Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  ... 最後
電視遊戲討論版>Monster Hunter World | 已售︱攻略討論區已開
fami~yan 03:23 PM 12-12-17
我星期4睇完STAR WAR就過去排喇,睇下會唔會有個伴

作者: 赤兵尉SETH:
我有打算排, 但係咪真係要早一晚去先有機? a
一係星期四晚我到場再話你知駛唔駛趕落黎排?
赤兵尉SETH 05:17 PM 12-12-17
終於成功用虫棍solo雄火 但用左成16分鐘

作者: fami~yan:
一係星期四晚我到場再話你知駛唔駛趕落黎排?
更好人唔該晒~
但我無排一晚既經驗同決心, 諗住太難入手就買普通Pro算
fami~yan 07:13 PM 12-12-17
更好人唔該晒~
但我無排一晚既經驗同決心, 諗住太難入手就買普通Pro算
冇經驗+1,不過諗住住得近咪排囉...
shooter 04:32 PM 12-12-17
之前 14分半 solo 角龍, 泥魚 and 土砂龍 果位 雙劍強者,

今次拍另一個 Dual Blades 高手,9分 KO 角龍。

著住件 rocksteady mantle,係地底 全身螢光,係咁劍舞,好型。
雷火武 11:59 PM 12-12-17
長槍power guard係咪一定要由counter attack中派生⋯
仲未殺到角龍⋯
赤兵尉SETH 02:30 AM 12-13-17
如果打算朝早7~8點先去排係咪不如唔好去?

作者: 雷火武:
長槍power guard係咪一定要由counter attack中派生⋯
仲未殺到角龍⋯
我盡晒力都係打到佢返巢訓夠鐘
無屬虫棍好低效率

今集乘騎同設置陷阱效果好短暫, 環境陷阱明顯耐好多
鈴蘭 04:06 PM 12-13-17
仲未殺到角龍⋯
係 或者你普通guard中左野都可以派生 後退緊都可以
Solo角龍15分鐘 要突破12分鐘先有望殺堆土砂…
shooter 04:27 PM 12-13-17
仲未殺到角龍⋯
俾你參考。雖然遲左少少。

如果玩雙劍,或者可以快D。

qwe 12:15 AM 12-13-17
當年排PSVR的小分享:
強烈建議帶D可以幫助訓覺的野, 例如頸枕, 膠帶袋地, 天寒地凍大垃圾膠袋可以保埋暖, 因為幻想打機打通頂係不切實際的

最重要係一顆不會後悔的心
shooter 12:47 AM 12-13-17
用睡袋會好D,有 mini tent,aired mattress,就更好。

百幾蚊一個,排隊必備。
立法會外,晚上更加必備。

ROCAS 02:41 AM 12-13-17
跟機連隻game, 但照計服都係要等1月?
qwe 11:11 AM 12-13-17
作者: ROCAS:
跟機連隻game, 但照計服都係要等1月?
連dl code, 一般正日先玩到
ComeLOLoh 03:07 AM 12-13-17
呢個weekend會特別凍,如果一早去排既要做好準備。
fami~yan 02:24 PM 12-13-17
作者: ComeLOLoh:
呢個weekend會特別凍,如果一早去排既要做好準備。
頭先落樓已經凍左好多...
shooter 01:46 PM 12-13-17
網上睇片,神槍手 9分鐘 射穿左隻雄火。狙擊火力好猛。
Jockey 02:15 PM 12-13-17
作者: shooter:
網上睇片,神槍手 9分鐘 射穿左隻雄火。狙擊火力好猛。
Any link?
shooter 02:43 PM 12-13-17
作者: Jockey:
Any link?

So far,覺得 Charge Blade 火力最強,跟住大劍/Lance/雙劍。 太刀/雙劍/蟲棍最型。
blackpighk 03:52 PM 12-13-17
作者: shooter:
其實係支重弩嚴重犯規... 真game 唔會有把咁多彈數既重弩呱

又唔計爆炸類彈
斬擊彈似乎勁過貫通
而且散彈好似都高攻過貫通
赤兵尉SETH 04:43 PM 12-13-17
作者: blackpighk:
其實係支重弩嚴重犯規... 真game 唔會有把咁多彈數既重弩呱

又唔計爆炸類彈
斬擊彈似乎勁過貫通
而且散彈好似都高攻過貫通
彈切仲可以隨時返camp補給...
正式版應該多返d限制掛
赤兵尉SETH 10:29 PM 12-13-17
件滑翔衣原來咁好玩 

charcsc2000 11:38 AM 12-14-17
件滑翔衣原來咁好玩 

點樣出繩索=_="""
我玩完都唔識...
Jockey 11:49 AM 12-14-17
作者: charcsc2000:
點樣出繩索=_="""
我玩完都唔識...
ooopppsss~做泰山好好玩~
可以係Traning Area試
家陣要等正式版教學......

其實Beta好多新野試, 三日堅唔夠 !
赤兵尉SETH 06:02 PM 12-14-17
作者: charcsc2000:
點樣出繩索=_="""
我玩完都唔識...
附近要有黃色發光虫(楔虫), 收武器L2對住再O
Training個場頂都有得試
就算知道點用都唔知地圖楔虫位置
david 06:13 AM 12-14-17

01 Monster Hunter: World game for Xbox One

02 Deluxe Kit product download code

Deluxe Kit contents:
Samurai set
3 Additional Gestures: "Zen", "Ninja Star", "Sumo Slap"
2 Additional Sticker Sets: "MH All-Stars Set", "Sir Loin Set"
1 Additional Face Paint: "Wyvern"
1 Additional Hairstyle: "Topknot"

03 Nergigante figure
(size: approx. W 140mm x D 170mm x H 125mm)

04 Monster Hunter: World special soundtrack
(10 tracks)

05 Monster Hunter: World artbook "Monster Designs"

Pre-order Bonuses

Origin Set Armor

The Origin Set armor is a nostalgic must-have for series fans. This full armor set (head, chest, arms, waist, and legs) comes with enough defense to carry you through the early quests, and also features plenty of skills useful for gathering.

Fair Wind Charm

The Fair Wind charm carries a skill that increases your attack power, and one that adds a chance of reducing the damage you take. The charm also has a nice visual impact, as equipping it will add a glowing aura effect to your left arm!!
Jockey 11:45 AM 12-14-17
試獵精華 - 大蟻塚之谷三殺

試獵精華 - 古代樹之森三殺

第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37  ... 最後

返回主題版面