Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後
手提遊戲機討論版>ポケットモンスター オメガルビー・アルファサファイア (Pokémon Omega Ruby / Alpha Sapphire)
money 10:14 PM 05-07-14
シリーズ最新作『ポケットモンスター オメガルビー・アルファサファイア』、2014年11月、世界で発売決定!

http://www.pokemon.co.jp/ex/oras/

美堂蠻 10:15 PM 05-07-14
REMAKE 紅藍寶!!!!!
NeGi 10:17 PM 05-07-14
歷代最鐘意個集
zzzdx 10:45 PM 05-07-14
作者: NeGi:
歷代最鐘意個集
最鐘意個集+1

不過Z版都未出就出remake
Suda 11:01 PM 05-07-14
居然呢個時候公佈

當年由呢集開始無玩
BRA武藏 11:18 PM 05-07-14
聰哥急於做靚盤數
PM梗要救駕 XD
蚊蚊 11:45 PM 05-07-14
要買啦!!!!!!!!!!!!!期待水既效果!!!!!!
W!LL 11:48 PM 05-07-14
Z應該下年, 或者變X2 / Y2
自黑白開始已經覺PM Co想每年keep住有正傳或remake推出
lineage19 12:15 AM 05-08-14
唉呀...又要雙版本了
heeropo 01:21 AM 05-08-14
最鐘意個集+1
揀完御三家第一件事,捉番隻拉魯拉絲先
zzzdx 08:05 AM 05-08-14

原來一早有伏線(?)
強化人間ですの~★ 08:31 AM 05-08-14
作者: 蚊蚊:
要買啦!!!!!!!!!!!!!期待水既效果!!!!!!
可以有咩效果a
應該都係沿用番XY D數值架啦a
加隻專勀袋獸既新寵話就大歡迎
滅龍士 09:54 AM 05-08-14
作者: zzzdx:

原來一早有伏線(?)
漏o左裂空座a
魔璃 10:29 AM 05-08-14
紅藍竇好 b

對呢集好有印象 .... 開頭好難玩 orz
W!LL 11:01 AM 05-08-14
覺得紅藍綠寶封面神獸係咁多代最型
外星人會唔會有新形態, 來自猩猩...
issac92354 11:09 AM 05-08-14
作者: 強化人間ですの~★:
可以有咩效果a
應該都係沿用番XY D數值架啦a
加隻專勀袋獸既新寵話就大歡迎
寶石版有得地圖用潛水,應該指呢個位會唔會有3D?

HM 01:36 PM 05-08-14

原來一早有伏線(?)
估佢唔到sosad

作者: 魔璃:
紅藍竇好 b

對呢集好有印象 .... 開頭好難玩 orz
呢集係第一次加入特性同雙打嘛,習慣左金銀果套係有適應不良問題,不過唔難玩

反而其實呢集開始香港少左人玩PM
到珍鑽開始多番人玩...
Sea 03:06 PM 05-08-14
2隻水都mega應該係呢集解禁

之前儲果十幾廿粒火雞mega石變晒蟹貨
heeropo 05:19 PM 05-08-14
作者: Sea:
2隻水都mega應該係呢集解禁

之前儲果十幾廿粒火雞mega石變晒蟹貨
火雞mega石直接配信人人有一顆,這果西從没值錢過
Y.Bird 10:35 PM 05-08-14

原來一早有伏線(?)
估佢唔到sosad。
拓飛 05:54 PM 05-09-14
轉貼

強化人間ですの~★ 10:54 PM 05-09-14

N0T51B 02:15 AM 05-10-14
出年出Zeta Emerald
電影Z地龍vs烈空座
NexTony 07:22 AM 05-11-14
pokemon sunday live right now
https://www.youtube.com/watch?v=J1_Ko8qrTwE
neo2046 11:09 AM 05-11-14
Pokémon Omega Ruby and Pokémon Alpha Sapphire—Sneak Peek Footage
http://youtu.be/00DyEDmQ83s
作者: :

1 2 3 4 5 6 7  ... 最後

返回主題版面