Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-29-13, 05:29 PM   #751
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
ナルト 風遁 螺旋手裏剣!!
サスケ 炎遁 加具土命!!
十尾 グギャアア!
サクラ んっ…! ! サスケくん!!
ナルト あの~オレも居んだけど… サクラちゃん!
サスケ 足をひっぱるなよナルト!
サクラ そうよ!細かいこと言ってると私が火影の座をぶんどるわよ!
ナルト え~~~~~!サクラちゃんまでその気イ!?
サクラ 今度は背中合わせでいくわよ!!(ツナデ様… 私やっと2人に追いつけたみたいです!!)

終わり★サーセイ
しゃーんなろー!サクラの顔、男前でカッコイイ!!
予告はなし。
ポスター裏には これまでのことを簡単にまとめてある。
上傳的圖像
檔案類型: jpg hSmzBYY.jpg (169.0 KB, 18 次查看)

舊 05-29-13, 06:20 PM   #752
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
三忍結集(誤)!

小櫻。你能強化係好。但你尊敬的師傅正斷開兩邊...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-13, 06:47 PM   #753
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
好無聊, 召完隻獸比你地打又唔理, 好冇logic....幾時完得....

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-13, 06:57 PM   #754
gradriel
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
櫻練成百豪之術! 說不定她的胸部亦能修成正果! (豪乳之術.....?)
gradriel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-13, 09:03 PM   #755
vov430
God of Gamer
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
說實話
我有期待合作技

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-13, 09:13 PM   #756
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
十尾玩分身!!!
o的分身越睇越似EVA量產機!!!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-13, 09:43 PM   #757
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
大蛇丸又消失了....

會唔會又變番last boss....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-13, 10:02 PM   #758
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
果然又係靠痔瘡發功

蛇哥你去左邊?

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-13, 10:09 PM   #759
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
小櫻睇黎威埋呢回咋
大家放過佢啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 12:53 AM   #760
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
マダラ咩都唔做座O係度...
仲等? 黎左咁多勁人真係有機會KO隻野架喎
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 12:58 AM   #761
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 魚伕 查看文章
大蛇丸又消失了....

會唔會又變番last boss....
佢可能潛地打緊十尾主意

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 12:59 AM   #762
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
無雙之戰開始
證明單靠對方1人+1隻已經係質贏唔到要靠量

舊 05-30-13, 01:46 AM   #763
dust11

註冊日期: Aug 2010
今集內容:
小櫻真係好大力
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 02:09 AM   #764
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
果然又係靠痔瘡發功

蛇哥你去左邊?
我個人估佢去左搵5影....-.-
引用:
作者: kakajit 查看文章
マダラ咩都唔做座O係度...
仲等? 黎左咁多勁人真係有機會KO隻野架喎
班:十尾關我鬼事 我本命係柱間

舊 05-30-13, 10:12 AM   #765
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
大戰結束

佐助 : 我要成為火影o既唯一方法就是消滅木葉 , 再重新建立一個忍者世界!
鳴門 : !!
路人甲乙丙丁 : !!!
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 10:19 AM   #766
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: dust11 查看文章
今集內容:
小櫻真係好大力
櫻:我終於追過了他們了

---------------------------------------
追三小...
沒鳴人佐助救你
應該已經立即死掉了
而且只對佐助有道謝之意,你當鳴人是工具人嗎
有事鳴人,無事佐助嗎

櫻:鳴人 別拉我後腳
去死啦 死婊子 賤貨 必取

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 10:37 AM   #767
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: kakajit 查看文章
大戰結束

佐助 : 我要成為火影o既唯一方法就是消滅木葉 , 再重新建立一個忍者世界!
鳴門 : !!
路人甲乙丙丁 : !!!
所以第二部最尾會同第一部一様
兩條基友單挑 嬴左就做火影
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 12:35 PM   #768
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: pet3 查看文章
櫻:我終於追過了他們了

---------------------------------------
追三小...
沒鳴人佐助救你
應該已經立即死掉了
而且只對佐助有道謝之意,你當鳴人是工具人嗎
有事鳴人,無事佐助嗎

櫻:鳴人 別拉我後腳
去死啦 死婊子 賤貨 必取

有啥好氣呢?
那邊的雛田才是正妻
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 01:48 PM   #769
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
連火影都可以轉身哂, 咁自來也呢...? 係咪咁唔公平先

舊 05-30-13, 02:04 PM   #770
Eking

註冊日期: Feb 2006
大蛇丸一向都係last boss......

舊 05-30-13, 02:07 PM   #771
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: Eking 查看文章
大蛇丸一向都係last boss......
魔王大蛇丸唔係同勇者佐助簽左約一齊改變世界咩?

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-13, 02:10 PM   #772
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: D.K. 查看文章
魔王大蛇丸唔係同勇者佐助簽左約一齊改變世界咩?
依定咪改變左啦.....改到亂哂~

舊 06-05-13, 04:44 PM   #773
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

空からサイ
サイ ボクも第七班なんですけどね (ボクは一気に空から本体を攻める!)
ナルト サイ!
サスケ …”?

予告 闘志再燃…!!第七班再結成!! 最終決戦の最中、ついにあの男が動いて…!?

此篇文章於 06-05-13 05:02 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-13, 05:25 PM   #774
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
小櫻幾時學識

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-13, 05:53 PM   #775
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

佐助叫戈隻係曼陀還是普通蛇呢@@

サイ ボクも第七班なんですけど.....(哭)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NARUTO ナルト 疾風伝 ナルティメットストーム3 武藤遊戲 電視遊戲討論版 165 10-22-13 02:39 PM
[漫畫] 岸本斉史 新作月刊ジャンプSQ号掲載丨一回完 money 日本動漫畫討論版 10 04-27-13 11:09 AM
NARUTO-ナルト-疾風伝 ナルティメットストームGENERATION [日版已售] 草薙さん 電視遊戲討論版 173 10-02-12 12:22 PM
[漫畫] 岸本斉史「NARUTO -ナルト-」Vol.15丨サスケがついにあの男と邂逅!!果たして…!? DevilElvis 日本動漫畫討論版 1010 03-16-12 02:55 PM
NARUTO Ψ★HYSKOA★Ψ 收藏品討論版 2 06-04-03 02:05 AM

現在的時間是 07:17 AM

手機版 | APP版