Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-02-14, 10:42 AM   #26
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
魔弾人土13話

此篇文章於 10-03-14 12:14 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 01:50 AM   #27
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
節奏好快,第一集已經去咗第一卷大半
王子就咁就死咗了
到依家都諗唔到佢要點俾戲份斧蘿莉

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 11:40 AM   #28
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

掃新番下睇完第一話
我第一個感覺以為呢隻係啲HGAME改篇動

舊 10-05-14, 04:40 PM   #29
Gallardo
God of Gamer
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
第一個被攻略完的是光頭?

舊 10-05-14, 05:00 PM   #30
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
點解一個人質有咁好待遇?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 05:03 PM   #31
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
點解一個人質有咁好待遇?
有技能+是貴族

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 05:04 PM   #32
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: pet3 查看文章
有技能+是貴族
nice種馬

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-05-14, 06:27 PM   #33
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
隻熊仔擺明係加賀黎

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 07:18 PM   #34
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
LOLI 病嬌 SM女王都有份
到底係打算做幾多集?

由人質慢慢增加好感度

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 09:56 PM   #35
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: KTN 查看文章
掃新番下睇完第一話
日本仔D野差唔多啦

不過畫質真係靚到想講粗口
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 10:03 PM   #36
KTN
~♡

都唔係既,呢套野啲過場真係幾有h game feel
啲設定都幾適合出返隻h game

引用:
作者: Van仔 查看文章
日本仔D野差唔多啦

不過畫質真係靚到想講粗口

舊 10-05-14, 10:25 PM   #37
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
加賀b

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 11:13 PM   #38
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
劇情真係去到好快,應該完到第一部(小說第五卷)。
真十人€ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 11:43 AM   #39
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
真係去得超快.....
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 05:44 PM   #40
money
◆.西野司命.◆

此篇文章於 10-07-14 05:55 PM 被 money 編輯。
舊 10-07-14, 09:05 PM   #41
money
◆.西野司命.◆

「魔弾の王とイグサ姫」
2話「帰還」 3「甦る魔弾」 4「凍漣の雪姫」 5「タトラ山攻略戦」 6「黒騎士」

舊 10-11-14, 07:58 PM   #42
money
◆.西野司命.◆

此篇文章於 10-12-14 01:07 AM 被 money 編輯。
舊 10-11-14, 10:37 PM   #43
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
進度好快
三集可完小說#1

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-14, 10:52 AM   #44
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
大CUT

如果男豬一早就熟習左黑弓
相信每箭都可以開MAP

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-14, 11:43 AM   #45
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
中箭王子理應被人圍捕緊
把劍可以令敵人呼吸唔到嗎?

女僕由細到大都好萌

舊 10-12-14, 11:47 AM   #46
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
徒手接箭>回擊射出>head shoot

神!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-14, 01:32 PM   #47
KTN
~♡

咁樣接箭,犯規犯到呢....

舊 10-12-14, 01:38 PM   #48
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

好劍術
傷衣不傷人

問題o個個年代有呢類內衣?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-13-14, 11:32 AM   #49
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
掃新番下睇完第一話
+1
D畫風同d女角設定都好鬼似

btw 第1集男主射箭個d位可唔可以做得有速度感/氣勢d....
d射好似求其跌出去咁, 完全feel唔到佢射箭既感覺...

硬係覺得戶松配女主呢個組合有d奇怪

引用:
都唔係既,呢套野啲過場真係幾有h game feel
啲設定都幾適合出返隻h game
撞見女主沖涼, 第一個scene
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-14, 11:42 AM   #50
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
+1
D畫風同d女角設定都好鬼似

btw 第1集男主射箭個d位可唔可以做得有速度感/氣勢d....
d射好似求其跌出去咁, 完全feel唔到佢射箭既感覺...

硬係覺得戶松配女主呢個組合有d奇怪

撞見女主沖涼, 第一個scene
應該之後黑弓效果會好好多?

戶松都係配少女蘿莉好似好D
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:07 AM

手機版 | APP版