Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-15-14, 12:52 AM   #851
地場衛
God of Gamer
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
他日三人合技,估計最少攻擊力都可以催毀半個地球

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-14, 05:15 AM   #852
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

Sorry,打錯

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

此篇文章於 04-24-14 05:18 AM 被 地場衛 編輯。
舊 04-27-14, 03:35 PM   #853
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
唔錯嘅進展回
愛乃呢兩集終於有番D主角氣場~

神大人罪大惡極?
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-14, 12:39 AM   #854
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: leungky1 查看文章
唔錯嘅進展回
愛乃呢兩集終於有番D主角氣場~

神大人罪大惡極?
白雪姬劇情煩左十幾集終於有少少唔同.

神大人又叫人唔準戀愛,但佢自己又周圍界女.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-14, 12:55 PM   #855
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

係大阪梅田新開冇幾耐既Q娃專門店,剛好開左先去大阪旅行

一小入幾個匙扣

此篇文章於 05-01-14 12:59 PM 被 地場衛 編輯。
舊 05-01-14, 01:30 PM   #856
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
去到仲有冇iphone殼賣 a

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-14, 01:54 PM   #857
leungky1

啲紙板公仔係為開鋪特登畫?
俾依家片頭同NS有誠意好多

下集個片頭係500回特別版(故事唔係~)
舊 05-01-14, 02:57 PM   #858
fhdelibird
Insane Gamer
信使鳥/火雞

註冊日期: Jun 2011
Nintendo Switch ID1401-7745-0619
PSN  IDfhdelibird
我4月頭都去了

引用:
作者: 魔璃 查看文章
去到仲有冇iphone殼賣 a
當時仲有呢款

引用:
啲紙板公仔係為開鋪特登畫?
俾依家片頭同NS有誠意好多

下集個片頭係500回特別版(故事唔係~)
下,不嬲都用緊的官圖來的
fhdelibird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-14, 04:04 PM   #859
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

唔覺有iphone殼賣,d貨品9成半都係幸福叉滿Q娃

舊 05-01-14, 10:15 PM   #860
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: fhdelibird 查看文章
我4月頭都去了

當時仲有呢款
[IMG]http://i47.photobucket.com/albums/f155/firehooh/pc/P4115249_zps70b29b91.jpg[IMG]

下,不嬲都用緊的官圖來的
真好, NS3首映日我睇完之後去一番街店得返呢d ....

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 05-04-14, 04:42 PM   #861
leungky1

今集打鬥好睇
算係充分利用哂3個人~

Lovely泥足深陷了

依家個處理好似日常回都唔會甩主線咁
舊 05-04-14, 06:50 PM   #862
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
まだ私!?

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-14, 11:54 PM   #863
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
今集打鬥好睇
算係充分利用哂3個人~

Lovely泥足深陷了

依家個處理好似日常回都唔會甩主線咁
終於肯換裝後仲有其他招出.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-14, 10:57 PM   #864
廢人
The One

大清水把聲係咪唔同佐?
同埋係咪因為某對白所以今話係大清水?

到底阿媽會唔會係潘惠子呢?

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86

此篇文章於 05-11-14 11:21 PM 被 廢人 編輯。
舊 05-11-14, 11:25 PM   #865
leungky1

今集描寫公主有D求其......
舊 05-12-14, 09:51 AM   #866
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

有唔同咩? 唔覺啊

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 05-12-14, 04:26 PM   #867
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

今集出埋ファイヤーブラスター好肯定呢隻系キュ荒ブリーカイザー

\ /
/ \
\(^ω^)/

此篇文章於 05-12-14 04:29 PM 被 魔璃 編輯。
舊 05-12-14, 05:34 PM   #868
婠婠

註冊日期: Mar 2005
小清水把聲真係變左
我唔睇畫面齋聽幾乎認唔到
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-14, 06:43 PM   #869
廢人
The One

鐵甲飛拳
鐵甲飛拳百連發
光子力射線
高熱火炎
下次係99殘彈既飛彈定冷凍光線?
由手機版發出
舊 05-12-14, 06:48 PM   #870
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 廢人 查看文章
鐵甲飛拳
鐵甲飛拳百連發
光子力射線
高熱火炎
下次係99殘彈既飛彈定冷凍光線?
由手機版發出
硫酸颱風
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-14, 07:55 PM   #871
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

下次應該系比getter線照完

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 05-12-14, 10:06 PM   #872
leungky1

數數招式先,依家大家嘅招式有~
Lovely 16.5
Princess 10.5
Honey 8
Fortune 2
舊 05-13-14, 01:43 AM   #873
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

[禁句]愛美神飛彈[禁句]

舊 05-13-14, 01:56 AM   #874
廢人
The One

princess 咁鐘意比達系
幾時先學final flash先?

舊 05-18-14, 02:36 PM   #875
leungky1

半集

今集突顯意義上幾唔錯
真係全世界識光美先做到嘅劇情

下集誠司必須死(?)

主題工具
顯示模式