Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-25-05, 12:26 AM   #26
elmond
God of Gamer
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: riceking
應該會放$70左右

Rice
70?
我可唔可以要ga?

舊 05-25-05, 12:27 AM   #27
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: z_plus
米王兄今次打爆了幾多張point card呢?

冇入ANA uniform collection?

你應該去了世博吧?幾時有相睇?
KO了兩張, 相未有時間執, 遲下先.
空姐蛋冇入, 炒價冇興趣

Rice

舊 05-25-05, 12:28 AM   #28
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
機場冇晒啦咩?
秋葉就話炒姐

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-05, 12:31 AM   #29
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
作者: elmond
70?
我可唔可以要ga?
乜咁大反應....我都要等原本要我幫買的人最後要幾多隻先決定.
再者, 而家有多是這一隻:

http://www.animate.co.jp/newrelease/...imi050600.html

Rice

舊 05-25-05, 12:31 AM   #30
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: 廢人
機場冇晒啦咩?
秋葉就話炒姐
早就品切啦

Rice

舊 05-25-05, 12:35 AM   #31
z_plus
Ultimate Gamer
長崎涼美

3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
引用:
KO了兩張, 相未有時間執, 遲下先.
空姐蛋冇入, 炒價冇興趣

Rice
厲害,一次就已經成12......小弟都係去三次先勉強打得爆一張。
機場的ANA Festa已經冇得賣了嗎?
期待你的相片,小弟可能九月會去世博,遲下可請教你一點資料嗎?

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-05, 12:37 AM   #32
廢人
The One

>早就品切啦

好彩
入唔到的話仲打算叫你幫我買幾box tim
好彩館主幫我入佐套

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
舊 05-25-05, 12:38 AM   #33
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
原來我唔入流
睇晒D相都只是想要本麻美7

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-05, 12:39 AM   #34
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: z_plus
厲害,一次就已經成12......小弟都係去三次先勉強打得爆一張。
機場的ANA Festa已經冇得賣了嗎?
期待你的相片,小弟可能九月會去世博,遲下可請教你一點資料嗎?
12是很容易的.....尤其是做苦力...
成田不用想啦, 我去到問都冇

世博的事當然沒有問題, 不過我去的那一天下大雨....

Rice

舊 05-25-05, 12:39 AM   #35
廢人
The One

>厲害,一次就已經成12......小弟都係去三次先勉強打得爆一張。

[詭辯]可能第一張係card尾黎呢[/詭辯]

舊 05-25-05, 12:40 AM   #36
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
>早就品切啦

好彩
入唔到的話仲打算叫你幫我買幾box tim
好彩館主幫我入佐套
你果套好衹嫁啦

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 05-25-05, 12:41 AM   #37
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: mikemike
原來我唔入流
睇晒D相都只是想要本麻美7
屬性不同嘛
話時話Animate開始有Emma精品的蹤影

Rice

舊 05-25-05, 12:41 AM   #38
廢人
The One

>你果套好衹嫁啦

當然啦
在此再一次多謝館主

舊 05-25-05, 12:42 AM   #39
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
屬性不同嘛
話時話Animate開始有Emma精品的蹤影

Rice
我死啦.....................

舊 05-25-05, 12:43 AM   #40
riceking
一人前のダメ人間

引用:
>厲害,一次就已經成12......小弟都係去三次先勉強打得爆一張。

[詭辯]可能第一張係card尾黎呢[/詭辯]
我還有半張在手, 張Gamers卡的Point重上三位數...

Rice

舊 05-25-05, 12:44 AM   #41
廢人
The One

gamers有3位數就換80pto既野啦
賣又好自用又好

舊 05-25-05, 12:50 AM   #42
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
乜咁大反應....我都要等原本要我幫買的人最後要幾多隻先決定.

http://www.animate.co.jp/newrelease/...imi050600.html

Rice
如果有都冇所謂,近排d pinky冇入過手.....
期待消息~
thx~

舊 05-25-05, 12:54 AM   #43
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
米王, 今年CW幾時至幾時?

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-05, 08:29 AM   #44
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: 強化人間ですの~★
兩盒濃厚peach係咩來?
500%濃厚蜜桃汁......盒
6間賊船中只剩立川店有售....

Rice

舊 05-25-05, 08:40 AM   #45
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: b_boy
米王, 今年CW幾時至幾時?
香港CW? 唔知喎........

Rice

舊 05-25-05, 08:46 AM   #46
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
嘩嘩嘩~~~~好多書.好多精品~~
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-05, 08:48 AM   #47
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
米王每次去日本最少都打爆一張架啦

>睇晒D相都只是想要本麻美7
拎左咪借你望下囉

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome

此篇文章於 05-25-05 08:50 AM 被 白薔薇騎士 編輯。
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-05, 01:41 PM   #48
naco
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
很精彩,收獲豐富呢

舊 05-25-05, 02:59 PM   #49
fatyee
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:

Rice

小弟是新人... 如果有多的話... 請問可不可以出讓一個給我?
先謝~

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-05, 05:45 PM   #50
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
香港CW? 唔知喎........

Rice
日本呀

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:03 PM

手機版 | APP版