Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-12-08, 11:41 PM   #101
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
please don't judge everything by price\

Maiderland is not a profit base cafe anyways, i think it's a good place to play and chat
係LAW 我地今次版聚的目的其實係真係聚一聚
只係我想大家可以有個賓至如歸又價廉物美的地方去下遮

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 11:44 PM   #102
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
咩遮 都叫做有幾個著女僕衫的女侍招呼下嘛
咩叫唔好YO佢? 你講到咁正好難唔XXXYYY個喎
米得個講字 你係帶先好 但唔好出現半小時就閃

你想去呀?
我開張的時侯那女生都在哦~~~
我說說她到不到...

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
please don't judge everything by price\

Maiderland is not a profit base cafe anyways, i think it's a good place to play and chat
哦...不是,因為說得Maiderland, 我們以為是專業的,我不知道是玩玩下果D...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 11:47 PM   #103
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
我開張的時侯那女生都在哦~~~
我說說她到不到...
咁我知係邊個

哦...不是,因為說得Maiderland, 我們以為是專業的,我不知道是玩玩下果D...
據講MAIDERLAND係為推廣動漫而生

舊 11-12-08, 11:50 PM   #104
Diana

引用:
據講MAIDERLAND係為推廣動漫而生
不是豹國女皇本人喎.

哦明白, 一說是女僕,我便以為是我上次去上海在等人大宅內那些,
我想過籠了...
舊 11-12-08, 11:51 PM   #105
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
芭比個 p 好似比版聚更吸引

舊 11-12-08, 11:51 PM   #106
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
我都想帶個女仔過來...
靚過我,
年輕過我,
開朗過我,
身材勁我好多
但大家可唔可以唔好YO佢...
係唔係同妳一齊拍第二輯封面個位...?
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 11:55 PM   #107
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
不是豹國女皇本人喎.
我知! 你講緊"維他"?

引用:
作者: loser 查看文章
芭比個 p 好似比版聚更吸引
呢度冇言論自由架 再往呢個方向講我叫人黎BAN你 嘿嘿
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
係唔係同妳一齊拍第二輯封面個位...?
不是

舊 11-12-08, 11:59 PM   #108
Diana

不是維他小姐,維他小姐我大奶過佢2級
那位小姐是佢大我2級...

封面那位是豹國女皇
你們不要去哦.去了會被她虐待至死的,她眼中只有女人和動物是愛人,男人她都會視為狗與奴...
藍妹你是去的話你要問準家哦,免得你家人臭罵我帶壞妳

YO=介=溝,我妹說是潮語來的
舊 11-13-08, 12:00 AM   #109
loser
Game Master
......

引用:

呢度冇言論自由架 再往呢個方向講我叫人黎BAN你 嘿嘿
政治迫害呀!!!!

舊 11-13-08, 12:14 AM   #110
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
政治迫害呀!!!!
2630,講夠喇,夠鐘去通櫃喇
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-08, 12:36 AM   #111
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
我唔黎喇,留假同別人食飯

舊 11-13-08, 09:03 AM   #112
c_fu
Game Master
3陪達人

想問下仲有後補位麻?
去Maid cafe的話有興趣~

B only

舊 11-13-08, 09:45 AM   #113
loser
Game Master
......

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
我絕食!

除非到時有女僕餵我.

舊 11-13-08, 11:19 AM   #114
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 牛仔‧骨 查看文章
玩得開心d

引用:
作者: c_fu 查看文章
想問下仲有後補位麻?
去Maid cafe的話有興趣~

B only
如果唔去果度呢? : p

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-08, 11:46 AM   #115
c_fu
Game Master
3陪達人

