Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手機資訊/電腦軟硬討論>跪求AI高手..
boycym 09:17 PM 03-18-08
跪求AI高手..可否幫我張佛公仔放大而質素不變差...

要列印300dpi以上....公仔要有4吋高....

thx thx thx ..................

09:22 PM 03-18-08
電腦區~~~
(試左一陣,好似有d難度....)
亍 ◣ 09:54 PM 03-18-08
之前講過啦...呢個世界係唔會有0失真放大的

你張圖太細,而且壓縮得幾大...放大之前仲要修補修補
睇下咁得唔得啦.....
----->
夢幻騎士 10:38 PM 03-18-08
出街做彩色放大影印, 唔夠大的話可以叫佢地分幾張紙影
出黎的效果會好過同電腦搞
jocker 12:09 AM 03-19-08
唔得~~無可能~~

唯一方法係照原圖用ai畫過~~

你幅圖看上去其實唔算複雜~~識用ai既人~~
大概1個鍾就可以原圖複製出來喔~~
HIM 12:22 AM 03-19-08
出去俾錢人out圖啦, 我以前做果陣呢張圖起碼收你$150~$200
Diana 01:16 AM 03-19-08
就算現在甘樣,在ai放大左,都會一格格......

Diana 01:18 AM 03-19-08
作者: jocker:
唔得~~無可能~~

唯一方法係照原圖用ai畫過~~

你幅圖看上去其實唔算複雜~~識用ai既人~~
大概1個鍾就可以原圖複製出來喔~~
作者: HIM:
出去俾錢人out圖啦, 我以前做果陣呢張圖起碼收你$150~$200
30min~2舊水~~~ 有興趣即起稿~~
Designer 01:33 AM 03-19-08
Painter Repaint Version:

HIM 01:48 AM 03-19-08
作者: Designer:
Painter Repaint Version:

要300dpi以上喎
williamsiusuper 01:57 AM 03-19-08
作者: HIM:
原來有d甘既工
好似好正
不過都好哂精神 次次out線都out成個幾2個鐘...............
亍 ◣ 07:06 AM 03-19-08
作者: 戀戀芭比:
30min~2舊水~~~ 有興趣即起稿~~
當樓主要係度問有冇高手應該就知佢應該係冇錢出
boycym 09:47 AM 03-19-08
多謝晒咁多位...祝身體健康...
wing 10:50 AM 03-19-08
你張圖線條簡單, 可以試下trace左呢張圖做 vector 先, 然後可以放幾大都得.

返回主題版面