Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-04-08, 01:32 AM   #151
爽神
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
原來台灣仲保守過香港....
係咪因為驚加左"18禁"而令本漫畫冇咁賣得呢?好彩香港係無視呢樣野...
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-08, 01:42 AM   #152
nick8861
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
好在還未入手漫畫....

那就是只能入港版了?
nick8861 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-08, 03:34 PM   #153
路人乙

註冊日期: May 2005
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
同港版茶煲情緣不相上下
出包o係台灣好似同trouble差唔多意思 (根據WOW經驗 )
路人乙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-08, 08:36 PM   #154
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
講開又講,
港版單行本好似冇左影

舊 05-05-08, 01:28 AM   #155
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
就是囉..日版都剛剛出埋第9了....搞什麼 劍心完全版又係咁

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-08, 02:03 AM   #156
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 05-09-08, 06:46 PM   #157
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
原來有感多ドM,隻宇宙人好似龍珠壞人的混合版...
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-08, 11:11 PM   #158
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
睇完第6話

今集男角代替女角提供服務鏡頭...(某程度唻講)

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-08, 01:10 AM   #159
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
中文版第7期,有售

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-08, 01:11 AM   #160
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

出左啦 港版還是台版

舊 05-10-08, 01:17 AM   #161
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
港版,無修正版

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-08, 01:53 AM   #162
money
◆.西野司命.◆

舊 05-16-08, 02:10 AM   #163
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

其實呢套新番做幾多季? 第8話就出班長.....(金色黑暗反而未出...)

舊 05-16-08, 02:24 AM   #164
money
◆.西野司命.◆

引用:
作者: GN00508771 查看文章
其實呢套新番做幾多季? 第8話就出班長.....(金色黑暗反而未出...)
開播前已講
http://www.gaforum.org/showpost.php?...8&postcount=58

舊 05-17-08, 04:16 AM   #165
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
睇完第7話

真係估唔到未出金色の闇就先出唯啊...
今集由出現POCKY呢個字出現後好頂癮

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-08, 09:11 AM   #166
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
一有暴力就變成殺必死,真係想得周到
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-08, 01:55 PM   #167
燎原-火
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2002
POCKY

最索既古手川下集出

舊 05-21-08, 07:57 PM   #168
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
http://2cat.twbbs.org/~tedc21thc/new...php?res=159128

大家睇漫畫算啦

宅方是對的(?)

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-08, 08:06 PM   #169
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 細路翔 查看文章
http://2cat.twbbs.org/~tedc21thc/new...php?res=159128

大家睇漫畫算啦

宅方是對的(?)
Mx0被刪的主要原因是無露

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-08, 08:09 PM   #170
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: mikemike 查看文章
Mx0被刪的主要原因是無露
更主要既原因好可能係因為男主角無性轉換或變成扶他(拖)

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-08, 06:01 AM   #171
ZAKU0079
Banned

註冊日期: Apr 2008
引用:

大家睇漫畫算啦

宅方是對的(?)
遲早都是動畫化啦
ZAKU0079 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-08, 06:23 AM   #172
Durandal
冰結之杖

註冊日期: Jul 2006
引用:
更主要既原因好可能係因為男主角無性轉換或變成扶他(拖)
可能係怕會同Mx0同一命運拿拿林出大絕

舊 05-22-08, 06:56 AM   #173
ZAKU0079
Banned

引用:
作者: Durandal 查看文章
可能係怕會同Mx0同一命運拿拿林出大絕
老實講依套野要收話都冇甘易
其實係睇男主角最終堅決表態要邊個姐
舊 05-22-08, 07:19 AM   #174
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: ZAKU0079 查看文章
老實講依套野要收話都冇甘易
其實係睇男主角最終堅決表態要邊個姐
編輯要你三頁完
怎可寫到五頁紙

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-08, 07:35 AM   #175
ZAKU0079
Banned

引用:
作者: mikemike 查看文章
編輯要你三頁完
怎可寫到五頁紙
摟住一條女話我愛你
然後下一格結婚其他人係背景度祝福
使鬼三頁一版都得啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
6/7 angela Live Tour 2015 in 香港 開催決定 money 日本動漫畫討論版 160 06-08-15 09:38 PM
[PSV] ToLOVEる ダークネス バトルエクスタシー | 昇天必至の「3Dアクション」発売日は2014年5月22日が予定 ( ゚ω゚)? 手提遊戲機討論版 11 05-21-14 12:59 PM
CLAMP「GATE7」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 15 04-01-13 02:54 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM

現在的時間是 03:23 AM

手機版 | APP版