Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-07-02, 10:02 PM   #1
美里
Insane Gamer
PiaCorrat~3

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb 阿根廷輸在了........

好唔低呀!~~~~~
阿根廷輸在一個12碼呀~~~~~~~~~~~~~~~
下半場仲要圍射不停都唔入呀
好唔開心呀~~~
美里 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-02, 10:06 PM   #2
宮本茂
Game Master
宮本博士

註冊日期: Jan 2002
英格蘭好波...
所以我好開心..
宮本茂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-02, 10:31 PM   #3
誘肉毛球
Ultimate Gamer
哈雷小子...

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by 宮本茂 :
英格蘭好波...
所以我好開心..
哼...
誘肉毛球 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-02, 10:38 PM   #4
小嘉
The One

英格蘭死腐碌
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-02, 10:51 PM   #5
magnum
God of Gamer
シロッコ大尉

註冊日期: Feb 2002
今屆太多爆冷波喇
做外圍波的人發達

magnum 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-02, 10:53 PM   #6
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
兩隊都好好波, 英格蘭既特擊又快又辣
阿根廷細利傳球都好掂

整場波都好正

舊 06-07-02, 11:00 PM   #7
赤武神
The One
多多指教!

Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
雖然阿根廷敗了,我個心都幾傷..
不過今次會令下一場決心更大...

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-02, 11:03 PM   #8
人仔貓
Game Master

Thumbs up

我覺得阿根廷打得有點力不從心,
可能第一場對尼日利亞搏得太盡,
(全場由頭到尾腳腳貼身打!)
未回倒氣…
人仔貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-02, 11:05 PM   #9
凹凸仔
Senior Gamer

賽前個個都睇唔起英格蘭
輸左仲要話人負碌
呢場波阿根廷發揮唔夠人好
輸波都好正常
好時講野公平D啦
凹凸仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-02, 11:27 PM   #10
美里
PiaCorrat~3

只好希望他下場對瑞典win啦...
唔是就入唔到16強啦....
舊 06-07-02, 11:40 PM   #11
沉默是金

beckham好勁!

舊 06-07-02, 11:46 PM   #12
老野一個

挑!!!!
英格蘭都唔係踢波既
追住阿根廷d人隻腳黎踢多d
又係度扮晒野掂一掂就扒低
個球証都唔知點做野既,個球12碼咁都比,又唔比阿根廷

保方
老野一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-02, 11:52 PM   #13
美里
PiaCorrat~3

引用:
Originally posted by 老野一個 :
挑!!!!
英格蘭都唔係踢波既
追住阿根廷d人隻腳黎踢多d
又係度扮晒野掂一掂就扒低
個球証都唔知點做野既,個球12碼咁都比,又唔比阿根廷
最過份是下半場英格蘭玩最終防守奧義,
11人防守戰法
入在一球就防,無d戰意
舊 06-07-02, 11:57 PM   #14
誘肉毛球
哈雷小子...

唉..
戰術只有成功同失敗之分,沒有對同錯之分..
希望下場對端典可以勝出啦..

日版 wii fc: 6473-9009-5631-9494 [KKK]
誘肉毛球 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-02, 12:07 AM   #15
老野一個

要打就堂堂正正咁打
贏一球就做龜仔

保方
舊 06-08-02, 12:16 AM   #16
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
防守唔駛技術咩...你試下俾奧迪加扭下,同巴迪高頂下丫...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-02, 12:18 AM   #17
Samuel
我想...

XBox Live Gamertagsamuel0929
而家最緊要阿根廷下場贏
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-02, 12:19 AM   #18
老野一個

輸波搞到灰晒
訓都訓唔著

保方
舊 06-08-02, 12:22 AM   #19
美里
PiaCorrat~3

引用:
Originally posted by 老野一個 :
輸波搞到灰晒
訓都訓唔著
訓到都會發惡夢
舊 06-08-02, 12:24 AM   #20
赤武神
The One
多多指教!

Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
此場敗了..是事實~~不過好在吸收了多一個經驗
可能本來今場阿根廷場前"啖啖定"..反而唔係好事
而下場因一定要勝..所以一定不會手軟~~
beckham好o野..??我唔覺得bor...讚就讚奧雲..
我心情都好低落

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 06-08-02 12:27 AM 被 韏斗郎蟡 編輯。
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-02, 12:26 AM   #21
butterfly
Crazy Gamer
林志玲,黑與白的閃光!

England!!!! WELL DONE

butterfly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-02, 12:36 AM   #22
老野一個

beckham 除左入左一球12碼之外仲有作為咩?

保方
舊 06-08-02, 12:53 AM   #23
炎尾燃
Game Master
HONO MOYUR

精神領袖,可以帶起成隊波?鴾h氣。
炎尾燃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-02, 01:02 AM   #24
cinimod

其實我覺得英格蘭都唔係可以安枕無憂,尼日利亞唔會咁無面三場都win唔到番歸卦?一個唔覺意下場尼日利亞win,阿記和....
cinimod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-02, 01:35 AM   #25
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
哇, 睇個個forum個個都嘈
我都廢事再講, 都係寄望下場算啦
英格蘭都冇愛爾蘭對荷蘭咁恐怖
完全11個球員入禁區死守

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:41 AM

手機版 | APP版