Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-26-09, 07:06 PM   #351
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
話斬就斬
老師快 d 出 出包z 同 出包zz 啦
VICT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 07:43 PM   #352
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
終於都完.我一直都唔覺本書有乜好睇.完左咪好囉.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 07:44 PM   #353
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: windart 查看文章
出包Z,梨子做主角
咁我要出包ZZ

美柑做主角

舊 08-26-09, 07:48 PM   #354
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
古手川同小闇先係主角
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 07:56 PM   #355
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
古手川同小闇先係主角
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 08:14 PM   #356
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
作者: 東條英俊 查看文章
老師不如加入快樂天啦
快樂天
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 08:45 PM   #357
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
佢唔係已經超出三界之外o既咩?
咁都比人砍?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 08:49 PM   #358
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
砍咗, 人生又少d樂趣

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 08:57 PM   #359
爽神

註冊日期: Jun 2002
仲諗住佢上話終於交代下d感情事,原來下一話就完了

不過...呢本野d service場面都係重重覆覆咁,又無乜內容 (雖然唔知算唔算係本野個特色就係咁)
如果唔係d畫,真係唔知點吸引人睇....
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 09:09 PM   #360
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
唯/\

好突然咁end........又係jump式2期斬?
引用:
作者: windart 查看文章
出包Z,梨子做主角
我支持bbb

老實出包係一D劇情都冇
十幾期有咩故事過?.......唔........唯傲嬌左? aa

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1

此篇文章於 08-26-09 09:11 PM 被 Led Mirage 編輯。
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 09:33 PM   #361
代官

註冊日期: Feb 2005
出包斬了
jump變得超級不有趣

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 09:37 PM   #362
清清清清
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDonionToT
竟然cut左...
很失望的說.....
清清清清 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-09, 12:05 AM   #363
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
叫古手川係貝斯,同其他人組隊樂隊,相信會多翻好人睇,唔使斬

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-09, 12:44 AM   #364
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
黑貓早d出黎跟住同主角腐咪唔洗cut囉!
再一次證明萌既力量係鬥唔過腐!
望下幾多比出包劇情垃圾十倍, 只不過有一堆男人係度既漫畫, 可以永不完結架~
腐女們就係夠膽夠面皮支持自己既喜好, 再露骨既野都夠膽大大聲講明比人知, 我係腐呀~吹咩!
唔似D男既咁縮骨, 唔敢認,唔敢講,唔敢買~
一套又一套萌作比軟弱既男士們害死 , 繼續努力啦~!

舊 08-27-09, 12:56 AM   #365
zurg
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 爽神 查看文章
仲諗住佢上話終於交代下d感情事,原來下一話就完了

不過...呢本野d service場面都係重重覆覆咁,又無乜內容 (雖然唔知算唔算係本野個特色就係咁)
如果唔係d畫,真係唔知點吸引人睇....
呢本野唔係畫集來的嗎
zurg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-09, 01:21 AM   #366
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
希望作者出熱血漫
唔要廢萌

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生
不再探究知識,但願安享天年
是好事還是壞事?
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-09, 05:21 AM   #367
爽神

引用:
作者: zurg 查看文章
呢本野唔係畫集來的嗎
最搞笑就係仲要獨立分左個腳本出黎...
舊 08-27-09, 08:43 AM   #368
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
真系俾JUMP玩死..前兩日先至買齊14本一次補完...而家突然就cut...我既春菜啊...真系俾BAKUMAN講中咗.../\
而且老濕既人體參考價值好高啊!!!你死咗我去邊度問參考啊啊啊!!!

舊 08-29-09, 01:23 AM   #369
hgod
Junior Member

註冊日期: Dec 2007
腦補

萌中濕吹啊,你還記得你一個月前才對河下水希、叶恭弘、
曉月あきら用著挑釁的手勢說「你們一起上。」

濕吹:
尾田……你這個排名的榜首,在我眼中……
是多麼渺小啊!

終有一天,一切俱滅。
唯有我的時代...始終未曾終結!

如果這是逆天而行,恕我無言以對!
因為,我是濕吹,萌中濕吹,
正值壯年,正奮力殺出新血路!

什麼指尖奶 連戴重開

賣萌已巔峰 挑戰青年誌
誓成一般向(邪漫)之首

新作 - 出鮑G胸 ... 出包之空

前主角 梨斗 - 芒果聖手帝皇 ^^

新主角 技能
揸波龍爪手
蘭花fuck穴
......

結局: 點只係 妳們是我的翅膀

全員妊娠end

舊 08-29-09, 07:37 PM   #370
kiburedo
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDsonictk369
睇左最後一話喇
幾好笑, 幾個人一齊行過比梨斗表錯白
咁就cut左真無非常可惜
老實, CUT咩黑神都唔好CUT TO LOVE啦
之前M0 10期CUT 都好唔鋸JUMP, M0仲有好多野未講完, 對上一套又係咁
我決定罷買佢依家D新連載單行本

期待矢吹+長谷見o既新作

最後, 美柑好正

此篇文章於 08-29-09 07:50 PM 被 kiburedo 編輯。
kiburedo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-09, 07:39 PM   #371
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
不過而家都唔知係比jump cut定矢吹自己想end

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-09, 11:48 PM   #372
vivijai
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2006
竟然END左....
雖然呢套無咩劇情, 只係睇女同殺必死
但係呢個結局真係好難接受
至小都整個大劇情然後先END
又好似黑貓咁未講唒野就完左
記得矢吹係黑貓完既時候講過想畫黑貓第二部
不過佢寫新作品, 應該無望

此篇文章於 08-29-09 11:51 PM 被 vivijai 編輯。
vivijai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-09, 12:51 AM   #373
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
"口十"恭老師可以冥目

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-09, 06:23 AM   #374
爽神

引用:
作者: vivijai 查看文章
竟然END左....
雖然呢套無咩劇情, 只係睇女同殺必死
但係呢個結局真係好難接受
至小都整個大劇情然後先END
又好似黑貓咁未講唒野就完左
記得矢吹係黑貓完既時候講過想畫黑貓第二部
不過佢寫新作品, 應該無望
黑貓都算係完整吧...
我記得佢起最後果本單行本係講想比黑貓d角色起第部作品再出場,佢都總算實現左啦
舊 08-30-09, 04:43 PM   #375
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
引用:
作者: 爽神 查看文章
黑貓都算係完整吧...
我記得佢起最後果本單行本係講想比黑貓d角色起第部作品再出場,佢都總算實現左啦
黑貓,TOLOVE,邪馬臺全部都CUT咗,,老濕既然命啊
反正而家既講法就系JUMP要CUT 同埋矢吹要處理官司所以唔想畫

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
6/7 angela Live Tour 2015 in 香港 開催決定 money 日本動漫畫討論版 160 06-08-15 09:38 PM
[PSV] ToLOVEる ダークネス バトルエクスタシー | 昇天必至の「3Dアクション」発売日は2014年5月22日が予定 ( ゚ω゚)? 手提遊戲機討論版 11 05-21-14 12:59 PM
CLAMP「GATE7」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 15 04-01-13 02:54 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM

現在的時間是 10:09 PM

手機版 | APP版