Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-11-08, 10:56 PM   #76
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
上supa viva會唔會變機聚呀

舊 11-12-08, 12:29 AM   #77
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
藍妹好惡.....

supa viva呀
先達樓上個間
靚女呢家野見仁見智咋喎
野食嘛....我喜歡蛋包飯囉 (不過食物款式不太多就是了)
有wii 360 同埋一般table games咁囉

如果有需要就幫你問問吧... 已經口頭通傳左可能會上去
但係有時會有人食煙
上次本鬼去時d食物可以半生熟都比本鬼食....

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 01:11 AM   #78
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
果間野...一時時
個男人唔係到
分分鐘果晚冇飯食...

試過上去幾次
竟然同我地講冇飯食wor...

轉頭落左M記買外賣上去食...

真係見人見智la!

舊 11-12-08, 01:22 AM   #79
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 亞飛 查看文章
果間野...一時時
個男人唔係到
分分鐘果晚冇飯食...

試過上去幾次

真係見人見智la!
去飲野吹水就ok, 食? 免了...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 11-12-08, 01:22 AM   #80
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
咁如果雷太識人既,應該當晚會打點好既(唔計食品質素)

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 01:29 AM   #81
PTX-003C
天下第一盲鬼

Maiderland招呼好好多之餘仲好好玩
有時d maid仲糟糕過d主人

舊 11-12-08, 09:24 AM   #82
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 麥C 查看文章
上supa viva會唔會變機聚呀
機聚我諗甚微掛,你地當藍妹死架咩...

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
但係有時會有人食煙
上次本鬼去時d食物可以半生熟都比本鬼食....
引用:
作者: 亞飛 查看文章
果間野...一時時
個男人唔係到
分分鐘果晚冇飯食...

試過上去幾次

真係見人見智la!
呢D投訴我會同老闆講架啦...-_-"
星期六晚去會好D,因為孖妹(姐)一定係度,一定會有人識煮野食... /_ \
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 09:05 PM   #83
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
a 即個場地同ACG有無關就無所謂,但我唔多想大家講既野係去返ACG度

此篇文章於 11-12-08 09:17 PM 被 咩Feel 編輯。
咩Feel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 09:37 PM   #84
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
去AR(食飯)...但我仲有下場,我有個愛人生日(NANA),可能會著得PARTY D喎...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 09:43 PM   #85
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
喂 viva好似劣評喎....................
斟斟先啦。
引用:
作者: 綾小路雷太
咁就睇下打咩game啦 有女仔就唔會的
冇女仔啦喎................
引用:
作者: 虛無 查看文章
a 即個場地同ACG有無關就無所謂,但我唔多想大家講既野係去返ACG度
咁又係呀 有人會悶 所以某d人唔該自我檢討下
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
去AR(食飯)...但我仲有下場,我有個愛人生日(NANA),可能會著得PARTY D喎...
帶埋我去啦 你幾點下場呀 咁搞法你遲到早走喎
比到幾多分鐘出黎先

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 09:48 PM   #86
Diana

但下場是超昂貴會玩天光...女仔都要收錢...咩天理...
P.S.女僕CAFE,都好哦,我都想看香港玩玩下的女僕CAFE同上海大宅門私人會所女僕CAFE有幾多分別~~
舊 11-12-08, 09:54 PM   #87
Diana

DRESS CODE:你覺得著左上身好正既衫+動物耳仔~
價錢:男仔:$300(沒有動物耳仔)$270(自備耳仔)
女仔:$230(沒有動物耳仔)$200(自備耳仔)
我生日呀~你地都黎玩啦
.....
以上是豹國女皇的生日PARTY,正正在大家完結時開始
舊 11-12-08, 10:11 PM   #88
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
但下場是超昂貴會玩天光...女仔都要收錢...咩天理...
P.S.女僕CAFE,都好哦,我都想看香港玩玩下的女僕CAFE同上海大宅門私人會所女僕CAFE有幾多分別~~
你米期望呢度d女僕cafe好出色啦....................
引用:
我生日呀~你地都黎玩啦
.....
天光呀 嘩.............我想問玩咩架?

舊 11-12-08, 10:14 PM   #89
Diana

引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
你米期望呢度d女僕cafe好出色啦....................

天光呀 嘩.............我想問玩咩架?

1)個CAFE幾錢一位???

