Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-19-11, 03:55 AM   #226
知世公主
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2009
打完比賽囉,最後第126集.會完左

唔知會唔會做埋10年後既事呢

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-11, 09:51 AM   #227
konoka
Junior Member

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 知世公主 查看文章
打完比賽囉,最後第126集.會完左

唔知會唔會做埋10年後既事呢
確定係127集完左圓堂篇

5月4日做10年後的天馬篇
konoka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-11, 02:46 PM   #228
fiendray
God of Gamer
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
終於下回完...

不過之後就做GO
可以無限LOOP

真係好難想像GO可以講咩...
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-11, 02:58 PM   #229
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
126最尾果度...帝國學園帶埋架車來捧場?

期待GO十年後的圓堂...個樣

>松風天馬:寺崎裕香
剛剛先完5D's,又來一套長篇

グランブルーファンタジー:

此篇文章於 04-24-11 03:06 PM 被 夜貓 編輯。
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-11, 04:11 PM   #230
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 夜貓 查看文章
126最尾果度...帝國學園帶埋架車來捧場?
我覺得應該係瞳子監督帶同異形學園來捧場

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-11, 07:43 PM   #231
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: fiendray 查看文章
終於下回完...

不過之後就做GO
可以無限LOOP

真係好難想像GO可以講咩...
替身使者
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-11, 02:19 AM   #232
蚊蚊
Game Master
http://i79

註冊日期: Apr 2005
上星期圓堂篇完左啦......
今個星期播閃電GO....
閃電GO OPENING好好聽啊~!!!!!!!

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
0475 3208 1209 歡迎尼ADD我~

此篇文章於 05-07-11 02:20 AM 被 蚊蚊 編輯。
蚊蚊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-11, 11:05 PM   #233
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

中左,真係帝國學園
本來冇打算睇GO,宜家又有D期待tim

舊 05-04-11, 11:11 PM   #234
知世公主

引用:
作者: 蚊蚊 查看文章
上星期圓堂篇完左啦......
今個星期播閃電GO....
閃電GO OPENING好好聽啊~!!!!!!!
http://www.tv-tokyo.co.jp/douga/inde...eed=M18386.xml

你要小心呀

【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
舊 05-06-11, 01:35 AM   #235
蚊蚊
Game Master

引用:
作者: 知世公主 查看文章
你要小心呀
咩事?
話說,點解我放個動畫無出現既=,=?

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
舊 05-06-11, 04:21 AM   #236
知世公主

引用:
咩事?
我都睇唔到,唔知點解

舊 05-06-11, 04:57 AM   #237
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
咩事?
因為格式錯左

只係要打影片編號就得[YOUTUBE]tVEbK0AlKnc[/YOUTUBE]

舊 05-07-11, 01:38 AM   #238
dust11

春奈做乜對班球員俾個波踢傷就咁驚訝?
明明一野踢爆間學校都見過

新十一人
個龍門同埋似係頂璧山個位o個個樣好唔得
舊 05-07-11, 01:38 AM   #239
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
GO第一集唔錯
應該都會幾好睇
至少會好過 ダンボール戰機

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-11, 02:16 AM   #240
蚊蚊
Game Master

我都睇左啦~
隊長出場超有型~
另圓堂未出場就見到豪炎寺XDDDD!
迷之男.......係野島....豪炎寺.......?
我唔希望係囉.......

POKEMON 白
KALO
舊 05-07-11, 02:16 AM   #241
蚊蚊
Game Master

引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
因為格式錯左

只係要打影片編號就得[YOUTUBE]tVEbK0AlKnc[/YOUTUBE]

THX XD!我E加識了~

POKEMON 白
KALO

此篇文章於 05-07-11 02:29 AM 被 neo2046 編輯。
舊 05-07-11, 02:30 AM   #242
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
引用:
我都睇左啦~
隊長出場超有型~
好明顯係豪炎寺啦

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-11, 02:32 AM   #243
dust11

引用:
我都睇左啦~
隊長出場超有型~
佢o係外星人篇個時都係尼套衫
舊 05-07-11, 02:38 AM   #244
蚊蚊
Game Master

引用:
作者: neo2046 查看文章
好明顯係豪炎寺啦
天馬回憶果個唔洗講就一定係豪炎寺架啦~
問題係個迷之男.........聲係野島.....
因為之前閃電有同一聲優配2個人既例子~
不動= 一之賴~
半田= FIDIO~
希望今次迷之男都係啦
如果唔係我只可以話......如果果個真係豪炎寺....唔通係比人洗電腦...?<<我最唔希望係咁囉

個樣點睇到...唔多似豪炎寺.....

POKEMON 白
KALO

此篇文章於 05-07-11 02:41 AM 被 蚊蚊 編輯。
舊 05-08-11, 10:53 PM   #245
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

得我覺得迷之男係指天馬回憶裏的豪炎寺?

引用:
天馬回憶果個唔洗講就一定係豪炎寺架啦~
問題係個迷之男.........聲係野島.....
因為之前閃電有同一聲優配2個人既例子~
不動= 一之賴~
半田= FIDIO~
希望今次迷之男都係啦
如果唔係我只可以話......如果果個真係豪炎寺....唔通係比人洗電腦...?<<我最唔希望係咁囉
個樣點睇到...唔多似豪炎寺.....
例子係多過頭
中村悠一應該係配得最多果個
影野仁,源田幸次郎,無敵英雄,武方友,瀬方隆一郎,財前宗助,マーク・クルーガー,エカデル

舊 05-23-11, 02:06 AM   #246
dust11

秋應該係配左一之瀨
聖帝(?)個樣真係好似豪炎寺
舊 05-23-11, 10:20 AM   #247
kiburedo
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDsonictk369
戶松配的信助好得意

pixiv:pixiv
kiburedo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-11, 10:34 AM   #248
清清清清
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDonionToT
引用:
作者: kiburedo 查看文章
戶松配的信助好得意
期待佢化身出隻比卡超
清清清清 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-11, 07:50 PM   #249
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
+年後的超必進化到個個出「藍龍」,我都係鍾意以前的超必多D!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-11, 02:59 PM   #250
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
頭三集真係無左熱血感覺
玩替身真係唔到肉

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] LEVEL-5「ダンボール戦機W」放送中丨劇場版「イナズマイレブンGO VS ダンボール戦機W」12月1日公開決定 money 日本動漫畫討論版 60 09-29-17 04:30 PM
[Wii] イナズマイレブンGO ストライカーズ 2013 l 日版已售 武藤遊戲 電視遊戲討論版 11 12-20-12 09:31 PM
幫人問…about a-level ReungS 學術文化綜合研討區 0 07-01-06 12:23 AM
LEVEL E 燎原-火 日本動漫畫討論版 25 10-08-04 01:57 AM

現在的時間是 03:58 AM

手機版 | APP版