Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 球會討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-23-07, 12:46 AM   #926
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: lwl 查看文章
真係唔覺得好喎.............
中場太多人la
大家唔好忘記艾辛都係打中場架

車路士有意出價 £4M 收購在 U-21 歐洲國家盃大放異彩的飛燕諾球員迪倫菲 (Drenthe) <----------反而呢個幾明智
因為本身我唔好林伯(覺得佢名大於實, 而且唔值咁貴人工....)
睇過迪倫菲d片, 確實幾好
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-07, 10:48 AM   #927
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: kin~kin 查看文章
因為本身我唔好林伯(覺得佢名大於實, 而且唔值咁貴人工....)
睇過迪倫菲d片, 確實幾好
/\

佢冇走到其實我有D失望

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-07, 01:57 PM   #928
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
體壇快訊﹕車仔列歐聯第1組別種子

【明報專訊】歐洲足協公布下季歐聯種子名單,英超班霸車路士首度被列為第1組別種子,避過與AC米蘭、巴塞隆拿等7支歐洲勁旅於分組賽硬碰的局面。至於歐聯外圍賽抽籤結果將於下周五公布,僅在英超排名第3、4的利物浦與阿仙奴均須參加外圍賽,意甲第4的AC米蘭憑衛冕身分,與意甲亞軍羅馬齊齊晉身分組賽。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-07, 01:58 PM   #929
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

車路士避過與巴塞同組

(星島日報報道)車路士在新一季的歐聯賽事終於被列為種子球隊,至少可以逃過再次於分組賽階段與西甲勁旅巴塞隆拿同組的厄運。

四間有份出戰來季歐聯賽事的英超球會,分別是利物浦、阿仙奴、曼聯和車路士,悉數被列為首八支種子球隊。

當中排名最高的是去屆亞軍利物浦(第三),而衞冕球隊AC米蘭和巴塞隆拿則分列第一和第二種子。

由於車路士過往在歐洲賽事鮮有佳作,令這支近年冒起的球隊在過去三年裏也無法被列為種子,而最終上季與巴塞隆拿身處同組,惹來藍戰士領隊摩連奴的炮轟。

至於歐聯外圍賽的抽籤將在六月二十九日進行。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 06-24-07, 02:11 AM   #930
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
抵著喎
原來車仔主場著2年
上年買左 可以著2年
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-07, 09:50 AM   #931
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

是日車聞摘要:2007-06-23

*韋斯咸領隊古比士利有意收購車路士左閘布歷治,因其收購雷丁球員梳利的計畫失敗《The Sun》

*曼城準備出價 £10M 從車路士購回曾為其效力的翼鋒胡禮‧菲臘斯《The Sun》

*英格蘭國家隊領隊麥卡倫正式去信國家隊球迷會,要求他們不要再向林柏特喝倒采《The Sun》

錄自車路士新聞網http://chelsea.webhop.net/

舊 06-24-07, 03:13 PM   #932
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

唔好放布歷治呀!
舊 06-24-07, 10:10 PM   #933
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

車路士即將完成收購柏圖

英國報章《New of the World》今天報導車路士已接近完成收購巴西新星柏圖 (右圖) 的談判。

該報引述柏圖的經理人維羅斯說:「談判已差多完成,因兩家球會在過去幾天都已進行討論。」

據稱雖然 AC 米蘭及賓菲加均對其表示興趣,但車路士迅速以 £18M 的天價將此子羅致旗下。尤其車路士擔心 U-20 世界盃下周六在加拿大舉行後,柏圖可能更加搶手,因此出手闊綽以避免節外生枝。

另外,該報章亦引述一名車路士內部消息,指韋斯咸已出價 £11M 收購胡禮‧菲臘斯,但車路士會方仍要求該同市球會加碼。據稱胡禮‧菲臘斯個人方面雖仍於度假期間,但已口頭同意韋斯咸開出的 £60,000 周薪條件。

剛協助國家取得 U-21 歐洲國家盃冠軍的領隊迪‧漢勸告其翼鋒迪倫菲抗拒於今夏前赴英超的誘惑,因他仍未準備好。傳聞摩連奴對此子很有興趣,若胡禮‧菲臘斯離隊他將需要一名翼鋒補替其位置。

錄自車路士新聞網http://chelsea.webhop.net/

舊 06-24-07, 10:12 PM   #934
大山椒魚
......

柏圖打咩位ga?

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
舊 06-24-07, 10:13 PM   #935
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
柏圖打咩位ga?
我都係第一次聽到呢個名。

舊 06-24-07, 11:01 PM   #936
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

巴西特別多lee d新星....
都幾好樣...haha
舊 06-25-07, 01:39 PM   #937
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
柏圖打咩位ga?
前鋒

巴甲現時頭號巨星
受歡迎度直逼當年巴甲的卡卡
首次處子登場九十幾秒就入第一球
外號鴨子
佩魯爾都話佢好難mark...

