Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手提遊戲機討論版>[Wsc] Dragon ball
ShanTou 05:40 PM 11-19-03
出o左啦!!!
黃金$265!!!^_^
古鐵.巨人 01:22 PM 11-20-03
有無攪錯, 完全無人玩?

尼隻野好過之星屎100倍啦, 最重要save可以save落ws本體度, 唔駛抄password(不過換game而又要用本體save既會洗左個save)

故事方面有少變動(如先解決火焰山而後從牛魔王口中知道龜仙人有龍珠, 另外又加左一段比山賊搶左如意捧等)

game play方面同當年既龍珠3分別唔大, 但地圖比以前靚好多, 而戰鬥出必殺技有cut-in, 生色不少

暫時報住咁多先
吉村小音郎 03:43 PM 11-20-03
最驚就係D立體迷宮會完全移植....
古鐵.巨人 04:55 PM 11-20-03
作者: :
Originally posted by 吉村小音郎 :
雖然有立體迷宮,但已經唔知係咪一樣lu
doom式迷宮先係隻game既精髓
古鐵.巨人 05:13 PM 11-20-03
Originally posted by 吉村小音郎 :
endymion 09:38 PM 11-20-03
唔係唔玩,係未有$買...
今日幾想叫老細比隻game我玩住先,下個月先找數
吉村小音郎 09:50 PM 11-20-03
Originally posted by 古鐵.巨人 :

最正係搵7粒龍珠o個個
第7粒又唔可以咱(必要留待最後)
個迷宮又複雜得緊要
移動方式又十分之有問題(揀日文字上下左右 的指令)

人仔貓 12:34 AM 11-24-03
...有冇遊戲畫面睇下...?

返回主題版面