Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65 115  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
0001 11:07 PM 06-29-14
作者: 凍檸茶:
我嘅薯條同夢想都一樣Large Size
Large Size要加錢~~~~
來來來~~~俾錢買DX啦~~~
綾小路雷太 11:09 PM 06-29-14
作者: exiazero:

我唔識形容
毋需懊惱,王君馨同土屋安娜無得比一早已無寄望,所以該不是歌喉(事實上我聽過MADAM唱LIVE係OK的)

但最大問題在歌詞

兩個字

好聽啲:直譯
難聽啲: 譯。

同意請揮手
the fool 01:41 AM 06-30-14
蕉兄復仇心太重,最大敵人就o係眼前都仲諗住對美國還拖
最初貴虎見到桃同絃汰一齊果陣,我仲以為佢會以為絃汰先係幕後黑手添
黑提你無勇氣同OL對抗就話人有問題,同埋d想法越o黎越似夜神月
魔璃 10:32 AM 06-30-14
作者: Zombie007:
字幕組黑屏左呢幕...
得一個黑左咋
sohaboss 10:50 AM 06-30-14

字幕組黑屏左呢幕...
河蟹
下集終於打爆光實
魔璃 11:03 AM 06-30-14
其實 ... 黑實一路話希望系病我一路笑 ...

即系如果佢系死唔去, 下次MOVIE大戰唔該出黎同我打爆Wizard

另外一又出隻, 咁積極既?

leungky1 11:48 AM 06-30-14
光實一輸應該會進入連鎖悲劇吧
兩位舞友似乎要最後出場了......

河蟹嗰幕......無辦法
畢竟近幾個月咁多襲擊

教授幾時番嚟?
再落去有新武器都無時間型~
GN00508771 12:02 PM 06-30-14

字幕組黑屏左呢幕...
作者: Dangerous-boy:
都唔怪得大陸的字幕組,難道你想他們被查封?
兩年後TVB播應該都係同一命運
exiazero 02:40 PM 06-30-14
作者: 魔璃:
其實 ... 黑實一路話希望系病我一路笑 ...

即系如果佢系死唔去, 下次MOVIE大戰唔該出黎同我打爆Wizard

另外一又出隻, 咁積極既?
呢間公司其實都算係咁
肯快速同步上拉打大戰
同埋不斷補出返未出的拉打劇場版碟
坐等出返W劇場版同各MOVIE 大戰DC版

黑實真係黑到呢.....
希望竟然係病
其實我好擔心哥哥下回出事
尼路 08:33 PM 06-30-14
天安門我睇開個個無事喎……
黑實唔好同我反白呀,就咁被大佬ko啦
動漫遊戲迷 10:51 PM 06-30-14
作者: 尼路:
我反而認為光實會「反白」,如按鎧武VS Wizard此電影(雖然兩兄弟當時變了身,但是大家在使用前任幪面超人的鎖說話時是沒有變聲,總會憑對方的聲音辨別對方的身分)及光實在約十多集潛入世界樹被貴虎發現(我覺得那時的劇情是表示吳島兄弟已分別互知對方為龍玄與斬月,貴虎看見光實潛入世界樹代表知道了自己的立場之弟,仍然為了友伴而與世界樹「作對」),加上貴虎至今仍未死,這些該是光實「反白」的伏線,只是光實大多會「反白」後便壯烈犧牲。

海姆冥界的「高司舞」應為王的愛后之靈魂,高司舞應為王要的祭品
leungky1 11:09 PM 06-30-14
作者: 動漫遊戲迷:
我反而認為光實會「反白」,如按鎧武VS Wizard此電影(雖然兩兄弟當時變了身,但是大家在使用前任幪面超人的鎖說話時是沒有變聲,總會憑對方的聲音辨別對方的身分)及光實在約十多集潛入世界樹被貴虎發現(我覺得那時的劇情是表示吳島兄弟已分別互知對方為龍玄與斬月,貴虎看見光實潛入世界樹代表知道了自己的立場之弟,仍然為了友伴而與世界樹「作對」),加上貴虎至今仍未死,這些該是光實「反白」的伏線,只是光實大多會「反白」後便壯烈犧牲。

海姆冥界的「高司舞」應為王的愛后之靈魂,高司舞應為王要的祭品
你好似記錯左最重要嘅劇情
動漫遊戲迷 11:25 PM 06-30-14
作者: leungky1:
你好似記錯左最重要嘅劇情
你指上段,抑或下段?如是上段,雖然光實「黑化」是本身有問題,但是貴虎墮崖前勸光實回頭(那時他該不是叫光實找紘汰求助),加上光實當時又有少許內疚,故我才認為光實或被貴虎說服而「反白」。如是下段,那是我估計而已。
casio 11:26 PM 06-30-14
作者: 尼路:
天安門我睇開個個無事喎……
我覺得未必會比大佬KO
以老虛慣例,黑實呢D對自己嘅正義有強烈執著,完全容不下其他人嘅諗法嘅,基本上都係死於非命,橫屍街頭,有幾折墮就死得幾折墮,所以我估佢最後係俾OL背叛然後比D嘍囉圍死
pierrekwok 11:39 PM 06-30-14
作者: casio:
我覺得未必會比大佬KO
以老虛慣例,黑實呢D對自己嘅正義有強烈執著,完全容不下其他人嘅諗法嘅,基本上都係死於非命,橫屍街頭,有幾折墮就死得幾折墮,所以我估佢最後係俾OL背叛然後比D嘍囉圍死
我反而擔心貴虎制服黑實, 但唔殺佢諗住俾機會佢回頭, 點知一轉身就俾細佬暗算做低...
ase 01:08 PM 07-01-14
其實睇前幾日果d雜誌劇透圖已經唔見斬月得返斬月真就已經估到貴虎既下場,下集佢一定俾細佬收檔,未收花即係最後幾集再出一出,我諗鎧武唔會downgrade用陣羽蜜瓜,話晒設計左出黎可能俾貴虎最後幾集用陣羽蜜瓜
魔璃 11:06 AM 07-02-14

fortel 11:10 AM 07-02-14

話知你而家點,總之昭和就比錢入場睇 平成就DVD算數
yorkyork 11:11 AM 07-02-14
仲以為會做馬比平成嬴,
依家就有D睇頭喇,
睇下最後點
Dangerous-boy 03:14 PM 07-02-14

仲有一星期,希望到時唔好空歡喜一場啦!
gingq7 03:21 AM 07-04-14
作者: ase:
其實睇前幾日果d雜誌劇透圖已經唔見斬月得返斬月真就已經估到貴虎既下場,下集佢一定俾細佬收檔,未收花即係最後幾集再出一出,我諗鎧武唔會downgrade用陣羽蜜瓜,話晒設計左出黎可能俾貴虎最後幾集用陣羽蜜瓜
都可以係貴虎KO黑實, 拎番條腰帶變番斬月真
不過我就估兩個都唔會死住, 反正仲有十幾集, 應該仲有時間可以再玩盡d

另外有提美國準備反撃, 唔知會唔會有美國拉打大軍 (由博士帶隊)
Suda 07:29 AM 07-06-14
有臨尾嗰幕就安心

下星期又唔洗早起
魔璃 09:01 AM 07-06-14
落水 b
GN00508771 02:53 PM 07-06-14
反而蕉爺之後會點呢....
ALEX CHOW 04:04 PM 07-06-14
作者: Suda:
有臨尾嗰幕就安心

下星期又唔洗早起
下星期又停播??
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65 115  ... 最後

返回主題版面