Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-27-08, 08:07 PM   #301
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: fiendray 查看文章
281,這話好明顯在拖延時間
我反而好BUY呢 拜托奧生唔好再整散佢地兩個

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 09-27-08 08:10 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-08, 01:56 PM   #302
mmssm
Game Master

註冊日期: Jun 2004
老奧畫女又靚左...feel 到有少少桂正和style...
mmssm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-08, 02:29 PM   #303
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
玄野係咪未知佢細佬釘左

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-08, 05:04 PM   #304
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: :bface: 查看文章
玄野係咪未知佢細佬釘左
佢細佬好似係嚮玄野變番普通人果段時間死, 而玄野而家無左呢段記憶
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-08, 11:04 AM   #305
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: mmssm 查看文章
老奧畫女又靚左...feel 到有少少桂正和style...
唔係畫女靚左, 係小島靚左
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-08, 05:23 PM   #306
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

282: 呢一期先算係真真正正的拖劇情

舊 10-11-08, 06:34 PM   #307
爽神
God of Gamer

咁又拖?
你又知奧浩想點?
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-08, 06:54 PM   #308
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
依兩期真係似玄野武生活日記wo

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-08, 07:17 PM   #309
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
如果比在以前佢肯定會將件大茄扔出馬路等車撞瓜佢

依話應該係想講"以往很中二的主角已經成長了"

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-08, 07:39 PM   #310
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
件大茄睇泥都後期炮灰

舊 10-11-08, 07:42 PM   #311
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

今次真係拖得好離譜…

舊 10-11-08, 08:25 PM   #312
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 爽神 查看文章
咁又拖?
你又知奧浩想點?
我起碼冇話埋28都係拖 你就放過我啦

舊 10-12-08, 03:52 PM   #313
細路翔
The One

引用:
作者: メソウサ 查看文章
件大茄睇泥都後期炮灰
我覺佢下一話會比人打死然後入隊

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 10:08 PM   #314
mmssm
Game Master

註冊日期: Jun 2004
我唔明佢着住件野都俾人打落地?
應該個男人打極玄野都唔郁,咁先夠勁嘛.
mmssm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 10:20 PM   #315
Kami
Insane Gamer
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
我見玄野想出手果格 心諗 一下打埋去條友仔會死嫁喎

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-08, 10:40 PM   #316
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
作者: mmssm 查看文章
我唔明佢着住件野都俾人打落地?
應該個男人打極玄野都唔郁,咁先夠勁嘛.
以前著住件衫同結成晶/學校班惡霸打都會俾人打郁...
係唔痛咁解之嘛...

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 09:55 AM   #317
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
今話真係.....係咪搵人提提老奧佢係做緊漫畫唔係做緊電影好啲呢?

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 07:45 PM   #318
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: 【麥斯】 查看文章
唔係畫女靚左, 係小島靚左
小島 ? 秀夫 ? 菊地 ? 由美 ?

依家講到邊 ?

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-08, 10:41 AM   #319
Janus
こんにちは

註冊日期: Jan 2003
PSN  ID
XBox Live Gamertag
今期出現GANTZ工場﹐接近100個黑球
Janus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-08, 08:04 PM   #320
Alata
Insane Gamer
紅髮少年

註冊日期: Oct 2006
今期個文字數目真係少到呢
完全係冇進展既一話

Alata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-08, 07:53 PM   #321
Arcanist
Game Master

註冊日期: Apr 2004
上個禮拜先開始睇, 無咩字所以睇得勁快

講到而家都仲未知究竟做咩要打

之前個波都仲係非常神秘既存在, 今話竟然隨便就可以去到製造既地方仲要咁量產.....

此篇文章於 11-07-08 08:34 PM 被 Arcanist 編輯。
Arcanist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-08, 08:09 PM   #322
爽神

引用:
作者: Arcanist 查看文章
上個禮拜先開始睇, 無咩宇所以睇得勁快

講到而家都仲未知究竟做咩要打

之前個波都仲係非常神秘既存在, 今話竟然隨便就可以去到製造既地方仲要咁量產.....
始終未係黑球成員,就算見到個波都唔知係乜黎
都唔係講唔通既
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-08, 11:31 PM   #323
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

其實我覺得劇情已經開始有d暴走 一發不可收拾的地步....

舊 11-08-08, 01:23 AM   #324
Mr.66
Game Master

引用:
作者: GN00508771 查看文章
其實我覺得劇情已經開始有d暴走 一發不可收拾的地步....
或者由一開始都已經暴走緊...

舊 11-08-08, 01:52 AM   #325
貓貓II
Game Master

註冊日期: Dec 2001
咁多波,係唔係全人類黑球計劃???
貓貓II 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:16 PM

手機版 | APP版