響起 background music 如分手總要在雨天...... ~ ~

果下反差真係幾令人心亂

引用:
作者: 91 查看文章
=口=
越諗越遠......

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 03:44 PM   #57
鐵拳浪子
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
過左架啦~佢落街果時係12點半..
其實可能女事主占埋塔羅、求神問卜,扶埋帖;算埋天干地支得出12點半就係吉時,

宜與普通朋友傾訴,點知就係算漏咗樓主呢個程咬金。
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 03:46 PM   #58
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 鐵拳浪子 查看文章
其實可能女事主占埋塔羅、求神問卜,扶埋帖;算埋天干地支得出12點半就係吉時,

宜與普通朋友傾訴,點知就係算漏咗樓主呢個程咬金。
個人認為最大可能係日日12點先得閒同frd傾計~(咩原因日日12點先得閒就唔洗講啦)
次次夜麻麻落去買奶都係搵下d frd吹下水..不過今次吹耐左~

舊 08-25-08, 03:47 PM   #59
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
呢 d 咁o既大話真係好難唔叫人向壞果方面諗.

表逹一下你o既不滿, 之後再觀察一排睇下點啦.

舊 08-25-08, 03:51 PM   #60
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
我都係摺埋先
廢事亂UP個最差情況出黎

舊 08-25-08, 03:51 PM   #61
鐵拳浪子

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
個人認為最大可能係日日12點先得閒同frd傾計~(咩原因日日12點先得閒就唔洗講啦)
次次夜麻麻落去買奶都係搵下d frd吹下水..不過今次吹耐左~
意思係咪每晚買奶15分鐘係散步時間?
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 03:52 PM   #62
管家婆
Game Master
wow

似乎大家都不睇好喎

舊 08-25-08, 04:05 PM   #63
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 管家婆 查看文章
似乎大家都不睇好喎

我覺得係個女仔有問題

但係大家都覺得係樓主有問題

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 04:08 PM   #64
管家婆
Game Master
wow

引用:
作者: ayato 查看文章
我覺得係個女仔有問題

我都覺得係女仔既行動令樓主咁緊張
但男仔就係咁架啦
女仔無理都好 都要就佢

(我真係矛盾 )

舊 08-25-08, 04:13 PM   #65
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
我覺得係個女仔有問題

單憑樓主幾隻字, 好難講邊個有問題....可能大家都有問題

舊 08-25-08, 04:14 PM   #66
The One
業餘歌手

睇問題唔係咁掛
佢GF我知唔佢平時係點
但樓主既做法係咪有D OVER左呢
其實有乜野都可以第二日至講
當然啦, 如果樓主主觀地認為佢地一定有野咁就乜都可以唔使講喇

舊 08-25-08, 04:18 PM   #67
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
我覺得係個女仔有問題

問題唔係邊個證據確鑿,而家樓主失去信心,唔知如何再起雄風/信任佢

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 04:18 PM   #68
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: ELT 查看文章
單憑樓主幾隻字, 好難講邊個有問題....可能大家都有問題
甘右係
但無法la
我們手上係得甘多information
都只可以甘睇

或者樓主真係一個太敏感ge人,所以佢女人先甘做

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 04:26 PM   #69
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
似乎大家都不睇好喎
睇佐咁耐, 都無出聲. 其實我想話, 我覺得無咩問題. 當然樓主可以話緊張, 但既然樓主女朋友話個男人唔開心, 出黎開解佢. 我覺得比較好o的睇, 就唔需要糾纏落去, 好好地做好自己...

