Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56 106  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
mario0606 02:39 AM 07-21-17
其實有無人會開個Discord群組?
赤武神 02:45 AM 07-21-17
Sorry 打到好累了,打到屎咁....同埋雙槍我用得唔好(用唔到佢優勢,大絕又用得唔好,我都係jet pack向)
連續打左好幾個鐘,手已酸(完全跟唔到日本仔d動作)。明天再玩
野良猫 02:55 AM 07-21-17
作者: 赤武神:
Sorry 打到好累了,打到屎咁....同埋雙槍我用得唔好(用唔到佢優勢,大絕又用得唔好,我都係jet pack向)
連續打左好幾個鐘,手已酸。明天再玩
係啲人太勁啫,命中率高到呢…
DMRevolution 02:57 AM 07-21-17
有D 2-3LV......都好勁....
我打完隻多士爐.....岩岩好沒電/口\
leungky1 07:41 AM 07-21-17
可能我用得差,雙槍反而無試玩時油到咁多地,差過初始水槍
另外滾筒算捉到少少直灑竅門,不過要改下衝太前嘅習慣
由手機版發出
lodoss 09:04 AM 07-21-17
昨晚玩左陣online, 升到lv.6
某部份玩家真係好勁,
我諗約有3成新手, 果d反應慢, 打佢都唔識逃走
同隊撞正其他3個都係新手新係冇得打
Gundam MK-2 09:08 AM 07-21-17
睇完wiki先知道原來噴油槍係近身戰苦手
睇黎要練下雙槍應付近戰?
野良猫 09:12 AM 07-21-17
捱夜玩同瞓醒玩啲實力差好多
尋晚輸到阿媽都認唔到,今朝遇到啲高手都贏到
怪人怪人 09:22 AM 07-21-17
好鬼難打, 把把武器都唔就手咁
對款款新SP都有抗拒感Orz
當然唔夠準都係死症 wwwwww

要盡快擺脫搵錢升rank 地獄.......btw 下晝開始有三文魚
Gundam MK-2 09:24 AM 07-21-17
作者: 野良猫:
捱夜玩同瞓醒玩啲實力差好多
尋晚輸到阿媽都認唔到,今朝遇到啲高手都贏到
呢隻GAME極需要用腦,所以好正常
作者: 怪人怪人:
好鬼難打, 把把武器都唔就手咁
對款款新SP都有抗拒感Orz
當然唔夠準都係死症 wwwwww

要盡快擺脫搵錢升rank 地獄.......btw 下晝開始有三文魚
對唔準真係好大問題
我都諗緊係咪要練下體感
ttt_boy 09:35 AM 07-21-17
作者: Nicklaus:
武器果個分數..? 定熟練度咁上下既野, 有支旗果個

究竟有咩用 / 意思?
我都想知呀,有人可以解答嗎? THXTHX
怪人怪人 09:39 AM 07-21-17
支旗係調子,升到10.0同15.0果場完場有bonus
鈴蘭 09:41 AM 07-21-17
飛彈其實唔好諗著靠佢殺人
呢個sp基本上就係射左就有著數 近少少既咪射完就逼上去噴對面腳底等對面無得走
就算遠射基本上因為佢一定著到彈 對面一定要向後走再停步噴番靚塊地
lodoss 09:49 AM 07-21-17
作者: 鈴蘭:
飛彈其實唔好諗著靠佢殺人
呢個sp基本上就係射左就有著數 近少少既咪射完就逼上去噴對面腳底等對面無得走
就算遠射基本上因為佢一定著到彈 對面一定要向後走再停步噴番靚塊地
飛彈基本上只殺到新手,
正常一見地下有圈都識得避,
都係有同伴起個範圍內先發吧
信長 09:52 AM 07-21-17
貨櫃試過用飛彈一次殺左3 個,可能佢地企晒一齊死 XD
鈴蘭 10:08 AM 07-21-17
作者: lodoss:
飛彈基本上只殺到新手,
正常一見地下有圈都識得避,
都係有同伴起個範圍內先發吧
仲有少少情況會死人既
對面一齊行 然後lock晒一齊向幾個方向走但有人撞左走位之後事故

所以基本上都係一有就搵安全位置lock到一兩個人都照射 射左就等於油到地
終盤既話留番最後兩秒開左佢射 夾硬搶番1%左右
任仔 10:09 AM 07-21-17
請問炸蝦店 d 食事卷要點樣取得?
想升快 d, 謝
信長 10:13 AM 07-21-17
作者: 任仔:
請問炸蝦店 d 食事卷要點樣取得?
想升快 d, 謝
三文魚 .. 依家可local. online 時段好似今日都會開放
hero mode都好似有 ... 之前見有情佈相( 我未掂過單人mode,唔肯定)
任仔 10:29 AM 07-21-17
再問, 有玩上集, 但完全吾知點洗技能
請問點洗? 搵 NPC?
Gundam MK-2 10:31 AM 07-21-17
作者: 信長:
三文魚 .. 依家可local. online 時段好似今日都會開放
hero mode都好似有 ... 之前見有情佈相( 我未掂過單人mode,唔肯定)
hero mode有
我攞過一張用埋
野良猫 10:35 AM 07-21-17
陣間有冇人玩三文?

睇怕今日都係買唔到大奶筒
DMRevolution 10:37 AM 07-21-17
作者: Gundam MK-2:
呢隻GAME極需要用腦,所以好正常
對唔準真係好大問題
我都諗緊係咪要練下體感
作者: 信長:
我而家自閉緊吏事練體感...
剩係第一隻BOSS都GAMEOVER左兩次
kashew 10:48 AM 07-21-17
尋晚打完第一個boss之後去打9 場先升到上rank4 就訓左...
三文魚2點開, 但我要今晚返到屋企先玩到
lodoss 10:55 AM 07-21-17
作者: DMRevolution:
我而家自閉緊吏事練體感...
剩係第一隻BOSS都GAMEOVER左兩次
初時唔知要跳上去打, 試左一陣先知, 都唔係難打,
你唔死2次而係gameover2次就真係要再熟習下
DMRevolution 10:58 AM 07-21-17
作者: lodoss:
初時唔知要跳上去打, 試左一陣先知, 都唔係難打,
你唔死2次而係gameover2次就真係要再熟習下
主要係仲未好熟跳
我知點打, 但係唔識跳上去, 面包與面包之間跳出去個下成日去左下面
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 56 106  ... 最後

返回主題版面