有頭有腳有花巧
過人時d腳影又快
又識搶點
又早熟
睇唔到咩缺點
事關對個17歲小朋友來講
話佢身型單薄唔夠高處理射門唔成熟呢d都係過渡性......
不過有球評家話佢身型比當年高路士的朗拿度要好~~

係歐洲冒頭的成名作
http://www.youtube.com/watch?v=Yw_77...elated&search=
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-07, 01:43 PM   #938
Lukas
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
嘩,閃電加盟,仲要咁貴(係咪仲貴過曼聯買安達臣個個價!?)
Lukas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-07, 01:49 PM   #939
暴走蟹

引用:
作者: Lukas 查看文章
嘩,閃電加盟,仲要咁貴(係咪仲貴過曼聯買安達臣個個價!?)
貴2m......

但佢勁多大會爭(包括米蘭雙雄)
剩名氣都勁過安達臣n倍...
舊 06-25-07, 02:40 PM   #940
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
前鋒

巴甲現時頭號巨星
外號鴨子

有頭有腳有花巧
過人時d腳影又快
又識搶點
又早熟
睇唔到咩缺點

係歐洲冒頭的成名作
http://www.youtube.com/watch?v=Yw_77...elated&search=

新大哨 or 新卡卡?

外形都幾有星味, 卡卡咁款
舊 06-25-07, 02:40 PM   #941
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
前鋒

巴甲現時頭號巨星
外號鴨子

有頭有腳有花巧
過人時d腳影又快
又識搶點
又早熟
睇唔到咩缺點

係歐洲冒頭的成名作

新大哨 or 新卡卡?

舊 06-25-07, 02:45 PM   #942
Lukas

註冊日期: Jul 2006
引用:
貴2m......

但佢勁多大會爭(包括米蘭雙雄)
剩名氣都勁過安達臣n倍...
再者我個人亦對安達臣個價竟比蘭尼還要高而感到吃驚
而家d侯生仔真係值錢(未來球壇趨勢!?),比亨利還要高 (儘管年到30)
Lukas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-07, 03:10 PM   #943
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
前鋒
巴甲現時頭號巨星
外號鴨子
有頭有腳有花巧
過人時d腳影又快
又識搶點
又早熟
睇唔到咩缺點
係歐洲冒頭的成名作
睇段片好似花巧左D。
另外,乜加盟左啦咩?

舊 06-25-07, 03:15 PM   #944
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
邊有可能比當年肥度好

17歲既肥度係神級黎架
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-07, 03:15 PM   #945
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
睇段片好似花巧左D。
另外,乜加盟左啦咩?
摩sir教得佢掂就ok啦~

joe cole未黎之前都好獨啦
舊 06-25-07, 03:45 PM   #946
PlayStation
wii

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDWii_HK
XBox Live Gamertagsupremehk
引用:
新大哨 or 新卡卡?

呢d稱號可免則免啦.
稱得上"新xx"既得美斯一個.

舊 06-25-07, 04:27 PM   #947
暴走蟹

引用:
新大哨 or 新卡卡?

出名果年正值朗拿甸奴大勇(拎歐聯冠..)

所以巴西人叫佢白朗拿甸奴

引用:
另外,乜加盟左啦咩?

話黎可能都要出年1月先黎
加埋工作証問題..
短期都無可能著車仔球衣..

引用:
邊有可能比當年肥度好

17歲既肥度係神級黎架
先入為主渣
肥度17歲最多咪係有潛質的天才球員
雖則拎過94世界盃冠軍 不過都唔關佢事
起碼到巴塞先奠定球王地位
舊 06-25-07, 04:29 PM   #948
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: PlayStation 查看文章
呢d稱號可免則免啦.
稱得上"新xx"既得美斯一個.
美斯確實係幾似老馬0既, 連d奸野都係
老實講, 佢係幾好波, 不過唔係咁欣賞
舊 06-25-07, 05:01 PM   #949
大山椒魚
......

引用:
英超咁激烈,
都唔知過唔過到過渡期

舊 06-25-07, 06:54 PM   #950
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
我反而驚....呢D後生仔而家最需要既係出場機會+鍛鍊..
我地有野獸有軍刀....重經常玩單前鋒...
冇時間磨塊石的話就佢潛質好過KaKa'都死....
最後淪為長期後備....

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[手機]網絡問題 LKC ~清談館~ 17 01-13-07 12:52 PM

現在的時間是 12:33 PM

手機版 | APP版