2)豹國女皇個PARTY , 玩隊酒, 骰盎, 唱K,猜枚 ,影相, 吹水 和玩 禽獸(動物)...掛...
舊 11-12-08, 10:27 PM   #90
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
1)個CAFE幾錢一位???

2)豹國女皇個PARTY , 玩隊酒, 骰盎, 唱K,猜枚 ,影相, 吹水 和玩 禽獸(動物)...掛...
80左右

舊 11-12-08, 10:52 PM   #91
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章

呢D投訴我會同老闆講架啦...-_-"
星期六晚去會好D,因為孖妹(姐)一定係度,一定會有人識煮野食... /_ \
最怕藍妹打埋一份

星期六晚係好少少....ge..

引用:
作者: 虛無 查看文章
ACG 咪 ACG lor....出來吹下水je, 唔使太介意topic ge
我e d人....吹吹下有時都不自覺吹返ACG

引用:

咁就睇下打咩game啦 有女仔就唔會的
冇女仔啦喎................

咁又係呀 有人會悶 所以某d人唔該自我檢討下
冇女仔啦喎................自動波開機?

順帶一提...本鬼今次帶來的人是個又惾又天真的大小姐..
重唔係ACG 人...

希望大家唔好太介意佢嘅言行

舊 11-12-08, 10:56 PM   #92
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
ACG 咪 ACG lor....出來吹下水je, 唔使太介意topic ge
我e d人....吹吹下有時都不自覺吹返ACG

冇女仔啦喎................自動波開機?

順帶一提...本鬼今次帶來的人是個又惾又天真的大小姐..
重唔係ACG 人...

希望大家唔好太介意佢嘅言行
弊在你識acg的野識到一個好深入的地步 大家未去到果個境界呢 檢討呀 講少d呀

嘩 帶囡囡出黎呀...........咁好帶挈 我最鍾意可愛的小妹妹架啦
幾歲呀 叫佢著靚d喎

我地大家真係要多謝你tim啦
既然係咁你更加要講少d acg野啦

仲有呀 咩冇女仔呀 個list有3個呀

舊 11-12-08, 11:05 PM   #93
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
其實情版meeting如果咁多ACG野
感覺好似幾怪
唔駛特登係情版搞啦

舊 11-12-08, 11:15 PM   #94
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
弊在你識acg的野識到一個好深入的地步 大家未去到果個境界呢 檢討呀 講少d呀

嘩 帶囡囡出黎呀...........咁好帶挈 我最鍾意可愛的小妹妹架啦
幾歲呀 叫佢著靚d喎

我地大家真係要多謝你tim啦
既然係咁你更加要講少d acg野啦

仲有呀 咩冇女仔呀 個list有3個呀
會檢討下...

你......唔識你實以為你係怪叔叔\

舊 11-12-08, 11:21 PM   #95
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 麥C 查看文章
其實情版meeting如果咁多ACG野
感覺好似幾怪
唔駛特登係情版搞啦
比你講左我果句添

我又同ACG脫節左,講ACG我無行嘛

舊 11-12-08, 11:22 PM   #96
Diana

我都想帶個女仔過來...
靚過我,
年輕過我,
開朗過我,
身材勁我好多
但大家可唔可以唔好YO佢...
舊 11-12-08, 11:26 PM   #97
Diana

引用:
80左右
80蚊!????
甘即是不用期什麼了
舊 11-12-08, 11:30 PM   #98
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
我生日呀~你地都黎玩啦
.....
耳仔無啦,熊爪就有對
m(_ _)m

有無特價呀 ?

此篇文章於 11-12-08 11:38 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-08, 11:36 PM   #99
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
我都想帶個女仔過來...
靚過我,
年輕過我,
開朗過我,
身材勁我好多
但大家可唔可以唔好YO佢...
引用:
80蚊!????
甘即是不用期什麼了
咩遮 都叫做有幾個著女僕衫的女侍招呼下嘛
咩叫唔好YO佢? 你講到咁正好難唔XXXYYY個喎
米得個講字 你係帶先好 但唔好出現半小時就閃

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
耳仔無啦,熊爪就有對
m(_ _)m

有無特價呀 ?
你想去呀?

舊 11-12-08, 11:38 PM   #100
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
80蚊!????
甘即是不用期什麼了
please don't judge everything by price\

Maiderland is not a profit base cafe anyways, i think it's a good place to play and chat

論壇跳轉

現在的時間是 05:09 PM

手機版 | APP版