此篇文章於 08-25-08 04:28 PM 被 t-cup 編輯。
t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 04:27 PM   #70
The One
業餘歌手

引用:
作者: t-cup 查看文章
睇佐咁耐, 都無出聲. 其實我想話, 我覺得無咩問題. 當然樓主可以話緊張, 但既然佢話個男人唔開心, 出黎開解佢. 我覺得唔好再糾纏落去, 好好地做好自己啦... 你係掂o既, 人地想追你女朋友都唔成功o既
咪就係囉

舊 08-25-08, 04:30 PM   #71
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: lauchai 查看文章
咪就係囉
樓主疑神疑鬼, 無自信.. 咁個女仔都會幾辛苦的. 做個大方少少o既男人, 我相信哩個只係小風波o黎o者~

其實睇樓主個 title, 都好肯定地覺得呃佢.. 字裡行間覺得女朋友惡意地講大話.. 其實好多其他人都咁講, 唔駛激動. 佢知道o左你見到哩o的o野, 你大方少少, 我相信好快佢會話你知咩事

此篇文章於 08-25-08 04:34 PM 被 t-cup 編輯。
t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 05:04 PM   #72
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
想問樓主
你又係咪將所有事都同你女友講
一d秘密都無?

引用:
應該要好好語氣
我很擔心你的啊
怕得要飛的過來找妳
那個男人是誰人呀?
他是壞人嗎
笑左
引用:
我覺得係個女仔有問題

2面都有問題.可以嗎?

此篇文章於 08-25-08 05:11 PM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 05:58 PM   #73
JENOVA
老喇

註冊日期: Jan 2007
Nintendo Switch ID5296-3362-8806
PSN  IDfatfai111
XBox Live GamertagJENOVA111
佢問我既野我都會如實作答...
可以叫做冇咩秘密
我地連大家既提款卡密碼都知道

我宜家決定左唔再提琴日發生件事
諗通左有d野要發生我都控制唔到
亦同意樓上咁多位所講 追問落去只會令事情惡化...

要重新建立信心...希望我做得到

多謝咁多位巴打既建議

此篇文章於 08-25-08 06:06 PM 被 JENOVA 編輯。
JENOVA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 06:06 PM   #74
GuGu

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: JENOVA 查看文章
佢問我既野我都會如實作答...
可以叫做冇咩秘密
我地連大家既提款卡密碼都知道

我宜家決定左唔再提琴日發生件事
諗通左有d野要發生我都控制唔到
亦同意樓上咁多位所講 追問落去只會令事情惡化...

要重新建立信心...希望我做得到
唔好俾個男仔入位呀而家

女仔:佢而家嬲左我點算
路人甲:唔洗怕 我係度
GuGu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 06:14 PM   #75
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

註冊日期: Aug 2005
引用:
應該要好好語氣
我很擔心你的啊
怕得要飛的過來找妳
那個男人是誰人呀?
他是壞人嗎
要係呢個時間都仲可以咁講既男人eq一定爆燈
但其實雙方都有錯

你真係好緊張個女仔, (我男友係咁都會覺得好幸福)
但呢一刻可能你係正好擔心佢個一刻突然踢爆左個大話, 所以你 程度比正常大
加上你好緊張你女朋友, 所以呢點可以明白, 但係你要佢以後唔俾見個男仔有點兒小氣
雖然我明白你唔想佢地再見面, 但要對方去應承不再見面唔係咁大體,
至少你要俾佢知道你擔心佢,飛的搵佢, 到發現到佢同男仔有講有笑你傷心,
你緊張佢, 怕個男仔對佢唔好~唔俾佢見面就太專制了, 好易引身為火藥引

另外你都應該同佢講, 再有下次至少同我講聲吧!
因為咁搵唔到你真係會擔心, 而且如果女朋友一早同你講,
我有個男性朋友心情唔好想過黎搵我哭訴, 我落去陪佢一陣就會番黎。
咁樣樓主會唔會俾佢去/個心好過d ﹖
如果係可行既 就大家溝通下, 唔係大家厄黎厄去真係唔係咁好受

wii mario kart :2363-5733-3949
WII FD CODE: 1155 1554 5930 3952
[Wii] ナイツ~星降る夜の物語~: 1160-9077-2319
大乱闘: 1719-2561-6043
歡迎add我,也請pm告知
bonedog 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:38 PM

手機版 | APP版