引用:
作者: Middle 查看文章

如果唔去果度呢? : p
都無問題~
只不過maid cafe好似唔錯~

舊 11-13-08, 01:55 PM   #116
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
已確認之參加名單:
1. 天童沙雪 A+B
2. Middle A+B
3. Barbie B(要遲到喎)
4. 虛無 B
5. 如月釋臣 B
6. loser B
7. woodlcw B
8. 犬夜叉 B
9. 麥C B
10. 綾小路雷太 A+B
11. 古惑的狼 B
12. cathy420 B
13. PTX-003C B
14. Iris(PTX-003C 朋友) B
15. 下雪邊界 A+B

後補︰ Norm、亞飛、飛嫂、c_fu、orage

舊 11-13-08, 02:52 PM   #117
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
千呼萬喚始出來,Maiderland重新與大家見面!!
今個星期六日(15-16/11)我們將會舉行新生Maiderland的試業!
除了場地大了,有新製服外,場內更設插穌供給遊戲機或手提電腦及無線上網,亦可隨便參閱場內數千本漫畫!!
營業時間是1:00pm-10:00pm,不設時段及入場費,但設最低消費(每位$40).
今次試業只供會員參與,未成為會員的人可以即場入會(入會費$20),舊會員亦可即場續會.
各位可以先訂位,或臨場WALK-IN亦可,場內最高能容納30人左右.
小MAID們恭侯各位主人大駕光臨!!!

此篇文章於 11-13-08 03:12 PM 被 狼 編輯。
狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-08, 06:46 PM   #118
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

但係我禮拜日打左個電話跟住禮拜二又再打過
禮拜三又email佢地都冇反應....................

我懷疑maid cafe可行性不大
點都好 下星期一我會直接剷上去佢地店同佢地傾傾

咁新加果堆後補名單其實係唔係黎遮

舊 11-13-08, 06:47 PM   #119
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
錯啦 佢係7775呀
引用:
我絕食!
除非到時有女僕餵我.
咁好 我落order叫佢地淨係唔餵你一個 你即管絕食
引用:
作者: 牛仔‧骨 查看文章
咁你玩得開心d下

舊 11-13-08, 06:57 PM   #120
loser
Game Master
......

引用:
錯啦 佢係7775呀
係呀, 6657

引用:
作者: 天童沙雪
咁好 我落order叫佢地淨係唔餵你一個 你即管絕食
佢地係咪真係會餵哂其餘十幾人先? 咁壯觀?

引用:
作者: 天童沙雪
咁有無其他特色 cafe?

舊 11-13-08, 07:15 PM   #121
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
禮拜三又email佢地都冇反應....................

我都很懷疑,電下一直都係榴槤服務,怕且搵定其他好D
下星期一發現無再Book 我怕太遲

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-08, 07:31 PM   #122
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

我諗住聽晚出去私訪下邊度有好cafe

舊 11-13-08, 08:14 PM   #123
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
Norm 同c_fu 要to be confirm,
Orage confirm 左

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-08, 10:21 PM   #124
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
我諗住聽晚出去私訪下邊度有好cafe
搵d唔好有人食煙就最好

舊 11-13-08, 10:22 PM   #125
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
千呼萬喚始出來,Maiderland重新與大家見面!!
今個星期六日(15-16/11)我們將會舉行新生Maiderland的試業!
除了場地大了,有新製服外,場內更設插穌供給遊戲機或手提電腦及無線上網,亦可隨便參閱場內數千本漫畫!!
營業時間是1:00pm-10:00pm,不設時段及入場費,但設最低消費(每位$40).
今次試業只供會員參與,未成為會員的人可以即場入會(入會費$20),舊會員亦可即場續會.
各位可以先訂位,或臨場WALK-IN亦可,場內最高能容納30人左右.
小MAID們恭侯各位主人大駕光臨!!!
只係試業果兩日只供會員參與

引用:

本鬼星期日會上maiderland, 到時同你book?

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
我都很懷疑,電下一直都係榴槤服務,怕且搵定其他好D
下星期一發現無再Book 我怕太遲
maiderland只係星期六, 日開

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:19 PM

手機版 | APP版