Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-29-17, 12:55 PM   #6426
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
30抽
全滅…

舊 03-29-17, 12:56 PM   #6427
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

DEL
您輸入的資訊太短,您發佈的資訊至少為 5 個字元。

舊 03-29-17, 01:05 PM   #6428
psidef
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
儲落4000石全滅.

舊 03-29-17, 01:12 PM   #6429
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: psidef 查看文章
儲落4000石全滅.
30抽,有5張SR……但中唔到UR都無咩心玩
再慢慢儲石…

舊 03-29-17, 01:41 PM   #6430
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: rinxlun 查看文章
30抽,有5張SR……但中唔到UR都無咩心玩
再慢慢儲石…
我都係, 仲未中過Pa同Fes限SSR.

但為咗FGO同Star Trek都只可以忍手唔課.

舊 03-29-17, 01:44 PM   #6431
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
儲左二萬石抽
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 01:53 PM   #6432
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
奏姐真係手殘救星

配NG1.0三人打未fc既Master曲,連續幾首都可以順利fc倒

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 02:27 PM   #6433
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
唔好用咁多,真係會打壞手勢

由手機版發出

此篇文章於 03-29-17 04:03 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 02:54 PM   #6434
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
儲落40抽
2重複恆常
1fes卯月,收手

舊 03-29-17, 03:07 PM   #6435
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: psidef 查看文章
我都係, 仲未中過Pa同Fes限SSR.

但為咗FGO同Star Trek都只可以忍手唔課.
依面唔中
留返響FGO先中
咁樣既話,我係完全OK

舊 03-29-17, 04:15 PM   #6436
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
http://www.nicovideo.jp/watch/sm30918136

分數 S
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 10:11 PM   #6437
dagege
Senior Gamer
蘿莉萬歲正太死開

註冊日期: Sep 2004
自己尋晚兩次十連乜都無
今日下午叫兩個同事抽十連
分別中左灰祭奏姐及雙葉杏
佢地都係無玩...

ID: 247137411
The Idolmaster Milliom Live! Theater Days
ID: 3TUDGU9T
LoveLive! 學園偶像祭(日版)
ID: 376562903
大叔的音遊實錄
https://twitter.com/dagege_JP
dagege 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 10:21 PM   #6438
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
你地唔好刺激我地呢D 4000石都唔中的非洲人好喎..........
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 10:24 PM   #6439
yorkyork

註冊日期: May 2010
4千定4萬?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 10:47 PM   #6440
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
幾時開LIPPS的組合服?

紅色的奏姐真心睇唔慣

lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-17, 02:05 AM   #6441
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: yorkyork 查看文章
4千定4萬?
係4萬XD
舊 03-30-17, 03:38 PM   #6442
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
終於追到家姐,可以儲石等下次fes

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-17, 04:14 PM   #6443
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: tsddr 查看文章
終於追到家姐,可以儲石等下次fes
家姐唔要我
由手機版發出
舊 03-30-17, 11:26 PM   #6444
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
中咗兩張奏姐已經唔敢再抽
如果中第3張又冇其他就真係

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 01:35 AM   #6445
axe1292
Game Master
AXE

海底撈奏
最後10抽(一半係課石)
奏+麻油2號

本次活動結算
160抽共7SSR,其中約12000係課石
奏+2枝麻油+沙枝(已有)+志希+戰鬥民族+肇
舊 03-31-17, 07:13 AM   #6446
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: axe1292 查看文章
海底撈奏

最後10抽(一半係課石)

奏+麻油2號

本次活動結算

160抽共7SSR,其中約12000係課石

奏+2枝麻油+沙枝(已有)+志希+戰鬥民族+肇

師兄太閃

舊 03-31-17, 10:59 AM   #6447
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
SSR奏姐呢個技能未免太屈機,呢基本上同自動波冇乜分別。

就算放置hea玩都有S評分。

http://www.nicovideo.jp/watch/sm30918136

Bandai呃咗大家咁多課金,唔會咁樣益玩家掛?遲下估佢會唔會修正將呢個屈機技能減弱呢?

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 11:28 AM   #6448
J+1
望過黎呀!!!!!!

留意ev遲一日聽日先開!!!

由手機版發出
舊 03-31-17, 12:32 PM   #6449
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
剛剛想課但買唔到石,有冇師兄一樣?(ios轉區,之前都課到)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 12:42 PM   #6450
J+1
望過黎呀!!!!!!

通告好似話已經修復好???

https://twitter.com/imascg_stage/sta...39187087998976
由手機版發出

此篇文章於 03-31-17 12:47 PM 被 J+1 編輯。

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 03:33 PM

手機版 | APP版