Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 51 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 
飲食版>M記討論區 Vol.6
大懶財 07:40 PM 11-29-18
唔明點解要加隻蛋落去,食落好怪
J+1 01:10 PM 12-27-18
環保環到傻左??你唔放飲管出嚟ok,我咪開口叫囉,你同我講支持環保唔比??我要講埋我唔支持環保先比我
由手機版發出
fami~yan 12:30 PM 12-28-18
作者: 亍 ◣:
你唔係真係食左?

我驚佢之後真係整個黯然銷魂飽出來
以我所知,鋒味同HK老麥係合作兩樣,短期內應該冇新
野良猫 09:49 AM 01-02-19
熱香餅個花生醬可唔可以唔好用長條包裝,吱出嚟嗰個形狀真係好……
滅龍士 03:08 PM 01-06-19
新雜種批:紅豆吉屎批,d吉屎味俾紅豆味遮哂,跟手d紅豆味又俾d炸粉皮味遮哂。俾大家兩個字食評:咪試p
滅龍士 10:44 PM 01-19-19
新出隻招財魚堡:乾到死九流魚柳+濕淋淋黑椒汁薯餅。溫提大家唔好為果四個叮噹利是封就同自己個味覺過唔去
亍 ◣ 11:03 AM 01-20-19
薯餅根本單獨食就最好,之前咁多次夾包都係食唔到薯餅味根本浪費
ben wai 09:11 PM 01-20-19
作者: J+1:
環保環到傻左??你唔放飲管出嚟ok,我咪開口叫囉,你同我講支持環保唔比??我要講埋我唔支持環保先比我
由手機版發出
最重要嘅係食個飯同我話支持環保但係要用蓋上汽水。之後叫你畀飲管然後拎走個蓋,我真係拍晒手啦,原來可以咁鬼聰明(最後都係要佢畀飲管我)
滅龍士 11:49 PM 01-20-19
大快活轉用紙飲筒我都仲會叫佢環保。老M呢d假環保真趕客唔食屎都冇用p
昏迷童子Sleepy 10:19 PM 01-26-19
作者: 滅龍士:
新出隻招財魚堡:乾到死九流魚柳+濕淋淋黑椒汁薯餅。溫提大家唔好為果四個叮噹利是封就同自己個味覺過唔去
先不論舊魚用左差一截的早餐魚......
根本個黑椒汁同魚就唔夾0既......

結論: 就算食都係食番牛算啦......vv
滅龍士 12:20 AM 03-02-19
隻南蠻炸雞新包俾沙律醬同南蠻醬搞到好似齋食甜酸醬咁,食唔到雞味咁滯
martinnitram 11:34 AM 03-03-19
作者: 滅龍士:
隻南蠻炸雞新包俾沙律醬同南蠻醬搞到好似齋食甜酸醬咁,食唔到雞味咁滯
有無試埋出前一丁隻 shake shake 粉? 登登話係直接用即食麵隻味粉, 咸到爆腎
(=v=)b 08:43 PM 03-03-19
作者: martinnitram:
有無試埋出前一丁隻 shake shake 粉? 登登話係直接用即食麵隻味粉, 咸到爆腎
試左~堅係麵個包粉~
野良猫 11:38 AM 03-04-19
買咗豬扒,唔明點解已經有味噌醬仲要加沙律醬落去
响味噌面前啲沙律醬根本唔會食到有味

新粉唔駛試
因為間唔中食即食麵都會食到
kimtch 03:17 PM 03-06-19
南蠻雞...
同麥香雞+甜酸汁... 有乜分別.. 分分鐘仲難食左.
anyone 07:38 PM 03-06-19
有有有
塊雞難食好多
kimtch 09:40 PM 03-06-19
你岩 真係難食左好多,
魚伕 12:25 AM 03-07-19
近期麥記D食物質素越黎越差。。。
D沖飲難飲到呢。。。開頭仲標榜錫蘭奶茶。。
好飲左一排。。。唔夠一年就玩完。。。

某D食物份量又細左。。上次叫個蘋果批。。發現縮晒水。。以後唔再叫。。。

有時加價無所謂。。。但真係唔好靜雞雞縮細晒D食物啦。。。
大覺屋師真 02:23 PM 03-14-19
變成金拱門應該都預左
J+1 05:05 PM 04-04-19
好邪惡@日本m...
(死都唔出鹹批...)

anyone 07:57 PM 04-04-19
前年都出過
Alpha2 01:30 PM 04-10-19
【日本旅遊】港日麥記大對決! 香港麥當勞性價比完勝?

https://hk.lifestyle.appledaily.com/...90410/59468431
野良猫 03:56 PM 04-12-19
食孖芝餐+孖芝粉
滅龍士 04:51 PM 05-14-19
個紐約風味安格斯唔算太難食吖,咁都冇人講?
朔望~ 04:44 PM 05-15-19
好乾...
個汁其實唔差 不過真係少到唔多覺有落咁
第一 ... 11 51 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 

返回主題版面